Hogere tijdlijnen integreren in jezelf ♥ Judith Loeffen ♥ Lichtwerkers Nederland

Vandaag is de eerste dag van de rest van je leven...

Deze uitspraak bevat een diepere waarheid dan waar we meestal naar leven.

Veel mensen leven in het verleden. Ze denken dat ze in het nu leven, maar ze leggen continue verbanden die terug grijpen naar het verleden. Sommige positief, maar vaak ook negatief.

Onze hersenen hebben niet geleerd dat tijd een illusie is.

Alles bestaat simultaan; in parallelle werelden.

Wanneer je terug gaat naar een negatieve ervaring uit het verleden dan breng je de energie van die ervaring in het huidige moment. Dit kan helpen om oude wonden te helen waarvan we toentertijd nog niet in staat waren om deze te helen. Deze heling geschiedt in het moment maar heelt eigenlijk een stukje van het verleden.

 

Wat veel mensen doen is uitkomsten uit het verleden, projecteren op de toekomst


Omdat iets toen mis is gegaan zal het nu ook wel weer niet lukken. Het mooie is echter dat wij in staat zijn om onze eigen toekomst te scheppen. Dit doen we door het verleden los te laten en ons zuiver te verbinden met de toekomst.

De toekomst is een vat van potentie, maar is al aanwezig in het hier en nu.

Het is aan ons om de juiste verbindingen te leggen en deze te projecteren op de toekomst. Deze toekomst kan van een blank canvas omgetoverd worden in een hemels leven. Zolang je leert te werken met je hart. Je hart is namelijk het volledige potentieel. Niks van zuivere waarde bestaat buiten het hart. Het hart omsluit alle pure creaties door God gegeven.

Deze creaties geschieden continue, maar zijn alleen lang niet altijd zichtbaar voor ons. Dit omdat ze op een hogere trillingslijn vibreren. We lijken er van afgescheiden, maar in ons hart is deze hogere trillingslijn aanwezig. Het manifesteert zich als een andere tijdlijn in een parallel leven. Dat is hoe creatie werkt en tevens de sleutel tot het leven van je dromen creëren. Deze creatie gaat z'n eigen leven leiden en hopelijk vruchten afwerpen.

Aan ons de taak om deze tijdlijn te integreren in onszelf, zodat die in onze ervaring kan komen


Vaak hebben we daar een hogere frequentie voor nodig. En gebeurt het dus, dat als je frequentie is gestegen of iets of iemand uit je leven wegvalt met een zwaardere frequentie, je opeens mooie dingen op je pad krijgt. Die mooie dingen zijn door God gegeven en komen rechtstreeks uit je eigen hart.

Als je kon zien wat je hart al voortgebracht heeft aan creaties om verder geïntegreerd te mogen worden, dan zal je op z'n minst blij verrast zijn.

Om hogere tijdlijnen te integreren in jezelf is vooral de verbinding met je Hogere Zelf belangrijk. Deze werkt als een soort opzichter met overzicht over alle creaties en hoe deze het beste in jouw levensplan passen. Je Hoger Zelf heeft de visie om te zien wat van belang is en voor wanneer. Daarnaast heeft het de kunde om deze tijdlijnen te implementeren in je ervaring.

Sommige zielen zijn heel goed in werken met tijdlijnen. Zij zijn zo in staat om zelf andere paden te kiezen wanneer die zich aandienen. Zij kunnen als het ware gemakkelijk switchen van tijdlijn naar tijdlijn.

De tijd waar we nu inzitten vraagt echter om totale integratie van alle werelden in het hart. Zodat van daaruit je ware levenspad vorm kan krijgen.

Naast je Hoger Zelf zijn Engelen uitstekend in het werken met tijdlijnen. Omdat zij één met de Bron zijn en daardoor gemakkelijker toegang krijgen tot alle tijdlijnen. Hun intelligentie en lichte wezen maakt dat ze hier zeer bedreven in zijn. Omdat Engelen nooit tegen je vrije wil ingaan, moet je ze wel om deze hulp vragen.

Vandaag is de eerste dag van de rest van je leven, en dit geldt niet alleen voor ons persoonlijk.

Velen van ons zijn hier om een geheel nieuwe toekomst te bouwen vanuit een onbeschreven blad. De tijd waarin we ons bevinden is werkelijk een bijzondere. Het potentieel is immens groot, we zijn tenslotte met vele hogere lichtzielen, lichtwerkers, lichtdragers, sterrenzaden, helers en meer... naar de aarde afgereisd om haar een nieuwe toekomst te geven.

Ook haar toekomst moet gecreëerd worden door het hart heen..

Dus houd je wensen voor de aarde in je hart, zodat jij één van de velen bent die mee creëert aan de Nieuwe Aarde.

♡ Judith Loeffen
www.judithloeffen.nl


Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.