Transformatieprocessen: Kom maar op! ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Mocht je de afgelopen paar weken last hebben gehad van een slecht humeur, van fysiek pijnlijke upgrades, vermoeidheid, moedeloosheid of slapeloosheid ... dan is dat heel normaal.

Het is alsof onze hogere Zelven het met elkaar eens zijn dat het hier op aarde wel een beetje sneller mag gaan met ons ontwaken. Niet omdat ze vinden dat wij te langzaam zijn! Integendeel: we zijn juist heel goed bezig! Maar vanuit non-duale, hogere bewustzijnsvelden bekeken zijn we er aan toe om de koorden die ons in oude tijdslijnen gevangen houden - met de daaraan gekoppelde holografische imprints en het gemanipuleerde DNA - echt definitief door te snijden.

 Terwijl onze persoonlijkheid innerlijk allerlei gedachten en overtuigingen tevoorschijn tovert die soms behoorlijk confronterend kunnen zijn - niet liefdevol dus - krijgen we energetisch ook het nodige op ons bordje.

Ik schrijf bewust het nodige, want we hebben deze duwtjes in de rug wel echt nodig! Anders blijven we te lang hangen in onze persoonlijke gewoontes die graag al het vertrouwde uit al die vicieuze cirkels herhalen. Als het aan ons ego ligt blijven we terugkeren naar laagfrequente velden, want daar is het ego als een vis in het water; het weet hoe het zichzelf in de 3D kan handhaven.

 

Maar: in die velden zitten verstoringen


Er zit een behoorlijk verdichte ruis op de lijn naar hogere dimensies waarin onze verfijndere zelfdelen verblijven. Als mens hebben we de laatste tijd met enorm veel verstoringen in onszelf te maken gehad. Keer op keer zijn er zelfbeelden opgeroepen die achterhaald zijn, die echt kleinerend en denigrerend zijn. Om ons te helpen om die oude beelden bewust te krijgen kwamen er veel mensen langs die die verstoringen spiegelden. En kwamen we in situaties die ons zo weer in oude angsten terugwierpen.

 

Het is zo belangrijk om te beseffen dat die mensen niet bewust ons veld kwamen verstoren! Maar juist, als het nog eens gebeurt: dat zij op ons pad gekomen zijn om ons te tonen wat een on-zin en on-waarheden wij zelf nog in stand houden, vanuit ons eigen beperkte bewustzijn! Soms moeten we dus weer even in die laagfrequentere velden verstrikt raken, om helder te krijgen waar we onszelf nog van kunnen bevrijden.

 

We krijgen daarom extra porties ontwakende lichtfrequenties toegediend! Word wakker lief mooi mens, en besef dat je al veel krachtiger en bewuster bent dan een paar jaar geleden! Alle zwaarte die je nog met je mee torst is niet van nu! Jij bent allang in staat om jezelf talloze keren per dag te verbinden met de liefde en met het licht van het grote I AM dat in jou leeft. Het is maar net waar jij je aandacht op richt en wat je als persoonlijk opvat.

 

 Probeer maar eens bij ieder naar gevoel, of bij iedere negatieve gedachte tegen jezelf te zeggen:

Oh ja, deze ken ik héél goed, dit is weer zo'n oude onwaarheid! En hoe graag mijn ego deze ook in stand wil houden; ik stop met deze zelfontkrachting. Ik kies voor de enige waarheid die ik in mij draag, en dat is de Licht- en de Liefdeskracht van het grote I AM dat in mij aanwezig is!

 Hoe overdreven dat ook mag lijken; het is WAAR. Want als het grote I AM niet in jou aanwezig zou zijn, dan zou jij niet bestaan....!


Dus probeer terug te keren naar die prachtige, zuivere en goddelijke kern in jezelf. Besef dat die er is en dat je die ook nooit meer kwijt kunt raken. Want jouw hogere Zelf zal het niet toestaan dat jij opnieuw een val in bewustzijn gaat maken. Dat is niet de bedoeling van jouw komst op Aarde; dat is niet conform jouw huidige zielenplan.

 

Jij bent geïncarneerd om het grote I AM - bewustzijn te gaan belichamen, met alle scheppende kwaliteiten voor zover jij die dragen kunt. Voel maar wat een vreugde het innerlijk geeft om te visualiseren dat jij alles gaat leven en beleven wat jij jezelf, vanuit jouw ziel, hebt toegewenst!

 

Dat is echt allemaal mogelijk.

 

Mieke Vulink

www.miekevulink.nl



Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332



Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.