Het woord van een sociopaat ♥ Wendy Gillissen ♥ Lichtwerkers Nederland

Het woord van een narcist of sociopaat is niets waard. Het is als weldenkend mens misschien moeilijk het je voor te stellen. Maar woorden, taal, begrippen, communicatie zijn voor een sociopaat alleen maar een middel tot een doel: niet informeren, niet communiceren, niet verhelderen, maar manipuleren.

Wanneer je in contact bent met een sociopaat, is het belangrijk dit in je achterhoofd te houden. Niets van wat een sociopaat zegt, hoeft waar te zijn of zelfs maar iets te betekenen – niet zoals een geestelijk gezond mens dit op zou vatten. Een sociopaat gebruikt net zo makkelijk de waarheid als de leugen – als het zijn of haar doel maar dient.

Het doel van de sociopaat – wat hij probeert te bereiken met alle middelen die hij tot zijn beschikking heeft, dus ook woorden, informatie, de waarheid, de leugen, de verdraaiing, de double bind, de paradox, de verwarringsinductie - kan voor een geestelijk gezond mens net zo verbijsterend zijn als diens totale gebrek aan integriteit of zelfs maar respect voor de gewone wetten van de mensheid.

Sociopaten zijn leeg – ze hebben geen bewuste verbinding met de bron, hun ziel, hun hart, en geen of amper geweten. Ze weten wel het verschil tussen goed en kwaad, maar het boeit ze niet. Omdat ze zo leeg zijn, is het enige waar sociopaten bang voor zijn de leegte. Verveling. Het niets. De afgrond van de leegte van hun eigen zelf. Controleverlies.

Omdat ze zo weinig voelen, gaan ze alles doen om macht en controle krijgen over de ander. En alles doen om de ander in de war te brengen, stress te bezorgen, boos, bang of verdrietig te maken – want daar voeden ze zich mee. Jouw angst, jouw pijn, jouw emoties zijn hun voeding. Drama creëren is hun vak.

Sociopaten bevinden zich vaak aan de top van het bedrijf, de partij, de regering. Ze zijn immers gewetenloos en bereid alles te doen om naar de top te klimmen. Ze trappen simpelweg alles en iedereen naar beneden die zich in hun optiek in de weg zit. Eenmaal aan de top, blijft hun doel hetzelfde: macht over anderen, drama creëren, energie onttrekken aan een medewerker, een bedrijf, een land, de wereld.

Vergis je dus niet: als je te maken hebt met regeringsleiders die sociopaat zijn, is het zinloos met hen in discussie te gaan. Ze kennen de waarheid best, maar het interesseert ze simpelweg niet. Leugens, verdraaiingen, en af en toe botweg de waarheid zeggen is een manier om verwarring te zaaien. Macht, controle en energiediefstal is het doel. Jouw tijd, jouw geld, jouw aandacht, jouw energie.


Dus als een regeringsleider de ene dag zegt dat iedereen getest moet worden, en de volgende dat testen geen zin heeft als je geen symptomen vertoont, is dat onderdeel van het spel.

Trap er niet in. Laat je niet verlokken tot het doneren van jouw energie, jouw hartenbloed, jouw tijd aan de schijnvertoning. Draai je om en doe alles wat je kan om jouw frequentie hoog te houden—en pak je vrijheid.

© drs. Wendy Gillissen

www.reincarnatietherapie.comBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.