Haar bedrijfje liep zo goed... ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Esther Hicks channelt Abraham Hicks

 

Gast: Het probleem is, ik heb een klein bedrijfje dat een tijdje heel goed loopt, maar dan houdt dat op en stagneert het. En ik heb nog niet kunnen ontdekken wat ik doe waardoor dit gebeurt.

Abraham: Nou, we weten dat het niet zo makkelijk te begrijpen is, maar we denken dat je het snapt tegen de tijd dat we hier klaar zijn vandaag. Zoals je je bedrijf zojuist omschreef is: “Ik heb een klein bedrijfje dat heel goed loopt, en dan stagneert het. Heb je dat gehoord, Universum? Ik heb een bedrijfje dat heel goed loopt, en dan stagneert het.” [lol]


Gast: En waarom doe ik dat? Waarom verwacht ik dat het stagneert?

Abraham: Omdat jij bent als zovelen: Je bent gewend om te kijken naar hoe-het-is. En je gelooft, en hebt geleerd, zoals de meesten, om het te vertellen zoals het is. Je voelt je oneerlijk als je je bedrijf anders zou omschrijven dan hoe-het-is.

Je vertelt het dus zoals het is, en dus wordt het zoals het is. Je vertelt het zoals het is, dus wordt het zoals het is. Je vertelt het zoals het is, dus wordt het zoals het is..... en dan.... Alles is perfect in jullie wereld.

Gast: Moet ik dan gewoon zeggen dat het een succesvol bedrijf is?

 

Abraham: Je moet zeggen dat het een succesvol bedrijf is, en kijken naar de aspecten ervan die succesvol zijn. En als dat goed gaat, merk dan vooral op hoe dat voor je VOELT zodat het een bekend gevoel van Welzijn is.

Met andere woorden, bevestig de ideeën die je trots maken, en bevestig de ideeën waardoor je waardering voelt.... Hou die ideeën vooral actief op het moment dat ze zich aan je laten zien.

En dan, als de dingen beginnen te vervagen en die gevoelens beginnen te vervagen, hou dan hardnekkig vast aan die gevoelens door dingen te zeggen als, “Het maakt niet uit hoe de dingen eruit zien, het maakt alleen uit hoe ze voelen. Hoe het eruit ziet is de fysieke reis. Hoe het voelt is de Emotionele reis. Dus ik ga mezelf toch geruststellen naar goed gevoel, me toch goed voelen, ik ga me toch goed voelen, in de wetenschap dat als ik mezelf goed voel, ALLES zich zal aanpassen aan de vibratie die gepaard gaat met dat goede gevoel.”

Dat is echt hoe het gaat

 

Veel mensen zeggen, “Het is zo, en het is waar.” En we zeggen, er zijn heel veel dingen waar die je niet in je vibratie wilt. Je zegt “Ik ga het zeggen zoals het is,” of “Ik zal de waarheid spreken.”

Maar de waarheid is gewoon de manifestatie die volgde op een vibratie...


Begrijp je dat?

Wat je dan dus eigenlijk zegt is, “Omdat iemand anders die gedachte lang genoeg heeft vastgehouden totdat het in hun leven manifesteerde en werkelijkheid werd, dan moet ik hetzelfde doen.”

En wij zouden heel kieskeurig zijn in wat wij waarheid zouden maken in onze realiteit.

 De waarheid wil niets zeggen. Het betekent alleen maar dat de Wet van Aantrekking werkt. Waarheid is de manifestatie van iemands vibratie. En er zijn allerlei waarheden over allerlei onderwerpen. Jij mag zelf kiezen welke je wilt.

Jij zegt, “De waarheid is dat ik een goed bedrijf heb. De waarheid is dat het niet altijd zo goed gaat.”

En wij zeggen, welke waarheid voelt het beste als je eraan denkt? Denk dáár dan aan.

 

En als je jezelf daarin traint – niet omdat je gedachte de realiteit volgt, maar omdat je gedachte het GELUK volgt. Met andere woorden, als je het goede gevoel opsnuift door opluchting te vinden van de gedachte die niet goed voelt, dan zul je je goed voelen ongeacht wat er met je bedrijf gebeurt.

Als je je goed kunt voelen ongeacht wat er gebeurt, zelfs al zeggen je vrienden dat je gek bent omdat je ‘niet naar de realiteit kijkt’, dan kun je tegen hen zeggen:

 

“Ik ben opgehouden om naar de realiteit te kijken. Ik creëer nu mijn realiteit.”

 

Gast: Dankjewel.

Abraham Hicks
www.abraham-hicks.com

 

Vertaling: Annelie v Eijk
❥ www.mijnspirituelenatuur.nl  
Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.