Laat de Liefde gewoon stromen... ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Esther channelt Abraham Hicks


Abraham: Het maakt niet uit wat het focuspunt van je liefde is, zolang de liefde die je voelt maar de liefde is die je werkelijk bent.

 

Gast: Ik kan dat. Dus als ik liefde op die manier laat stromen naar alles en iedereen, dan is dat Wie Ik Ben?

Abraham: Ja, dat IS wie jij bent.

 

En hoe vaker je het bewust doet en erkent “Dat IS wie ik ben,” hoe vaker je het van jezelf gaat eisen – eisen is een te groot woord, maar hoe vaker je de intentie zet om dat te vinden en hoe vaker je ernaar zoekt, waar je ook maar bent.

 

 

En hoe vaker je ernaar zoekt, hoe vaker je het zal vinden, en hoe vaker je het vindt, hoe vaker je ernaar zoekt totdat je het op een gegeven moment gewoon wordt.

En dan wordt je dit stabiele wezen die nooit uit balans is.... die, als iemand naar je kijkt en je niet waardeert, jij begrijpt dat het helemaal niets met jou te maken heeft. Dat heeft nooit iets met jou te maken gehad. Alles wat te maken heeft met jou, daar heb jij controle over, zie je.

 

Gast: Waarom is het zo moeilijk voor mij en anderen om naar het eigen menselijke zelf te kijken en niet dezelfde waardering en liefde te voelen?

 

Abraham: Omdat je zoekt naar liefde die OP jouw gericht is in plaats van liefde die DOOR JOU HEEN gefocust is.

 

Gast: Maar ik wil het op mezelf richten. Ik begrijp wat je bedoelt met derden, ik heb dat gedaan, maar ik wil het op mezelf richten.

 

Abraham: Maar wat wij zeggen is... en we willen dat je van jezelf houdt zoals wij van je houden.... maar wat maakt het ondertussen uit wat het onderwerp van je aandacht is als je liefde voelt?

 

Als je je bewust bent dat je niet van jezelf houdt, kun je die zelfliefde ook niet vinden, dus we proberen hier een brug te slaan voor jou.

 

Met andere woorden, telkens als iemand je gevoelens pijn doet, dan komt dat omdat je op een andere vibratie zit dan Wie Je Werkelijk Bent

 

Wij geloven dat deze zoektocht naar zelfliefde ‘down the rabbit hole’ is. Wij zouden niet naar zelfliefde zoeken. Wij zouden naar dat deel van jezelf zoeken wat LIEFDE VOELT.

 

In plaats dat je tegen een geliefde zegt, “Ik wil dat je van me houdt,” zouden we onszelf oefenen in het verlangen dat zegt, “Ik hou ervan van jou te houden. Ik hou van dat gevoel als ik van je hou.... en wat jij voor me voelt is onbelangrijk. Ik hou van dat gevoel als ik van je hou.”

 

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com

 

Vertaling: Annelie van Eijk