Misleiding ♥ Trienke Minkema ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Ieders rol op aarde

 

Weet lieve mensen dat veel regeringsleiders halve waarheden en zelfs onwaarheden blijven verkondigen. Het gaat hierbij niet alleen om hun uitgesproken woorden, nee het gaat er ook om dat velen van hen niet eens naar hun eigen uitgesproken woorden handelen of leven. Laat u daarom niet misleiden.

 

Maskers zullen vallen

 

Desondanks spelen zij hun rol hier in de dualiteit op aarde voortreffelijk. Toch zal deze rol spoedig zijn uitgespeeld. Nadat hun rol is uitgespeeld zullen velen hun maskers wel moeten laten vallen. Pas daarna zal een groot deel van de waarheid aan het licht kunnen komen.

 Dit zal een enorm grote golf van verontwaardiging oproepen bij velen onder u en zal een verdere uitwerking hebben naar een niet te omvatten woede die plotseling zal vrijkomen.

Velen zullen in een ogenblik doorzien dat zij lange tijd zijn misleid en voorgelogen. De mensen die te goedgelovig waren en niet naar hun eigen gevoel of intuïtie hebben geluisterd en gehandeld, zullen zich zelfs bedrogen kunnen voelen en komen dan van een koude kermis thuis. Zij konden helaas niet eerder helder nadenken omdat zij nog in diepe slaap waren, sommigen waren zelfs in een symbolische diepe coma. Nu worden velen door een enorme schok wakker, maar dat kan nu eenmaal niet anders.

 

Verstand en intuïtie.

 

 Veroordeel uzelf en de ander er niet om dat u iets niet eerder wist.

Er is namelijk zeer zeker een grote bereidheid, vertrouwen en doorzettingsvermogen voor nodig om uw verstand een toontje lager te laten zingen. Pas daarna kunt u zich weer verbinden met uw intuïtie en kunt u zich weer de taal van uw hart herinneren.

 

Liefde en waarheid

 

Liefde die waarheid kent zal nooit pochen over deze waarheid, noch zal zij zich boven een ander verheffen in woord en/of daad. Liefde ‘kent’ niet alleen, zij ‘weet’. En u allen wordt weer wetend als u zich hebt bevrijd van uw denkbeeldige onmacht en onvermogen om te kunnen onderscheiden wat waarheid is en wat een leugen.

 

Onmacht

 

Deze onmacht kon slechts ontstaan omdat en nadat u zich had overgegeven aan anderen waarvan u dacht dat zij het wel beter zouden weten dan u. Dit was pure misleiding. Tegelijkertijd heeft u hiermee niet zelf uw eigen verantwoordelijkheid voor uw leven en uw beslissingen genomen. U gaf uw eigen macht en uw innerlijke kracht weg als het ware.

 Geef dan ook vanaf nu uw macht niet langer weg aan anderen maar kom in uw eigen kracht en handel daar dan ook naar.

 

De weegschaal van rechtvaardigheid en gerechtigheid

 

Pas als de meerderheid van de mensen zijn eigen reis door de dualiteit heeft afgelegd (en nadat u uw eigen schaduwen heeft erkend, gekend, omarmd en losgelaten) kan de weegschaal van rechtvaardigheid en gerechtigheid overslaan naar inzicht en vrede. Dit zal zeker niet zonder slag of stoot geschieden en zeker niet van vandaag op morgen.

 Maar u kunt wel zelf alvast vandaag de eerste stap zetten die naar uw innerlijke bevrijding zal leiden.

Trienke Minkema
trienke.com

Wakkeremensen
www.wakkeremensen.orgBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.