Herstel van de oorspronkelijke Zieleblauwdruk ♥ Karin Thomas ♥ Lichtwerkers Nederland


 Verslag webinar 5D healing Hour

Het volgende webinar van Karin Thomas is vanavond, donderdag 28 april 19:30 - 21:00 uur (Online - Zoom).
Klik hier voor meer informatie.


 Nodig jezelf maar uit om volledig in je lichaam aanwezig te zijn. En nodig je Ziel maar uit om volledig in je lichaam aanwezig te zijn.

Adem een paar keer diep in en uit, zodat je nog meer in ontspanning kan komen, en in die ontspanning Jezelf en je Ziel in je lichaam kan landen.

Terwijl je meer in ontspanning komt, wordt er een witte vloeistof als een soort balsem aangemaakt in je lichaam, die door je hele lichaam stroomt. Een smeerolie die de frictie verzacht tussen je zielelichaam en je fysieke lichaam, zodat je Ziel gemakkelijker kan bewegen in je fysieke lichaam. En het maakt dat je lichaam vloeibaarder voelt. Geen vaste materie, maar een vloeibaar energielichaam.

 

En dan beginnen we de Aarde in te zakken


Terwijl we de Aarde in zakken, glijden we tegelijkertijd de Ruimte in.

Het deel van Moeder Aarde waar we in zakken, is het zielelichaam van Moeder Aarde. Net als jij en ik een zielelichaam hebben, heeft Moeder Aarde die ook. En terwijl we verder afdalen wordt ons zielelichaam afgestemd op het zielelichaam van Moeder Aarde.

 Het zielelichaam van Moeder Aarde heeft niets te maken met haar 3D of 5D lichaam, maar is het overkoepelende, bewuste deel van Moeder Aarde. En dit zielelichaam van Moeder Aarde overziet het hele ascensieproces waar zij en wij doorheen gaan.

Misschien kun je voelen hoe je hart steeds meer ruimte krijgt, en je lichaam steeds vloeibaarder en ruimtelijker aanvoelt, en je in deze afdaling steeds meer één wordt met je Ziel.

En dan is er een besef dat in de ruimtelijkheid van je lichaam letterlijk de Ruimte volledig in jezelf aanwezig is


De Ruimte wordt zichtbaar in onszelf. Sterren, planeten, hele melkwegstelsels worden zichtbaar in ons vloeibare, ruimtelijke lichaam. We gaan steeds meer op in deze ruimtelijkheid van onszelf, terwijl we tegelijkertijd goed geaard zijn. We zijn aan het reizen door de Ruimte, tegelijkertijd de Ruimte binnen en buiten onszelf.

 Sterren vliegen voorbij, totdat we bij een hele grote Ster aankomen.

Die Ster is ons beginpunt. En in de Ruimte in onszelf, bevindt die Ster zich in onze perineum. In ons perineum zijn de acht oorspronkelijke stamcellen aanwezig van onze eerste celdelingen in ontwikkeling als mens. En daar ligt de verbinding met de Ster waar we oorspronkelijk vandaan komen. En in die Ster is onze oorspronkelijke blauwdruk aanwezig.

 De oorspronkelijke bouwtekeningen van onze Ziel.

In de loop van de tijd, door alle ervaringen, avonturen en trauma’s die de Ziel heeft opgedaan, zijn de codes van die oorspronkelijke zieleblauwdruk vervormd geraakt. En nu, in deze Ster, maken we contact met onze oorspronkelijke blauwdruk van onze Ziel.

 

Deze informatie begint via onze perineum ons lichaam in te stromen


Daarmee worden alle cellen waar dit doorheen stroomt, opnieuw opgebouwd. Ook onze energielichamen worden van daaruit hergestructureerd naar onze oorspronkelijke bouwtekening.

 Alle latere vervormingen worden hiermee tenietgedaan.

Op deze wijze herinnert ons zielelichaam zich de oorspronkelijke Zijnstoestand. Hiermee worden ook alle hijacks op ons zielelichaam tenietgedaan. Hijacks van bewustzijnsvormen die de mensheid naar hun hand hebben willen zetten om hun agenda uit te voeren in plaats van dat de oorspronkelijke agenda van de Ziel werd uitgevoerd.

 Hiermee worden ook programmeringen die ons in een bepaalde loop hielden waardoor we niet verder kwamen, verwijderd.

Dat betekent ook dat met het herstel van deze oorspronkelijke zieleblauwdruk ook de invloed die de Matrix op ons had, aan het afbrokkelen is, aan het loslaten is. Want de oorspronkelijke zieleblauwdruk matcht niet met de codes van de Matrix.

Op deze manier krijgt de Ziel zijn vrijheid terug

 

Nu wordt ook in je hart de oorspronkelijke zieleblauwdruk en het herstel van alle hartcellen in werking gezet.

Het hart is de Zetel van de Ziel. Het is alsof lange tijd die Zetel een hele kleine kruk was waar de Ziel nauwelijks op kon zitten, en daar nu een hele grote, luxe fauteuil voor in de plaats komt waar de Ziel stevig in plaats kan nemen.

Dan wordt in je hoofd, de plek waar je mentale zielelichaam verankerd is, weer teruggebracht naar de codes van de oorspronkelijke bouwtekening van het mentale zielelichaam. En dan wordt in je buik, waar je emotionele zielelichaam verankerd is, ook je emotionele zielelichaam weer hersteld naar de oorspronkelijke blauwdruk van je emotionele zielelichaam. De kundalinistroom langs je ruggengraat wordt ook teruggebracht naar de oorspronkelijke staat van de oorspronkelijke zieleblauwdruk.

In het stuitgebied komt nu iets los wat ooit ingebracht is door dezelfde bewustzijnsvormen die je als mens en als Ziel klein wilden houden en je in de Matrix loop wilden houden. Zij hadden dit in de stuit aangebracht om de kundalini stroom in te perken, en daarmee ook je vrijheid te beperken, en dit mechanisme wordt nu verwijderd door het herstel van de oorspronkelijke zieleblauwdruk in je hele systeem.

 Daar waar we ooit letterlijk aan banden gelegd zijn, worden deze banden allemaal verwijderd.

Nu met de reconstructie van onze oorspronkelijke zieleblauwdruk, neemt ook het Zielenlicht in onszelf toe.

 Voel maar hoe je meer Licht bent, meer Licht uitstraalt en je ruim en vrij voelt. Terwijl je tegelijkertijd helemaal aanwezig bent in je lichaam.

Terwijl onze zielelichamen weer resoneren met onze oorspronkelijke zieleblauwdruk, raken we met deze energie het zielelichaam van Moeder Aarde aan, en wordt ook het zielelichaam van Moeder Aarde weer meer in haar oorspronkelijke zieleblauwdruk gebracht.

Het is niet alleen zo dat wij mensen ons synchroon afstellen op de energie van Moeder Aarde, maar ook dat Moeder Aarde zich afstelt op het collectieve energieniveau van het menselijk collectief. En wanneer wij als mensen stappen nemen, Moeder Aarde die stappen ook weer nemen kan.

 En wij zo samen met Moeder Aarde naar een hoger plan getild worden.

En dan reizen we weer terug naar het aardoppervlak.

Karin Thomas
divineheart.nl


 

De energetische oorsprong van moeheid in lichtwerkers

Channeling zondag 1 mei 2022, 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen.

Veel lichtwerkers lijden geregeld aan moeheid die onverklaarbaar lijkt te zijn vanuit puur lichamelijk perspectief.

Jeshua gaat in op een paar belangrijke energetische oorzaken van moeheid:

 teveel geven, te diep verbonden zijn met je omgeving , waardoor je (zware) energieën gaat dragen die niet bij jou horen,

 grote behoefte aan stilte en rust, vanaf kinds af aan, die je niet goed hebt begrepen en waarnaar je niet genoeg luistert,

 opgeslagen of opgekropte emotionele pijn uit het verleden, zowel uit dit als vorige levens.

Jeshua zal ingaan op alle drie factoren en ook aangeven hoe je je eigen energie beter kunt beheren.

Moeheid is niet alleen een last; moeheid is een signaal dat je iets vertelt over jezelf en wat je nodig hebt. Daarmee is het een signaal of roep van de ziel.

Jeshua wil je uitnodigen samen te werken met dit signaal, zodat je meer vanuit je kern gaat leven. 

De energetische oorsprong van moeheid in lichtwerkers

 


❥ Zondag 1 mei 2022, om 20:00 uur

❥ Introductie en meditatie door Gerrit Gielen

❥ Pamela Kribbe channelt Jeshua

❥ Vanuit je eigen fijne plek: lekker thuis

❥ Van Bijdrage € 11,00Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.