Liefde is in ieder moment liefde zijn ♥ Rani Savitri ♥ Lichtwerkers Nederland

Door te leven met feestdagen zul je telkens blijven hangen in oude patronen.

Men leeft in deze wereld van het ene moment naar het andere moment, op deze manier zul je nooit echt kunnen genieten van het ene moment, het enige moment wat werkelijk is.

Sinterklaas is nog niet voorbij of men is reeds bezig met kerst. Kerst is nog niet voorbij of oud en nieuw dient zich aan. Oud en nieuw is nog niet voorbij of Pasen, carnaval, de zomervakantie, herfstvakantie en de volgende Sinterklaas is weer in aantocht uit Spanje.

Om nog maar niet te spreken over zogenaamde verjaardagen en alle feestjes van vrienden, familie, kennissen, collega’s en andere bezigheden.

Van de ene sensatie naar de andere sensatie gaat men.

Nog even dit, nog even dat. Weer een jaartje ouder... ik wil graag een ander huis, een andere telefoon, een andere auto, een betere baan, meer geld... gelukkig zijn in de liefde, trouwen en kinderen krijgen... me vastleggen, en vooral zekerheid inbouwen middels verzekeringen.

Nu dan het telkens terugkerende ‘Valentijnsdag’.

Op Valentijnsdag tonen we de ander dat we van hem of haar houden, we kopen cadeautjes, we verplichten ons om op deze dag iets leuks met elkaar te doen. Op alle andere dagen is er een grote leegte en onvrede, maar vandaag is er zogenaamd feest.

Het is zo’n doorzichtige poppenkast, dit hele leven hier op aarde. Volledig georganiseerd en geregeld met wetten, regeltjes en gezag. Het meelopen met de kudde. Het brengt ons mooie lessen, lessen waardoor we steeds meer gaan zien en ervaren wie we werkelijk zijn.

Het is doorzien hier, vier geen verjaardagen en feestdagen. Bewust. Ze bestaan namelijk niet in mijn geest. Niets van deze wereld leeft nog in mijn geest.

In mijn geest leeft enkel liefde, is enkel liefde.

Ieder moment is een moment om bewust in liefde te zijn. Ieder moment is een moment om dankbaar te zijn en om het leven te danken wat nu gegeven is. Ieder moment is een sterven en geboren worden. Ieder moment is een schouwspel en feest voor de geest. Tenzij je dit wilt af laten hangen van al deze zogenaamde verzonnen (feest)dagen. En te doen wat iedereen doet; mee lopen met de kudde, doen wat je zo geleerd hebt, gevangen zijn en gevangen blijven door niet zelf na te denken maar door anderen voor je te laten denken en volgzaam en braaf door te gaan zoals je altijd hebt geleerd.

Door je los te maken van de maatschappij, de kudde, alles wat je ooit hebt (aan)geleerd, zul je gaan ervaren dat er meer is in dit leven dan telkens bezig te zijn met onbenullige en schijnheilige, commerciële, oordelende, bemoeizuchtige, liefdeloze zaken.

Het heeft namelijk niets met liefde te maken.

Het heeft alles te maken met geld, status, macht, controle, illusie, gevangenschap, verplichtingen, hokjes en een laag bewustzijn, met onwetendheid en tekort.

Liefde is in ieder moment liefde zijn en dit tevens tonen in ieder moment aan iedereen en alles wat er is.

Valentijnsdag is voor mij een moment net als ieder moment en vier zodoende geen Valentijnsdag (evenals alle andere onzin (feest) dagen).

Ik vier graag het ECHTE leven.

Rani Savitri 

 

Blijf  op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.