Ver en παθος: zien met empathie ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland

Ken jij dat gevoel dat je verliefd bent op een ander? Is jou ook opgevallen dat je dan ‘soms’ dezelfde dingen tegelijk denkt? Dat je beiden de telefoon oppakt om elkaar te bellen of een andere synchroniciteit?

Ik heb de originele Griekse woorden gebruikt als titel voor het Nederlandse woord; telepathie.

Ver en παθος is naar mijn mening beter vertaalt als; zien met empathie. Via empathie, liefde, stem je jezelf als het ware af op dezelfde frequentie als een ander en ontvangt daardoor dezelfde gedachten en ideeën als de ander. 

Een logische conclusie is dus dat je niet je gedachten zelf denkt maar dat je deze ontvangt. Dit is ook gelijk een moeilijke brug om over te gaan en jezelf te realiseren dat iedereen een radio-ontvanger is en op zijn of haar eigen zender zit. 

Deze zender heeft een bijzondere kracht. De zender die je kiest te ontvangen heeft invloed op je leven hier op Aarde.

De zogenaamde erfelijke aandoeningen zijn het gevolg van een afstemming op een specifiek radiostation en staan niet in steen geschreven of liggen vast in het DNA zoals de standaard programmering is.
 

Er zijn bijvoorbeeld heel veel voorbeelden van mensen met verschillende persoonlijkheden met letterlijk wonderbaarlijke gevolgen. Met het veranderen van de persoonlijkheid kan de kleur van de ogen veranderen en nog veel meer. Zo kan de ene persoonlijkheid dodelijk ziek zijn en de andere persoonlijkheid kern gezond. 

In deze prachtige voorbeelden is niet alleen het geheim van gezondheid te vinden, het maakt je mogelijk wakker om voor het eerst in je leven vrij te kiezen voor het radiostation wat jij wenst te ontvangen in jouw versie van de realiteit. Telepathie is dus als samen naar hetzelfde radiostation luisteren.

De meesters die op aarde liepen, lopen en zullen lopen, hebben allemaal op hun manier een radiozender gevonden waar omstandigheden er niet meer toe deden, doen of zullen doen maar alleen hun staat van zijn ertoe deed, doet of zal doen. Deze liefdevolle en empathische staat waar zij in leefden/leven en zullen leven, is als een radiofrequentie waar ze je allemaal op attenderen, om daarvoor te kiezen. Niet om hun te volgen maar om te zijn, zoals zij zijn. 

Mensen die bewust channelen, daar kan je ook heel duidelijk aan merken/zien/horen dat er een andere zender bij hen doorkomt. Als je er op deze manier over nadenkt dan is ver en παθος, zien vanuit liefde, de enige keuze die iedereen wenst te maken. De vraag is dus niet of je deze keuze zult maken, de vraag is alleen wanneer je deze keuze zult maken in de eeuwigheid die voor je ligt. Liefde zijn, empathisch zijn of niet is dus in de basis de enige vraag die Het Leven aan jou vraagt.    

Davy Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nl 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.