Het pad van de meester ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland

Verlichting is een eindeloos proces. Sommige mensen hebben het idee dat verlichting betekent dat je op een gegeven moment een soort van tevreden 'in de hoek naar de muur staat te kijken' en je voor de rest geen verlangens meer hebt.

Ook is verlichting een proces met heel veel gezichten. Het is een staat van zijn wat een levende verbinding is in het hier en nu.


Artsen rapporteren over wat een hele overwinning leek te zijn, toen ze het met man en macht voor elkaar kregen om - zoals dat heet - het leven van een patiënt te redden.

Maar wat komen ze soms bedrogen uit, want zodra iemand terugkomt - van wat we een bijna-doodervaring noemen - komt het vaker voor dat de persoon ‘’de patiënt’’ zwaar teleurgesteld, balend en verdrietig is, dat hij weer terug is in de vierde dimensionale realiteit, die wij het fysieke leven noemen.

 

Je zou het kunnen noemen dat de persoon die een bijna-doodervaring heeft gehad, een verlichting heeft meegemaakt doordat hij of zij in de realiteit van de ziel terecht is gekomen.

Hij of zij kent een geheim dat goed verborgen is geweest.

Die persoon weet niet alleen dat het leven niet ophoudt bij de zogenaamde dood, maar dat het vier dimensionale leven dat wij leven op aarde noemen, veel ‘doder’ aanvoelt dan de realiteit die deze mensen hebben ervaren.

 

Dit wordt niet zelden gerapporteerd, maar miljoenen keren door artsen en chirurgen van over de hele wereld. Wat hen vaak helemaal omver blaast is het wonder dat vaak gepaard gaat met de zogenaamde bijna-dood ervaring.

Dit wonder noemen we een spontane remissie


Spontane remissie kan jij je voorstellen als een terminale ziekte of andere problematiek die van het één op het andere moment - zonder een mentaal verklaarbare reden - verdwijnt als een druppel in de oceaan.

Na mijn bijna dood ervaring kwam ik terecht in de multidimensionale realiteit van de ziel, wat ook nog eens gepaard ging met een spontane remissie. 

Zonder de adviezen buiten mijzelf op te volgen zoals chemokuur, operaties en medicijnen (drugs) tot aan mijn marmersteen was ik opeens; gezond.

 
Ik wist ineens dat genezing heel anders werkte dan mij was geleerd door mijn omgeving. 

Met deze ervaring begon mijn spirituele awakening


Het voelt als een soort van verlichtings-sprong. Want opeens weet je 'meer' of net zoveel als de aller spiritueelste op aarde. Het wakker worden als de ‘’zogenaamde spirituele’’ in mijn omgeving klinkt misschien leuker dan het in de praktijk is. Maar zodra je vrede hebt gevonden in de eenzaamheid die ontstaat door alle onbegrip buiten je, is het een prachtige rol.

 

Kort nadat ik de zogenaamde ‘wonderen’ in mijn leven mocht meemaken, kwam ik tot een aantal conclusies; gezondheid en vrijheid van angst. Angst, wat ten allertijden in de kern de angst voor de dood is - blijkt je natuur te zijn.

 

Ik ging allerlei geneeskunde bestuderen en heb daar veel plezier aan beleefd. Maar wat ik ook tot me nam, ik kreeg niet de antwoorden die ik zocht of aansluiting bij dat wat ik had meegemaakt. Ik bestudeerde de vele spirituele stromingen en had een fortuin uitgegeven om de zogenaamde meesters en goeroes in te laten vliegen naar Spanje waar ik toen woonde. 

 

Bijzonder genoeg leerde ik wel veel en ervaarde ik een hoop, maar toch kwam ik vaak bedrogen uit omdat ik kon voelen, dat degene tegenover mij een bepaalde beleefde diepte miste.

Toen kwam ik in contact met channeling.


Channels zijn mensen die contact maken met bepaalde bewustzijns-werkelijkheden en die door kunnen laten. Zij hebben ook bewust of onbewust contact met de realiteit van de ziel en geven van daaruit boodschappen door zoals een radio maar dan wel gekleurd door hun persoonlijke filter; geloofssystemen, overtuigingen, programmeringen, etc. Van over de hele wereld is hier is heel veel verschil in te vinden tot dingen aan toe die ik persoonlijk wat bedrieglijk acht. Maar gelukkig ook tot de hoogtes waarvan ik kon voelen dat de channels klopte.

 

Ik kwam in contact met Pamela Kribbe en toen ging het nog harder met mij. Ik had wel veel channels met prachtige informatie, maar de channelings van Pamela Kribbe raakte mij een soort van dieper.

 

Ik vond namelijk in een channeling die zij publiceerde, een antwoord op mijn vraag over hoe genezing nou echt werkt. In één van haar channelings vertelt ze over Jeshua die genezing beschrijft als het dieper contact maken met je zelf en dat de rol van een genezer, een ruimte aanbieden is waarin de ander een diepere verbinding met zichzelf kan maken. Dat was vol in de roos omdat dit helemaal resoneerde met de ervaring die ik had gehad. 

 

.... Wat maak je toch een diep contact met wie je werkelijk bent, als je een bijna-doodervaring meemaakt.

Mogelijk is deze ervaring (veel) dieper dan wat mogelijk is om te ervaren tijdens de verlichtingsactivaties die ik organiseer. Vrede hebben met de mogelijkheid om niet alles te kunnen bevatten tijdens het leven op aarde is nu eenmaal heel wijs en maakt de zo lang gevreesde dood het mooiste cadeau dat het leven op aarde je te bieden heeft. 

 

Ondanks dat ik heel duidelijk ben over dat dit de weg van iedere meester is; de weg van meesterschap zoals we dat noemen - die alle meesters op aarde zijn gegaan - spreek ik hier op geen enkele manier - in wat voor hiërarchie dan ook. Er is hier niemand meer of minder, we zijn allemaal gelijk aan elkaar, allemaal een deel van ‘Alles wat is’.

 

Om dit te kunnen doen, te kunnen omarmen in jouw realiteit, heb openheid nodig, eerlijkheid nodig, en een soort van bereidheid om te switchen van een ‘’religieus persoon’’ naar een ‘’spiritueel persoon’’. Daarmee bedoel ik, van een persoon die zoekt naar een oplossing in iemand anders; iemand anders om te vereren, die ‘’meer’’ is dan hij of zijzelf naar een ‘’spiritueel iemand’’ die gaat op zoek in zichzelf.

 

Het is niet voor niets dat alle meesters - net zoals Jezus - duidelijk hebben aangegeven: ‘’Ik ben een kind van alles wat is en jij ook’’, ’’Dit en meer zul jij ook doen’’: JIJ.

Om even bij het voorbeeld van Jezus te blijven - die de meesten van ons wel kennen - sommige waarschijnlijk heel goed - wil ik je even uitdagen om eens heel goed bij jezelf na te gaan over wat het nou eigenlijk was, die ene praktische tip van een meester zoals Jezus?

Wat was nou uiteindelijk het praktische ''to-do'' dingetje dat hij aan ons wilde meegeven?

 

❥ De meesten zullen misschien denken aan ‘’Houd van Alles Wat Is boven alles - en van je naasten als van jezelf’’.

 

Ondanks dat ik die niet bedoel - zal ik hier ook later op terugkomen omdat ‘’Houd van de ander als van jezelf’’ meestal helemaal verkeerd wordt begrepen, omdat die mensen een ervaring missen. De echte praktische tip van deze man was:

"Ga het Koninkrijk der Hemelen binnen en de rest zal je erbij gegeven worden''.

Begrijp je de bijna-doodervaringen en het struikelen in de realiteit van het ‘’Koninkrijk der Hemelen’’ en dan weer 'terug schieten' - en de rest die daarbij wordt gegeven: zoals gezondheid?

Het zogenaamde ‘’Koninkrijk der Hemelen’’ noem ik je ziel en je ziel is wie jij daadwerkelijk bent. De verlichtingsactivatie is de zelfrealisatie van de ziel die jezelf bent. Deze realisatie heeft als enige obstakel jouw geloofssysteem. Dit vormt de zogenaamde sluier tussen jou en gene Zijde: ‘’de andere kant’’.

 

Jezelf bewust worden van de geloofsovertuigingen die de sluier maken - tussen jou en de realiteit van de ziel - is een eerste stap. Jezelf bewust worden van wat je nou allemaal daadwerkelijk gelooft en hiervoor zijn ervaringen vaak de enige manier. Als we iets leren van de menselijke geschiedenis is dat woorden niet leren, alleen de ervaring leert. Daarom neem ik je met iedere activatie graag mee naar de multidimensionale realiteit van de ziel om jouw licht daarin te activeren, jouw bewustzijn.

 

De ervaringen die je daar maakt, kunnen je bewust maken van een realiteit die veel reëler is dan de vierde dimensionaliteit die jij voor waarheid hebt aangenomen.

 

Dit is dus niet een vijf dimensionale brug bouwen: de realiteit is dat jouw ziel aanwezig is in alle dimensies tegelijkertijd. Honderden.

 

Wetenschappelijk zijn er al tientallen dimensies bekend.

Wat ergens wel opvallend is, is dat een hoop spirituele mensen nog vasthouden aan een idee van een vijfde dimensie. Waarschijnlijk bedoelen zij ook met het woord vijfde dimensie: multidimensionaliteit, maar missen nog de ervaring om daar open over te kunnen getuigen. Ze zijn wakker genoeg om met hun intuïtie te voelen dat er iets nieuws en prachtigs aan de horizon ligt voor ons allemaal.

 

Alles wat je meemaakt tijdens de activatie - wat lijkt op een begeleide meditatie - kan je op die manier ook ervaren. Je kan hier ook aan meedoen met de intentie om aan je partner of iemand anders die deze activatie heeft opgedrongen - te bewijzen dat het niet werkt. Je hebt een vrije wil dus wat je ook kiest: je hebt gelijk.

 

Er is ook nog de mogelijkheid om je te openen dat ik je meeneem naar een realiteit die echter is dan de realiteit van vier dimensies. Dit is voor sommige mensen nog een hele grote stap. De droomwereld is op een bepaalde manier ook reëler dan de wereld - die jij de wakkere wereld noemt. Je zou kunnen zeggen dat als je hart open is voor deze informatie, dat er een hoop nieuwe, mogelijke waarheden op je afkomen, die een hoop ondersteboven kunnen zetten. Ook kan het - net zoals met het pellen van een ui - tranen teweegbrengen. 

 

En aan de andere kant, zou het ook best zo kunnen zijn dat het leven op aarde je zo beklemd dat dit een uiterste poging is, om eindelijk die innerlijke vrede te kunnen vinden. Die mogelijkheid is er zeker.

 

Toch wil ik je heel duidelijk, bewust maken welke intentie je nou echt hebt, als je je met deze materie bezighoudt. Want dat wat je erin stopt, is dat wat je eruit kunt halen.

Voor sommige mensen die meedoen aan een verlichtingsactivatie kan het heel lastig zijn om bij bewustzijn te blijven.

Dit kan heel veel redenen hebben. Zo kan je in vorige levens gemarteld zijn, verbrand zijn, vernederd zijn, omdat je de realiteit van de ziel hebt bezocht. En je daar - net als mij - vreugdevol over wenste te vertellen. Dit zou bij jou heel diep in je onbewuste, een overlevingsmechanisme kunnen aanzetten waardoor je liever je bewustzijn weghoudt bij dit soort informatie en de daadwerkelijke effecten die het op jou kan hebben, als jij daarvoor open bent.

 

Het maakt niet uit als je wegdrijft op gedachten of helemaal wegzakt. Je kan de activaties altijd nog een keer luisteren. Of ervoor zorgen dat je het - bewijze van spreken - niet voor het slapen doet, maar op een moment dat je fris en alert bent. En mocht dat nou niet werken, dan is er altijd een mogelijkheid om je hand op je hart te leggen en te vragen en te bevelen: wakker, bewust en alert te blijven tijdens de activatie.

 

Dit is niet zomaar een theorie, oefening of psychologisch spel.

Dit is alleen bedoeld zodat je kunt realiseren wie jij daadwerkelijk bent. Dat is de richting waar de mensheid zich naartoe beweegt en dat is waar de verlichtingsactivatie naar verwijst. Het is exact dat wat een normale, verlichte maatschappij in zijn dagelijkse routine doet.

 

Dit bedoel ik niet als een voorspelling of profetie, net zo min als dat het geen profetie zou zijn als je naar een baby kijkt en voorspelt dat het binnen een jaar of twee zou kunnen lopen. Evolutie is en de volgende stap is nu eenmaal de volgende stap.

 

Een prachtige gezondheid op welk niveau dan ook, is heel belangrijk voor je welbevinden. En deze mogelijkheid staat iedereen ter beschikking. Dit hebben de meesters op aarde ons duidelijk laten zien. Ook hebben de meesters laten zien wat zelfs ook op TV is uitgezonden, hoe massa’s mensen wonderlijk genezen of hoe materie uit ‘de lucht’ wordt gemanifesteerd. Een man met lege handen die duizenden cadeaus aan het uitdelen is.

 

Dit zijn geen speciale mensen. Dit zijn normale mensen.

 

Een man als Jezus heeft nooit gezegd ‘’Val op je knieën voor mij, betaal belasting aan mij, zodat ik bommen en granaten kan manifesteren om mezelf te verrijken en te beschermen’’ over de lijken van anderen. 

 

Hij, net zoals alle andere meesters zeiden: ‘’Wat ik Ben, Ben jij ook’’ en ‘’Dit en meer zul jij ook doen’’.

 

Ik hoop dat het je helder is dat je een vrije wil hebt. En zolang jij niet gelooft in je eigen prachtige Grootsheid, zolang blijft het voor jou een afgesloten deur - anders zou je geen vrije wil hebben.

 

Het is ook logisch dat de mensheid nu is aangekomen op dit punt


Om massaal bewust meesterschap in ieders eigen leven te manifesteren. We begonnen met Goden voor alles: voor regen, voor water, voor storm, Goden met veel armen, met weinig armen, met dierenhoofdjes, buitenaardse hoofdjes, eindeloos veel. Aan creativiteit geen tekort. En nu zijn we in een tijd aangekomen waar het geloof op aarde in één schepper, dominant is geworden. Er is een intuïtieve realisatie dat er een God is, die Liefde is.

 

In plaats van God, zeg ik ook liever ‘’Alles wat is’’ omdat het voor jou misschien makkelijker te begrijpen is, dat je een stuk bent van Alles wat is, dan dat je een deel van God bent.

 

Als je die realisatie dichtbij je hart legt, dan kan je voelen hoeveel klappen je gehad hebt met de stok omtrent het woord ‘’God’’.

 

Het is logisch dat geen enkele ouder wenst dat de kinderen in angst op de grond bevend hun verzoek aan je doen. Dat zou verschrikkelijk zijn voor een ouder. Een gezonde ouder, als je het mij vraagt. Dan is het natuurlijk ook logisch dat het voor ‘’Alles wat is’’ / ‘’God’’ ook  niet tof is dat zijn eigen schepping bang is voor hem of voor haar. Of voor hem en haar.

 

De mensheid heeft het punt bereikt in een bepaalde spirituele realisatie en wordt langzaam wakker dat het niet gaat om een popidool als een goeroe of een meester - of welke naam je daar ook aan wenst te geven - maar dat het gaat om de meester in jou te wekken.

Ja, wekken. Dat lees je goed: je hoeft er niets voor te doen en je hoeft er niets voor te leren.

Je hoeft alleen jezelf te realiseren, als de meester die je bent.

Davy Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nl

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.