Vergeetachtig en minder goed gestructureerd? ♥ Geertje Smit ♥ Lichtwerkers Nederland


Geertje Smit channelt Het Veld van Liefde

 

Vraag:

 

 Het lijkt erop dat mijn capaciteit om rechtlijnig te denken verandert. Ik vergeet meer en kan dingen minder goed gestructureerd uitdenken dan vroeger. Heeft dat iets te maken met de energetische veranderingen op aarde (en als gevolg daarvan in ons)?

Jullie maatschappij is opgebouwd rondom de mentale faculteit: het brein, de wetenschap, het lineaire denken. En om te kunnen functioneren binnen dit beperkte construct, moesten jullie enorm veel buitensluiten: invloeden, inspiraties, nuances uit bredere bronnen.

Nu de frequentie op aarde verandert, zijn deze invloeden niet meer buiten te sluiten

 

Het is niet zozeer zo dat jullie denkvermogen afneemt, maar het denkvermogen krijgt als het ware zijn juiste plek. Jullie raken afgestemd op een bredere intelligentie. Het is bijna onmogelijk om je daarvan af te wenden, omdat deze bredere intelligentie zo veel meer levenskracht in zich draagt. Het louter mentale vertegenwoordigt, met de exclusie van deze invloeden, eigenlijk een ‘dode’ energie. Het ‘leeft’ daar niet meer. Jullie kunnen je daarop eenvoudig niet meer afstemmen. 

 Als wezens krijgen jullie voeling met meerdere dimensies. En deze multi-dimensionaliteit neemt meer van jullie ervaringsveld in beslag.


Het is onmogelijk om níet afgestemd te zijn op dit bredere veld. Je hoeft niet vast te houden aan het oude en kunt je laten leiden door deze nieuwe invloeden. Je raakt daarbij vanzelf op een andere manier ‘georganiseerd’. Er komt meer speelsheid in de manier waarop jullie zijn. 

Voordat het zo ver is, moet een bepaalde strengheid, of hardheid, die te maken heeft met oude, gematerialiseerde concepten in jullie maatschappij nog van jullie afvallen. Dat kost enige tijd.  

Het Veld van Liefde

 

 

Geertje Smit
geertjesmit.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.