Er gebeuren vreemde dingen - 3


Lee Carroll channelt Kryon

Healing Wednesday. Odd Things Happening. Vertaald vanuit het Engels, mei 2024

Heb je het gevoel dat er een boodschap tot je wil doordringen?

 

Gegroet, geliefden, ik ben Kryon van Magnetische Dienst. Heb je het gevoel dat er een boodschap tot je probeert door te dringen? (Kryon lacht) Wat een vraag, en toch hebben sommigen van jullie dat. De serie van deze maand gaat over ongewone dingen die gebeuren, en dat gebeurt ook - vooral bij lichtwerkers, oude zielen. Lieve oude ziel die nu naar me luistert, het maakt niet uit wanneer het is, ik zal jullie op dit moment op de planeet vertellen dat er grote verandering plaatsvindt; een verandering die door zovelen is voorspeld, niet alleen door degenen die deze dagen channelen, maar door de inheemsen zelf. De heilige mannen en vrouwen door de eeuwen heen wijzen allemaal op het potentieel dat jullie nu op de planeet zien.

 

 

Degenen die naar dit specifieke programma kijken - deze specifieke aflevering - misschien hebben jullie ook genoten van The Green Mist waarin we jullie meenemen op avontuur en we nemen jullie misschien mee door een tempel of met de engelen en je voelt iets dat je anders niet voelt. Dat is met opzet. Dat specifieke programma draagt een energie in zich die anders is dan alle programma's die ik mijn partner heb laten geven.

 

Heb je het gevoel dat er een boodschap tot je wil doordringen, die je nog niet ontvangt of een boodschap die je zou moeten doorgeven? Is er iets dat je intuïtie je begint te vertellen? Bij velen van jullie wel.

 

Het voelt anders.

 

Voor sommigen is er een andere vraag. Je zou kunnen zeggen: "Is mijn doel aan het veranderen? Waarom ben ik hier? Ik voel dat er iets anders gebeurt..."

Dat zou een boodschap kunnen zijn die naar je toe komt.

 

Dus laat me de vraag beantwoorden, de titel van deze channeling. Ontvangen velen van jullie een boodschap die je nog niet helder is of waarvan je voelt dat die er is? Het antwoord is ja, oh ja, jullie allemaal. Als ik de boodschap zou mogen definiëren, zou ik dit zeggen: Je bent anders. Je bent aan het veranderen. Bereid je voor. Er is iets gaande, zou je kunnen zeggen. Maar sommigen van jullie gaan nog verder. Je stelt een grotere vraag... "Probeert er iemand via mij te praten? (Kryon lacht) Krijg ik een boodschap die ik geacht word door te geven?" Als je die specifieke boodschap of intuïtie - of gedachtestroom ontvangt, zou ik je willen zeggen: waarschijnlijk wel.

Dan komen we bij iets dat we al eerder hebben besproken. Dierbaren, wat jullie nu lezen is channeling. Dit is een oud, oud proces. Er zijn al jaren channelaars op deze planeet. Sommigen van hen zijn erkend als degenen die profetieën geven. Sommigen zijn herkend als degenen die ''gevaarlijke'' boodschappen geven, omdat ze tegen de religieuze regels van het land ingaan, die gewoonlijk worden beëindigd.

 

Er zijn door de hele geschiedenis heen channelaars geweest, Dierbaren. Sommige sjamanen zijn channelaars; zij die boodschappen geven van de andere kant. Dat staat op het punt te veranderen, en we hebben jullie dit ook verteld. Er komt een tijd, en die zal niet zo ver weg zijn, dat channelaars niet meer nodig zijn.

 

Channeling bestaat omdat het grootste deel van het publiek - zelfs de oude zielen - niet de ''apparatuur'' hebben om dit soort constante, intuïtieve, verlichte gedachten te ontvangen. Heb je dat gehoord? Wat als ik je zou vertellen dat channeling een stroom van intuïtie is? Dat is het ook. Het moet geleerd worden. Het moet geoefend worden. De meesten kunnen het met oefening. Wat als het automatisch ging? 

 

Sommigen van jullie voelen channeling opkomen en het is niet echt channeling zoals dit is. Het zou kunnen zijn dat je met je ogen wijd open praat tegen iedereen die wil luisteren, of het nu je familie is, of je collega's op het werk, of gewoon vrienden. En wat je te zeggen hebt zijn dingen die niet griezelig zijn. Het zijn dingen die iemand in een normaal gesprek zegt en toch zijn het wijze dingen. Het zijn dingen die voortkomen uit het meesterschap van binnen. Het zijn dingen waarvan je Weet dat ze bestaan die je voorstelt. Er is daar ook lering. Al deze dingen wachten erop om vanuit jou te komen. Voel je dat?

 

Sommigen van jullie zullen dit zeggen: "Dat voel ik al jaren." ... Je hebt gelijk en er is niets gebeurd, toch? Misschien, heel misschien legt deze channeling het vandaag uit en geeft het je toestemming om het nu te laten gebeuren. Sommigen van jullie zeggen: "Ik heb altijd al een boek willen schrijven." Als je dat wilt, kan dat. Er is nog nooit een grotere, grootsere tijd geweest waarin een boek kan worden gepubliceerd en toch niet kan worden gepubliceerd. Het kan weggegeven worden. Het kan deel uitmaken van iets dat verkocht wordt. Het kan deel uitmaken van een scenario dat veel anders is, dan het publiceren van een boek en je weet waar ik het over heb. Op dit moment heb je de mogelijkheid om deze informatie via de media te verspreiden op een manier die je nooit eerder hebt gedaan. Wat als dit het moment is om jouw informatie te delen op elke manier die jij gepast vindt? Dat is een boodschap die wacht om door jou gegeven te worden.

 

Dit is wat ook velen denken: "Ik heb een boodschap die gegeven moet worden maar waarom zou ik anders zijn? Deze boodschap lijkt al voor velen te bestaan. Waarom zou ik dan naar voren stappen en op deze manier een boodschap geven?" ... Laat me je een geheim verklappen, als je je zo voelt: Waarom ik, waarom zou mijn boodschap anders zijn, waarom zou ik naar voren stappen en luisteren naar een boodschap als deze, die van de andere kant van de sluier komt of iets publiceren, waarom ik?

 

Het geheim is dit: 35 jaar geleden stelde mijn partner Lee Carroll precies die vraag - precies. Hij ging een metafysische winkel binnen, keek wat rond en zag honderden boeken met boodschappen en hij zei: "Deze wereld heeft niet nog een boodschapper nodig." ... Tegen die tijd was ik naar hem toegekomen. Ik had hem verteld over de liefde die hij in zich had van Spirit en ik had hem het idee gegeven om naar voren te stappen, te publiceren, de boodschap te geven, om door te gaan, om voor mensen te presenteren om te zien wat er zou gebeuren. Zijn weerstand was groot en een deel ervan was deze vraag: "Waarom? Waarom heeft de wereld nog een boodschapper nodig, als er al zoveel zijn geweest?"

Nu weet je wat er sindsdien is gebeurd. Jullie zien het nu. Dus ik ga jullie dit vertellen.

Elke ziel op deze planeet die zich geleid voelt om spirituele, heilige boodschappen door te geven, heeft een unieke boodschap te geven die van hen is. Zo werkt het. Dat is wat er nu aan jullie wordt gegeven. Vraag niet: "Heeft de wereld nog een boodschapper nodig?"

Ik zal je zeggen: deze wereld heeft licht nodig. Jouw boodschap maakt daar deel van uit.

 

Voel je dat er iemand probeert door te dringen?" Het antwoord is ja. Misschien is het alleen voor jou. Misschien heb je een boodschap nodig die alleen voor jou is, en voor de rest van jullie; misschien moeten jullie het doorgeven.

 

Er gebeuren ongewone dingen in deze nieuwe energie, in dit nieuwe licht dat we jullie geven, waarover we vertellen. Meesterschap begint zich zelfs in jullie DNA voor te doen. Er gebeuren allerlei veranderingen in je lichaam lichtwerker, oude ziel. En één ervan; er kan een boodschap op je afkomen.

Wat als je duidelijk de boodschap hoort die zegt: "Ik heb geprobeerd om je te pakken te krijgen..." En je gaat zitten en zegt: "Ik sta toe, dat deze boodschap aan mij gegeven wordt. Ik kan voelen dat je op de deur klopt. Wie je ook bent, lieve boodschapper, geef het aan mij. Ik ben er nu klaar voor. Geef me de boodschap. Ik ben er klaar voor. Ik weet dat je er bent. Kryon heeft gezegd dat je er bent." En de boodschapper komt dan voor je en zegt dit: "Je bent prachtig! Deze boodschap is voor jou vandaag, op dit moment. Verandering is hier. Sta het toe in je leven. Wees er niet bang voor. Wees niet bang voor wat komen gaat, want dit is wat je niet verwacht: goede dingen. Licht overkomt je."

 

De boodschap is van je Hogere Zelf, Dierbaren. Waarom laat je het niet toe, misschien voor het eerst in je leven op een manier die je nog nooit hebt gedaan? En er zullen mensen zijn die zeggen: "Wel, ik ben altijd klaar geweest voor de boodschap. Ik laat de boodschap toe. Ik zeg: 'Ja, geef mij een boodschap.''

Niet echt, niet zoals nu... Waarom zet je je er niet voor in, om deze boodschap in al zijn Grootsheid en Glorie te ontvangen en te veranderen? "Geef het aan mij," zou je kunnen zeggen. "Ik ben er klaar voor..."

Hier is jullie uitdaging. Elke oude ziel die nu naar dit programma kijkt, deze channeling leest, dit is jouw channeling voor vandaag, voor jou.

Als niemand kijkt, ga dan in de stoel zitten en zeg deze woorden: "Lieve Spirit... Ik hou van je. ❤️️ Als je er bent, vertel me dan wat ik moet weten." 

Oohhh! Durf je dat te doen en het te menen? Maak je dan klaar om geliefd te worden.

En zo is het.

 

Kryon

Lee Carroll
www.menus.kryon.com