Starseeds: wakker worden in de multi-planetaire achtergrond ♥ Judith Loeffen ♥ Lichtwerkers Nederland

De Nieuwe Aarde wordt gevormd met de hulp van andere verder ontwikkelde planeten waar de aarde een connectie mee heeft. Veel van dit licht is al hier aanwezig. Er groeit, bloeit en leeft al zo veel hier op aarde wat ook het DNA van de sterren in zich heeft.

Sterrenzaden (Starseeds) zijn hier om dat licht wakker te maken, in hunzelf en de rest van de wereld

 

Om de Nieuwe Aarde te creëren hebben we wakkere starseeds nodig die besef hebben van hun planeet van oorsprong en de energie, kwaliteiten en missie die daar bij horen.

Ook hybrides zijn hier onderdeel van


Deze starseeds zijn opgebouwd uit het DNA van meerdere planeten. Dit zijn bijzondere sterrenwezens met vaak dubbele missies.

Tegenwoordig zien we steeds meer hybride sterrenzaden die wakker worden in hun multi-planetaire achtergrond. En in de toekomst zullen we dit nog veel meer gaan zien.

Net als ikzelf doen veel andere sterrenzaden belangrijk werk om de weg vrij te maken voor deze vaak nieuwe zielen. Deze wezens kunnen bijzonder begaafd zijn en ver ontwikkeld in hun bewustzijn. Zo'n bewustzijn kan erg snel uit balans of in conflict raken wanneer het in een vernauwde omgeving terecht komt - gebouwd op oude structuren. Het gaat hier om de kinderen van de toekomst die vanuit hun bewustzijn heel veel voor de aarde kunnen gaan betekenen, het zal dus van grote waarde zijn wanneer wij hen hierbij kunnen helpen.

Eén van de hybride starseed combinaties waar ikzelf een nauwe band meevoel is die van Andromeda/Orion. Door mijn eigen gaven vrij te maken en te verlossen van angst en density maak ik ook het pad voor hen in de toekomst begaanbaarder.

 

Deze Andromeda / Orion energie kan veel doen voor de Aarde


Beiden zijn enorm intellectueel ontwikkeld, zij het op een ander vlak. Orion heeft heel veel derde oog intelligentie en bezit over een bijzonder krachtig basis chakra. Daarnaast zijn de ogen op Orion hun tijd ver vooruit en kunnen zij zien en waarnemen in diverse richtingen van tijd en ruimte en zo voorspellingen doen. Ook hebben ze een bijzonder etherisch ingesteld oog waarmee ze in ether kunnen waarnemen. Dit kan je zien als naar een alledaags voorwerp kijken en in plaats van slechts het voorwerp (de huls) te zien, de kern van dat voorwerp te zien. Het zuivere licht wat het bevat. Dit kan in geometrie, symbolen, in kleur of andere vormen doorkomen. Orion is meester in door lagen en dimensies heen kijken en de dingen waar te nemen in een anders dan vaste vorm.

Andromeda heeft een zelfde soort kracht


Maar zij doen dit met name met geluid. Hun oren en oorchakra's zijn bijzonder goed ontwikkeld, wat hen in staat stelt om bovenaards te horen. Zij pikken tonen, geluiden en frequenties op die de meeste, ook andere ontwikkelde sterrenzaden, niet kunnen oppikken. Veel hiervan zetten ze om in informatie, soms in lichttaal, klank of gezang.

De combinatie Orion/Andromeda starseeds is een hele mooie en passende voor de toekomst wanneer de aarde al iets verder is in haar evolutie. Maar deze hybrides zijn op het moment wel al voelbaar aanwezig als voorlopers van de toekomstige aarde en om in het hier en nu inleidend werk te doen.

Deze hybride starseeds zullen waarschijnlijk meesters worden in lichttaal en vermoedelijk veel Elven energie op aarde gaan brengen.

Judith Loeffen
www.judithloeffen.nl


Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.