Verandering - 3

Lee Carroll channelt Kryon

Vertaald vanuit het Engels Februari 2024

 

Kan een mens zijn eigen DNA veranderen?

 

Gegroet, geliefden, ik ben Kryon van Magnetische Dienst. En dit is een grote vraag, nietwaar?

En natuurlijk is het antwoord in drie dimensies, het antwoord in de medische wetenschap -  het antwoord dat jullie je hele leven te horen hebben gekregen - is: natuurlijk niet. Dat is het menselijk genoom waarmee je geboren bent. Dat kun je niet veranderen.

 


We kijken dus naar iets dat uitzonderlijk controversieel is en nog op geen enkele manier bewezen is.

 

Mijn antwoord is: ja, het kan.

Een mens - elk mens - álle mensen hebben het vermogen om iets verbazingwekkends te doen als het gaat om DNA. Een oud DNA-paradigma zegt dat je krijgt wat je krijgt. Al die paren - het zijn er trouwens vier - die veranderen niet. En daarnaast is er een enorme hoeveelheid onbegrepen informatie in DNA, maar die verandert niet. En dat zouden ze in de wetenschap krijgen door te zeggen: "We meten je DNA als je geboren wordt. We meten het bij je laatste ademhaling. We zullen hetzelfde DNA vinden. Daarom verandert het niet."

 

Nu openen we de deur.


Je weet niet wat je niet weet.

Ten eerste heeft de wetenschap volledig toegegeven dat ze geen idee heeft - echt waar - wat 90 procent van het DNA écht doet.

 

Het lijkt een gebruiksaanwijzing. Het regelt niet de genen van het lichaam. Het doet iets heel anders. De jury is er nog niet over uit wat het eigenlijk doet. Dus met dat feit in het achterhoofd:

 

Hoe kan de wetenschap je in de ogen kijken en iets zeggen dat absoluut waar is over DNA, als het zelf niet eens begrepen wordt?


Heb je dat gehoord? Als je niet echt begrijpt wat het doet, hoe kun je dan uitspraken doen over wat het doet of dat je het zou kunnen veranderen?

 

Ik zal je dit vertellen:


Het ding dat DNA kan veranderen is een energie waarvan de reguliere wetenschap nog niet bewezen heeft dat het een energie is.

Heb je een idee waar ik hiermee naartoe wil? Het menselijk bewustzijn is een energie. Het kan de dingen bewegen. Het menselijk bewustzijn is een veel grotere energie dan je ooit had gedacht. De wetenschap begint dit nu te zien en bepaalde delen van de wetenschap bewijzen het. En de rest van de wetenschap zal uiteindelijk meekomen wanneer ze dat bewijs zelf begint te krijgen.

 

En wanneer je begint in te zien dat het bewustzijn en de gedachten - zelfs van een mens - feitelijke energie is, dan zal het structuur moeten hebben. Energie moet structuur hebben. Energie kan niet gecreëerd of vernietigd worden. Energie is gewoon een ding op zichzelf zou je kunnen zeggen. Wanneer bewustzijn eenmaal gezien wordt als energie, dan wordt het haalbaar dat bewustzijn misschien je DNA kan veranderen.

 

Wat weten jullie al - iedereen die dit leest of hiernaar luistert - over gedachten en bewustzijn?

Als je boos bent, verandert je chemie dan? Moet ik dat uitleggen? Natuurlijk doet het dat.

 

Als je een problematisch persoon bent, lijk je ziekte dan meer aan te trekken over een langere periode heen? Het antwoord is ja. En dat hebben ze ook aangetoond. Een vredig persoon leeft langer.

 

Het resultaat van deze beweringen is dus dat je gedachten de chemie veranderen en dat weten jullie allemaal al. Waarom is het dan zo vergezocht om te denken dat de chemie van je lichaam niet betrokken is bij je DNA? Het is zo. Je gedachten kunnen beginnen met het veranderen van bepaalde chemie. Ik ga het activering noemen van bepaalde delen van je DNA die sluimeren, klaar om geactiveerd te worden. Wat een concept.

Heb je ooit gehoord van de term kwantumbiologie? Als dat niet zo is, zou je het zeker eens moeten opzoeken. Er zijn kwantumbiologen. Dit zijn de biologen die het idee bestuderen dat alle menselijke celstructuren multidimensionaal zijn, voorbij 4D.

Nu is dat specifieke uitgangspunt al meer dan twintig jaar bij jullie omdat er bewijs is dat mensen het soort chemie hebben, cellulaire structuur, zelfs DNA, dat reageert op multidimensionale energieën. Als je iets hebt dat reageert op multidimensionale energieën, dan is de kans groot dat het zelf multidimensionaal is.

 

Het zou als volgt zijn: Als je je afvraagt of een plant kan horen en je hebt een geluid en het reageert, dan weet je iets over de plant, nietwaar? Het reageert op geluid, zelfs zonder oren. Dat is trouwens ook bewezen. En dus laten dezelfde soort dingen bij mensen zien dat je DNA in feite multidimensionaal kan zijn. Met andere woorden, een deel van jullie DNA heeft misschien een toegevoegde dimensionaliteit die in jullie werkelijkheid op geen enkele manier gezien of blijkbaar gebruikt wordt.

Het antwoord op de vraag waarmee ik begon, beste mensen, is ja, je kunt je DNA veranderen. Maar je verandert het niet op een manier die gemeten of gezien kan worden met een instrument die je vandaag de dag hebt om deze dingen te meten, omdat het op een multidimensionale manier veranderd wordt, vooral één set chromosomen waar we het over gehad hebben. Degene die je niet kunt zien.

Oh boyy! “Oké, Kryon, je zei net dat het onzichtbaar is. Ik ga stoppen met lezen/luisteren.. - (Kryon lacht) - ..omdat dit het antwoord lijkt te zijn op alle metafysische dingen. Het is er wel, maar je kunt het niet zien.” - Wat als dat waar is? Kun je alle dimensies zien? Geef me daar antwoord op.

 

Geef jij maar antwoord. Ja of nee?

 

En het antwoord is, “Nou, nee.” En wat als het multidimensionaal was, zoals ik je net vertelde dat DNA dat waarschijnlijk is? Daarom zouden er dingen kunnen zijn die niet zichtbaar zijn.

Eén daarvan is het 24e paar chromosomen.

Je hebt er geen 23. Alles is in groepen van vier in dit universum, in de natuur, in alle dingen, en zo is het ook met jullie DNA. De 24ste set is multidimensioneel - klaar? - wachtend om geactiveerd te worden door bewustzijn. En hier wordt het goed.

Welkom bij de verschuiving. De verschuiving vindt plaats en dat zeggen we nu al 34 jaar. Ik zei dat het eraan zat te komen en nu is het zover. En de verschuiving is waar de mensheid begint te ontwaken voor meer complete waarheden.

En een deel daarvan is jullie vermogen om jezelf te veranderen, een onderzoek naar je ziel, een onderzoek naar wat spiritualiteit werkelijk zou kunnen betekenen, geen doctrine, maar een realiteit van je eigen ziel. Dit is waar mensen beginnen te veranderen en je begint het als eerste te zien in mededogen, in vriendelijkheid, in wat mensen samen willen en het heeft niets te maken met religie.

 

Heb je veranderingen gezien op aarde waar er grote bezwaren beginnen te komen tegen disfunctioneren, oorlog, oneerlijkheid? Hebben jullie dat? Het is de eerste keer in de geschiedenis dat dit gebeurt, nietwaar? Wat zegt dat over het menselijk bewustzijn? En in het proces van dat ontwaken zijn er delen en stukjes van jullie DNA die beginnen te veranderen en te reageren. En wat betekent dat en wat doet het? Wat is de kern van een veranderend DNA?

 

Tjongejonge! Wat een vraag. En hier is het antwoord: compassie, vriendelijkheid, langer leven, meer uitvindingen, slimmere mensen, meer compassievolle mensen, minder disfunctioneren. Wil je dat de lijst doorgaat? Dit is de toekomst van de mensheid. En ik zei je dat het eraan zat te komen. Het komt veel te langzaam voor jou, voor mij. Het moet generaties lang gebeuren, waarbij ouders zich beginnen te realiseren wat ze hun kinderen leren of wat ze tegen hun kinderen zeggen. Dat is het eerste deel, zodat de kinderen beginnen op te groeien zonder de programmering van wat ze niet kunnen of zoveel andere dingen die niet eens echt zijn.

 

Er is nog steeds een groot disfunctioneren gaande op deze planeet van wat jullie werkelijk denken dat echt of waar is. Dat begint te veranderen.

 

Kan een mens werkelijk zijn DNA veranderen? Ja!


En het gebeurt recht onder jullie neus en je hoeft geen spiritueel persoon te zijn om het te doen. Het gebeurt bijna automatisch wanneer mensen beginnen met deze verbazingwekkende transformatie van bewustzijn en ze een groter beeld beginnen te krijgen van wie ze zijn, waar het om gaat, wat ze kunnen doen, wat bewustzijn werkelijk is, wat multidimensionaliteit zou kunnen betekenen - en dat is wanneer de uitvindingen beginnen. De uitvindingen waarbij de innerlijke leiding en de kleine uitvindingsfee vele mensen tegelijk op de schouder tikt en zegt: "Kijk hier eens naar... Hier heb je niet aan gedacht, hè?"

En dat is waar het goed wordt.

 

Het gebrek aan armoede, het voeden van ieder mens die honger heeft, stroom voor iedereen, water voor iedereen. Het is er allemaal.

 

Het is er al en begint geactiveerd te worden.

 

Multidimensionaliteit is er in jullie celstructuur, in jullie DNA dat rechtstreeks naar jullie hersenen gaat.

Dierbaren, welkom bij het begin van een nieuwe aarde.

 

Ik ben Kryon, verliefd op de mensheid en niet voor niets.

En zo is het.

 

Kryon

 

Lee Carroll

www.menus.kryon.com 

 

Meer over het activeren van je DNA

Healingcircle 7