De menselijke evolutie van het fysieke

 

Lee Carroll channelt Kryon

 

 

Gegroet Geliefden, Ik ben Kryon van de Magnetische Dienst.

 

De vraag is gesteld: Zou er meer kunnen zijn? Is er een plan? Of dwaal je gewoon over deze planeet terwijl je je best doet?

 

Zelfs degene die al verlichting heeft ervaren vraagt dit zich af, omdat je om je heen kijkt en dingen ziet die je niet begrijpt. Je lijkt alleen te zijn in een virtuele zee van menselijke wezens en je vraagt jezelf af: “Is er werkelijk een plan?” Nou..... Dat is er!

 

 


Als jij dit werkelijk wenst te begrijpen dan moet je weer een evolutie ondergaan van bewustzijn, dat je naar begrip brengt van multidimensionale synchroniciteit.

Dat heb je nog niet. Dus wat we kunnen zeggen op dit moment in de tijd, is dat God jou kent.

Als je situaties tegenkomt die welwillend zijn en goede dingen in je leven creëren, was dat geen toeval. Geen (on)geluk!  En dat leidt tot het volgende waar je zou zeggen: “Is er meer?”

 

Ja, dat is er! Je zou jezelf zelfs kunnen afvragen: “Kent Spirit mij echt?” En het antwoord is, ja, zelfs als je slaapt. Als jij jezelf een entourage kunt voorstellen van engelwezens in je kamer, dan heb je gelijk. Er is zo veel meer dan jij je kunt voorstellen.

 

Ieder mens, ongeacht hoeveel miljarden er op de aarde zijn, zijn heilig en prachtig. En ieder mens heeft de mogelijkheid om dat te weten.

In deze tijd zijn er zoveel die ‘‘niets” kunnen. Ze zijn geboren in een beschaving die bijna totaal geïsoleerd is. Ze reageren op de horror van de dag en ze kunnen ‘‘niet weg”. Maar toch, in hun stille momenten weten ze beter. Dat gaat veranderen. Generaties in de toekomst zullen weten waar ik nu over spreek als je de gigantische veranderingen ziet op deze planeet.

 

Bewustzijn creëert uitvindingen. Een hoog bewustzijn creëert hoge uitvindingen en meer. Heb ik je ooit verteld dat jouw bewustzijnsniveau direct verbonden is met je gezondheid, je DNA, je fysieke lichaam? Het antwoord is JA.

Een laag bewustzijn creëert dat wat een laag fysiek uithoudingsvermogen is.

 

Je hebt een lichaam dat ontworpen is zichzelf te vernieuwen.  Je hebt een lichaam dat ontworpen is om zichzelf te vernieuwen tot bijna 900 jaar.

 

Je levensverwachting is veel korter dan dat, toch? Dan moet je jezelf de vraag stellen, waarom? We hebben je keer op keer verteld, het is gekoppeld aan dat wat jij gelooft. Het is verbonden aan het bewustzijn dat je hebt. Een mensheid met een laag bewustzijn creëert lichamen die niet lang mee gaan.

 

Nu, begin je al een beetje langer te leven. Sommige zeggen dat dat komt omdat het menselijk lichaam beter wordt begrepen en er betere voeding is. Nou, er is veel meer! Wat je gaat zien terwijl het bewustzijn zich evolueert in iets hogers en er meer compassie is, meer begrip, meer openbaringen, vrede op aarde, is dat al die dingen worden vergezelt door een toename in de levensverwachting.

 

Er zullen heel weinig zijn die de correlatie zullen zien omdat het een esoterische correlatie is. Toch zal het niet meer mogelijk zijn om de correlatie te negeren op een bepaald punt in de tijd en je zegt: “Misschien, misschien is er een verbinding.”

 

Waar ik je over wil spreken is een continuering van heel veel dingen die we wilden bespreken. Het is een openbaring. Misschien stukjes en delen van wat ik al eerder heb gegeven maar dan allemaal in één keer. Laten we een samenvatting doen. Laten we de geschiedenis doen. Ik heb veel lestijd besteed tegenover hen die lichtwerker zijn en oude zielen, om mijn favoriete ding om te doen, met je te zitten en je te vertellen wat er gaat komen.

 

Het laatste Kryon boek ging helemaal over channelings over de nieuwe mens en de manier waarop je denkt. Het concentreerde zich op gedachten van het nieuwe bewustzijn en hoe je dingen kunt creëren die je nog niet hebt door ruimer te denken. Vorige week zat ik voor een gelijksoortige groep en gaf ik je voorbeelden van uitvindingen die eraan komen door het verhoogde bewustzijn. De mensheid heeft een vrije keuze, maar ik vertel je wat er gebeurt met een hoger bewustzijn, daarmee komen hogere gedachten, hogere intuïtie, hogere fantasie en beginnen hogere uitvindingen plaats te vinden. We gaven je hier veel voorbeelden van en ze zijn prachtig.

 

Hogere uitvindingen beginnen plaats te vinden.

 

We hebben het zelfs vergeleken met 230 jaar geleden toen je eigenlijk nog niets had. Vandaag de dag heb je bijna te veel. Tot je naar morgen en 230 jaar in de toekomst kijkt, waar dingen op je wachten die je absoluut niet verwacht. Dingen die niet alleen dat revolutioneren wat je niet verwacht, maar ook dingen die je nu niet kunt bevatten die de basis problemen oplossen die je nu hebt zoals water en elektriciteit. Al deze dingen komen er aan.

 

Maar ik heb me niet echt gefocust op de meest bizarre dingen en dat ben jij en jouw biologie. Dus wil ik dat nu gaan doen en wil ik je vier ideeën geven van de meest geloofwaardige tot de minst geloofwaardige. Allemaal waar, allemaal accuraat, allemaal nu aanwezig op aarde.

 

Ik wil dat je even een moment relaxt doet en bewust adem haalt.

 

Alles wat ik je nu ga vertellen is absoluut waar en mogelijk. Terwijl het menselijk ras zoals jij het kent rustig aan meer verlicht wordt, wat inhoud een evolutie van het bewustzijn in de realisatie van wie je bent. Terwijl dat gebeurt, zul jij je realiseren dat je verbonden bent door de energie van bewustzijn met iedere cel in je lichaam.

 

Jij kunt tegen je cellen spreken.

 

Wat is nu de consensus van de meeste gezondheidszorg en medicijnen? Dit is het antwoord; er is geen connectie. Medicijnen en chemie worden gebruikt voor de problemen en het heeft niets te maken met het brein, het hart, de pijnappelklier, de driehoek. Het heeft er niets mee te maken, het is afgescheiden en dat wordt geëchood in de manier waarop jij jezelf ziet.

 

Het grootste deel van de mensheid kijk naar beneden, naar hun lichaam, met hun hoofden, ogen en hun bewustzijn. Ze kijken naar alle delen en zeggen: “Ik hoop dat je het gaat redden.” Zonder te begrijpen dat er een verbinding is want dat begrijpen ze niet. Daarom is er een niet verbonden -zijn, omdat je niet beter weet en daar wil ik het over gaan hebben. Dit niet verbonden zijn is niet perse hoe het overal werkt.

 

Het niet verbonden zijn heeft herkenbare spreuken en die heb je vast wel eens gehoord. Je bent wat je denkt. Je kunt tegen je cellen spreken. Dit zijn echo's van de channelings van de leer van de metafysica van oude beschavingen, zelfs van de inheemse bevolking. Het lijkt erop dat dit tot nu toe over het hoofd is gezien. Dit zijn de dingen die steeds duidelijker worden en daarom ga ik je laten zien wat er gaat gebeuren.

 

Lieve mensen, we zeggen al 30 jaar dat ieder van jullie de controle heeft over iedere cel in je lichaam.

 

De triljarden delen DNA hebben allemaal een unificerende coherente kracht waar niemand het over heeft omdat het nog niet gezien is. Als je met ze spreekt, ze aanspreekt met bewustzijn, ga ik je vertellen wat je allemaal kunt doen. Als je ze niet aanspreekt omdat je vertelt is dat het onzin is, dan zijn ze op zichzelf. En een lichaam op zichzelf: “Veel geluk!” Het ontwikkelt  iedere ziekte van de dag die voorbij komt omdat het geen instructies heeft en de baas er nooit tegen spreekt. Het is helemaal alleen en apart van alle andere systemen en doet maximaal zijn best.

 

Het perfecte scenario is dat je ze aanspreekt. Er is een veld, een coherent veld om je heen dat de triljoenen delen DNA combineert en wacht tot de baas er tegen spreekt. Jij bent die baas! Dit is waar! Meer dan waar, we dagen je uit het te proberen. We hebben tegen je gezegd dat als je spreekt met je cellen, je NIET VRAAGT maar SPREKEN, over wat jij uit als realiteit, dan komt er actie. Dat is dan wat ze gaan doen omdat jij de baas bent. Jij bent in controle over je cellen.

 

Met dit axioma ga ik je laten zien wat je kunt doen. Je moet geloven dat er een axioma is dat jij de baas bent over je lichaam, dat het luistert naar dat wat jij het bewustzijn noemt van jou. Jouw naam komt hier….. Je praat tegen je cellen, wat ga je tegen ze zeggen? Laten we beginnen met de makkelijkste van de moeilijkste. We gaan van dingen die vandaag de dag te doen zijn tot dingen die een hele hoge evolutie nodig hebben. 

 

Waar jij naartoe gaat.

 

Stel je een evoluerend bewustzijn voor dat begint te begrijpen wat ik je aan het vertellen ben. Waarom word je ouder? Dit komt doordat de cellen de dagen tellen, ze hebben geen instructies, je praat niet tegen ze, ze hebben maar één gids; de zon gaat op en onder.

 

Wist je dat?

 

Dit is dat wat ouder maakt.

Het is zo normaal dat het in categorieën wordt gezet. Als je naar je media kijkt ben je jezelf dan bewust dat je vertelt wordt wat er mis aan je is en wat te doen op een bepaalde leeftijd? Het is allemaal een leugen. Het is alleen maar een leugen omdat dat is wat de cellen doen, als er niet tegen ze wordt gesproken. Ze hebben dus eigenlijk wel gelijk over wat er gebeurt op een bepaalde leeftijd omdat de cellen niets anders te doen hebben dan de dagen te tellen.

 

Als de cellen de dagen tellen is er een calculator die de cellen ouder maakt. De telomeren worden korter en iedere celdeling is niet perfect, tot een bepaald punt en je gaat de pijp uit.

 

Laat me een concept introduceren: jij zorgt voor de relatie tussen de cellen en veroudering.

 

Dagelijks presenteer je ze niet de leeftijd die je hebt in jaren maar die het bewustzijn heeft in energie

 

Je vertelt ze niet hoe oud ze zijn. Je vertelt ze te stoppen met verouderen. Dit is een bevel. Die bevel wordt gezien en herkent op het niveau van bewustzijn waar jij nu bent.

 

Zelfs waar jij nu bent kun je het verouderingsproces significant verlangzamen van het lichaam. 20-30% hier en nu. Als jij het geloofssysteem hebt en cognitief maakt wat ik zeg, kun jij dit doen. Ik wil je iets presenteren, doctoren weten dit.

 

Herhaaldelijk observeren ze een senior, misschien zelfs op het sterfbed, die zichzelf in leven houdt jaren nadat wat het lichaam zou moeten kunnen om een kleinkind te zien afstuderen. Een paar dagen na het afstuderen is ze weg.  Vraag: “Hoe?” Ik heb het je net gegeven. Bizarre informatie? Het is zeker te doen en je ziet het zelfs in de ziekenhuizen. Degene die zichzelf jong houden voor iets dat ze willen en nadat ze het hebben, sterven ze direct. Ze hebben zichzelf in leven gehouden.

 

Wat is het proces?

 

Ik vertel het je. Ze spreken tegen hun cellen, ieder moment: “Blijf bij ons, blijf bij ons, blijf bij ons, je bent jong, zo werkt het, we blijven in leven tot het gebeurt.” .. en iedere cel luistert. Begrijp je dit?

 

Iedere cel luistert en dat is precies wat je ziet.

Er is bewijs en neem dat bewijs en gebruik het voor dit bizarre idee van het controleren van je leeftijd.

 

Je hebt een stadion vol met de cellen van je lichaam in afwachting van jouw instructies. Als jij je leven leeft zonder die verbinding hebben ze geen instructies. Wat gebeurt er als ze geen instructies hebben? Ze gaan zich dan gedragen als de standaard.

 

Als je ze zou kunnen horen, als ze zouden kunnen spreken, als je cellen bewustzijn zouden hebben, dan zou iedere molecuul in je lichaam zeggen: “Heb je ons niet iets te geven?” Dat heb je zeker. Als je niet weet hoe, begin dat met affirmaties, begin te praten. Ga de kast in en spreek tegen je cellen, wees niet bang. Wees dan ook niet verrast dat je opeens meer energie hebt. Daar hebben we het over. Je gaat resultaten zien. Dit is nummer 1.

 

Wist je dat je totale controle hebt over de genezing van je lichaam?

 

Ziekte heeft geen schijn van kans. Wist je dat? En het antwoord is: “Dat is niet mijn ervaring.”

 

Het is je ervaring niet omdat het niet weet, je hebt er alleen maar over gehoord. Weten, is het cognitief maken. Ben je de baas of niet? Of zit je daar je cellen te bedelen zich te gedragen alsof het stoute kinderen zijn?

 

Er is een verschil tussen controle nemen over de cellen en ze te vertellen wat je moet hebben of bedelen of erom vragen of hopen. Degene die geloven dat dit mogelijk is hebben een wetenschap ontwikkeld, genaamd homeopathie. In homeopathie wordt er een tinctuur gemaakt met een handtekening, een doel. Als het lichaam dat doel van genezing toegediend krijgt onder de tong, is de chemie te klein voor wat voor chemische reactie dan ook. Daarom geloven medisch types hier ook niet in, het kan immers niets doen.

 

Bestudeer het.

 

Toch zijn er samenlevingen die alleen maar dit gebruiken voor honderden jaren. Deze samenleving is daar niet één van als je dat is opgevallen. Een tinctuur in een instructieset voor het lichaam om te genezen en dan geneest het lichaam. Zou je een moment stil willen staan en dit willen analyseren met mij? Is er hier waarheid of is dit meer new age bla bla? Het antwoord is ga terug en bestudeer het. Ga terug en vraag hen die het hebben gebruikt. Ga terug in de geschiedenis en kom erachter hoeveel hier mee te maken hebben. Je zult een enorme hoeveelheid informatie vinden die niet alleen verteld over de werkzaamheid van homeopathie maar ook dat het zo echt werkt.

 

Neem deze wijsheid en gebruik het voor de volgende fase. Wat nu als je een tinctuur van genezing zou hebben, niet voor onder de tong , maar in de energie van bewustzijn van jouw instructieset aan het lichaam met je brein.

 

Dit is wat we willen, verwachten en eisen.

 

Hier is wat we je vertellen, lichaam: “Je gaat genezen en dit is hoe snel we dat verwachten. Ik ken de functie van het lichaam om te genezen, start nu, je hebt 6 weken. Dit is wat we willen en verwachten en eisen.” Je begint met spreken tegen je cellen en het klinkt egoïstisch, maar je hebt het niet tegen iemand anders je hebt het tegen jezelf. Het is niet egoïstisch, je bent de bevelhebber. Je bent de commandant van je eigen cellen, commanderend wat het wil weten en doen. Zonder dat heeft ziekte vrij spel en heeft dat ook en zal dat blijven hebben.

 

Ik heb je net 2 attributen gegeven van de Kryon leer waar sommigen over zeggen dat het te bizar is en ze zijn veel te slim om te kijken naar dingen die aantoonbaar zijn en hebben plaats gevonden voor honderden jaren. Stop je veroudering, verlangzaam het en genees je lichaam.

 

Het leven van een ziekte, virus, bacterie, is makkelijk geabsorbeerd door een lichaam zonder instructies met een laag bewustzijn.

 

Lieve mensen er is hier zo veel. Een poosje terug vertelde ik jullie over een toekomst met een heel hoog bewustzijn. Hoe weet ik deze dingen?

 

Jullie zijn niet de enige mensen in het universum.

 

Er zijn er die verder geëvolueerd zijn dan jullie. Mensachtige die dit ook hebben doorgemaakt, wat jullie nu doorleven en verder zijn geëvolueerd. 

Ik geef je de stappen die ik heb gezien. Niet een bestaan om op te hopen door een iets te positieve leipo. Ik heb dit gezien. Ik heb je verteld: “Zodra je cellen trillen op een hoog, verlicht level met een bewustzijn dat ook hoog is, dat de laagste vorm van ziekte die je nu hebt op de planeet, je niet meer kan raken

 

Begrijp je dit?

 

Het leven van een ziekte, virus, bacterie, is makkelijk geabsorbeerd door een lichaam zonder instructies met een laag bewustzijn. Welkom kanker. Op een dag zal je jezelf afvragen, het zal zelfs op het nieuws zijn, waar is kanker? Het is weg maar we weten niet waarom. Niemand krijgt het meer.

 

Welkom in een tijd waar mensen hoog genoeg zijn in de vibratie van wat ze denken en doen met vrede op aarde en al die andere dingen, dat je de eliminatie van dit soort dingen zult zien.

 

Iemand zal ergens de correlatie zien en  zeggen: “Zou het kunnen dat we het zelf hebben gedaan, zou het kunnen zijn dat er echt vibraties zijn die vastzitten aan ziekte, kanker, virussen die normaal lijken in de samenleving waar je nu in leeft.”

 

Het antwoord is Ja.

 

Nummer drie, nu gaan we vreemd doen. Er was een openbaring die niemand verwachtte in The Global Consciousness Project in de universiteit van Princeton. Ik ga dit niet herhalen omdat je het zelf kunt bestuderen. De studie ging over de vraag of het menselijk bewustzijn invloed kan hebben over kans/toeval. Als je met dobbelstenen gooit en je schrijft de uitslagen op en je doet dat heel lang dan krijg je een kans berekeningstabel.  Kansberekening is de basis van gokken en voor sommigen de basis van het leven.

 

The Global Consciousness Project

 

The Global Consciousness Project toonde aan dat bewustzijn de uitkomst kan beïnvloeden van de dobbelstenen. Als je dit niet hebt gezien dan zou je het moeten opzoeken. Als genoeg mensen met een gelijk bewustzijn samen denken, veranderde dat alle kansberekeningstabellen in dat experiment en synchroniseert het voor een poosje. Wat ik net zeg zou je niet kunnen begrijpen daarom vat ik het samen. Jij hebt samen met bewustzijn controle over kans/toeval. Ik heb het niet over het casino maar over het leven.

 

Het heeft niets met geluk te maken.

 

Juiste plek op de juiste tijd. Sommigen van jullie hebben dit geoefend zonder het door te hebben. Je loopt rond met andere en ze zeggen: “Wow wat heb jij veel geluk zeg.” Laat ik heel duidelijk zijn, geluk heeft er niets mee te maken. Lieve mensen jullie ontwerpen je eigen realiteit. Natuurlijk zal een intellectueel zeggen dat het niet mogelijk is dat iedereen zijn realiteit creëert. Dan zeg ik tegen die intellectueel dat die het punt helemaal heeft gemist. We hebben het hier niet over een paar individuen die een individuele realiteit creëren, we hebben het over genoeg individuen die 1 realiteit creëren genaamd; Vrede op Aarde. Daar hebben we het over. Dat de realiteit die je creëert buiten kans/toeval en brengt je samen met andere die dat ook doen.

 

Wat zou er gebeuren als iedereen dat zou doen?

Dan doe je het licht aan en gaat iedereen naar huis. Je zou precies begrijpen wat de sluier is, je zou samenhangende gedachten hebben. Er zou gevorderde verlichting zijn. Dat kun je creëren. Laat je niet foppen door iemand die je vertelt dat geluk je leven controleert. Jij controleert het met bewustzijn, juiste plek, juiste tijd.

 

Kryon hoe doe ik dat? Wat kan ik doen? Ik gaf je net de woorden:

 

“Lieve Spirit, ik weet niet waar ik heen ga, ik tast de helft van de tijd in het duister. Doe het licht aan in de richting die ik zou moeten gaan, laat me de weg zien. Maak het overduidelijk voor mij. Ik sta dit toe. Ik vraag hierom. Spirit, laat het me zien.”

 

Dit is een uitnodiging voor synchroniciteit. Sommigen van jullie hebben die, maar begrijpen het niet echt, terwijl je er gek op bent. Je wordt wakker en je zou hier naar een Kryon bijeenkomst komen. Sommigen hier hadden die ervaring. Je gaat ergens naar toe wat je niet verwachtte en iemand zegt: “Weet je hiervan?” Nee dat wist je niet maar je gaat wel. Daar ontmoet je iemand die je tegen had moeten komen. En mensen zeggen: “Wow, wat heb jij een geluk zeg, had ik dat maar in mijn leven.” Wat zou je tegen die persoon zeggen?

 

Zou je zeggen: “Dat kan je en het heeft niets met religie te maken, het heeft iets te maken met The Global Consciousness Project en het is toegankelijk. Het heeft te maken met hoger denken, bewustzijn en een geloofssysteem dat wij de realiteit kunnen controleren.”

 

Sommigen zullen zeggen: “Heb een fijne dag verder”, en zullen weglopen. Die zijn te slim om te kijken, is wat ik zeg. Anderen zullen naar je kijken en zeggen: “Ik zou graag meer willen weten.”

 

Wat gebeurt er als een samenleving begint te realiseren dat het zijn eigen realiteit controleert?

 

Deze ruimte is gevuld met mensen die hebben gezegd dat ze meer willen weten. Lieve mensen, dit is de wijze waarop het werkt. Is het mogelijk dat je kans/toeval kunt controleren in je leven en op de juiste plaats kunt zijn, op de juiste tijd? Mijn partner (Lee Carroll, degene die channelt) leeft die waarheid. Heb je zijn schema gezien? Hij reist heel veel met vliegtuigen en die hebben nogal eens vertragingen door weer of mechanische storingen. Hoe groot acht je de kans dat hij in 30 jaar nog nooit een bijeenkomst heeft gemist terwijl hij altijd de dag ervoor pas reist? Als je hier goed naar kijkt dan realiseer je jezelf dat hij kans/toeval controleert.

 

Ik heb je net een axioma gegeven over de energie die eraan komt. Wat gebeurt er als een samenleving begint te realiseren, dat het zijn eigen realiteit controleert?

 

Het antwoord is vrede op aarde.

Het antwoord is: alle dingen die je ooit voor jezelf wilde en je familie, kun je gaan controleren. Je bent geen slachtoffer van deze planeet. Als je dat niet begrijpt zal het noodlot je meester zijn, tenzij je er wat aan doet. Net als de cellen van je lichaam, doet het wat het doet, totdat je ernaar kijkt.

 

Nummer 4, er is meer maar dit is de laatste voor nu. De meesters die op deze planeet hebben gelopen konden bijna alle wonderen verrichten. Degene die je kent, die je vandaag aanbidt, zijn er maar heel weinig uit de geschiedenis. Niet perse in de geschiedenis want er zijn meesters die tot voor kort leefde en sommigen zijn nu nog hier, die wonderen verrichten, waarvan jij zou zeggen dat het wonderen zijn, omdat ze de materie veranderen.

 

Kijk naar wat ik kan doen, want jij kunt hetzelfde!

 

Ik wil je iets vragen over de prachtige, prachtige mens met de naam Christus. Met DNA dat actief is in de 90%, een verlicht wezen, kwam naar deze planeet om te laten zien en te vertellen. Kwam naar deze planeet om te zeggen: “Kijk naar wie ik ben, een mens, en kijk naar wat ik kan doen, want jij kunt hetzelfde.” Ik wil je vragen over het verhaal van het brood en de vissen en het lopen op water: “Denk jij dat hij dat deed om mensen hem te laten bewonderen?” Denk je dat dát het ego van Christus was?

 

Nee, er was maar één reden voor, om jou te laten zien wat jij kunt doen met een verlicht bewustzijn voorbij de sluier.

 

Recentelijk in India was er een man met de naam Sai Baba. Vooral tijdens zijn laatste jaren waren er duizenden mensen letterlijk in zijn voortuin, iedere dag. Hij kwam naar buiten met korte mouwen en gaf cadeaus aan iedereen. De meeste cadeaus organisch, steen, hout en hij manifesteerde die uit het niets. Er zijn films gemaakt en foto’s. Gevalideerd door wetenschappers, ingenieurs en doktoren van over de hele aarde.

 

Heb je dit op CNN (RTL) -nieuws gezien? Nee? Waarom?

 

Kan jij je voorstellen dat een jonge journalist vraagt om een budget voor een reis naar India voor een gozer die wonderen verricht. Het antwoord wat de jonge journalist krijgt is: “Doe effe normaal, dat doen we niet!” Dat is de consensus van deze beschaving, als dingen te goed zijn om waar te zijn of te wild of te vreemd, wordt er niets mee gedaan. Je hebt het nooit gezien ondanks dat het keer op keer gevalideerd is. Ze waren te slim om te kijken.

 

Het internet zal het naar je brengen, vol in je gezicht want je hebt ‘‘geen keuze” meer.

 

Je geloofd het of niet.

 

In een tijd waar alles wat nep is kan worden laten zien, zullen sommigen zeggen: “Het is nep.” Zonder te begrijpen dat het ECHT is. Er zijn mensen op deze planeet die dat kunnen, net als Christus. De meester van liefde heeft je laten zien wat mogelijk is. Niet alleen in de liefde en compassie voor de mensheid maar ook in de daden die hij deed, inclusief de genezingen en de boodschap van Christus: “Wees als mij!” Dat was de boodschap! Emuleer mij op iedere manier, in liefde, passie en in wonderen.

 

Sai Baba: Materialisaties 

 

 

Jij hebt de mogelijkheid fysica te manipuleren met je brein, met je pijnappelklier, met je hart, met die driehoek van bewustzijn die samenkomt.

 

Zelfs de elementen zullen je gehoorzamen en dat komt eraan. Je hebt het al gezien. Het is hedendaags. Zodra je het persoonlijk ziet zul je het niet geloven en weggaan en zeggen: “Dit begrijp ik niet, dit is wat zeg, het is een wonder.” En je gaat weer door met je werk.

Wat als je dit kunt doen? Dat is het. Toen mijn partner een jonge man was, werd hij meegenomen naar een genezingsbijeenkomst. De heler emuleert de meester. De heler genas mensen tegenover 6.000 mensen.

 

Haar naam was Kathryn Kuhlman en ze nodigde doktoren overal vandaan uit om haar genezingen te controleren. Ik vertel je dit, die ruimte was zo stil dat je een speld kon horen vallen en hierdoor kon je botten horen kraken, terug op hun plek van kreupele kinderen. Er was zo veel gehuil en mijn partner zag dat en dat maakte zoveel indruk op hem dat hij zeker wist dat God echt bestaat.

 


Dat leidde later naar dat vraag: “hoe? echt?”, wat heeft geleid tot wat hij nu doet. Zie je, dit is allemaal helemaal niet nieuw. Dit is wat er voor iedereen beschikbaar is, niet voor een paar lichtwerkers, niet alleen de Kryon lezers.

 

Dit is waar de mensheid heen gaat.

 

Kan jij je een tijd voorstellen waar je de mogelijkheid hebt om te maken wat je nodig hebt met je brein?

 

Je zou een Pleiadiër moeten vragen hoe ze naar de aarde zijn gekomen, zonder een ruimteschip. Dit is een hint. Te vreemd voor je? Te slim om te kijken? Of is er iets hier? Dat is het thema van de week, de maand, van het jaar, van het decennia. Dit is wat ik je vandaag wilde geven, de prachtige mens kan nog veel mooier zijn als je gewoon even stopt en om je heen kijkt en de vraag stelt: “Is er meer?” En je de deur opent naar iets dat je niet had verwacht want het antwoord is: “Ja!” Heel veel!

 

Ga van deze plek anders dan je bent gekomen, met vragen over dingen waarvan je dacht dat het zekerheden waren, om de deur te openen en erachter te komen dat ze prachtiger zijn dan je jezelf had kunnen voorstellen.

 

En dat is wie jij bent.

 

En zo is het. 

 

Kryon

Lee Carroll
www.menus.kryon.com