De mysteries in het menselijk lichaam - 1

 

Lee Carroll channelt Kryon

Healing Wednesday | Mysteries Within the Human Body | Juni 2024

De channeling begint op 07:22

 

Is het waar dat er grote mysteries in het menselijk lichaam schuilen?

 

Gegroet, Dierbaren, ik ben Kryon van de Magnetische Dienst. En ik zal jullie zeggen dat het op dit moment mysteries voor jullie zijn, omdat jullie niet kunnen geloven wat er werkelijk in zou kunnen zitten. Deze maand bied ik jullie vier mysteries van het menselijk wezen. Het zijn grote mysteries en elk ervan gaat verder dan wat jullie geleerd is, verder dan wat misschien in de wetenschap erkend wordt, zelfs in de esoterie.

 

 

We bevinden ons in een tijd van ontwaken en dat wil ik vieren. Mensen beginnen uit een zeer lange tijd van laag bewustzijn te komen, een energie die de mens eeuwenlang “naar achteren” heeft geplaatst, in simpelweg een groep die gegroepeerd is met dieren, in plaats van de zielenenergie die prachtig is en die een spiritueel doel heeft. En in deze verschuiving waar jullie doorheen gaan, wil ik jullie eraan herinneren wat er van binnen zit.

 

Ik neem je nu mee naar een plek die herhaaldelijk voorkomt. Het is een laboratorium waar ze stoffen testen die zijn ontwikkeld voor de genezing van de mens in de vorm van misschien een pil. En in dit laboratorium hebben degenen die zich daar melden misschien een ziekte of symptomen of pijn. En ze zijn op zoek naar oplossingen die er nog nooit zijn geweest.

 

En het bedrijf dat de oplossingen aanbiedt neemt de groep die zich meldt en splitst ze op in delen; en neemt de verschillende pillen die ze zouden hebben en maakt ze in verschillende kleuren en maten. De ene groep neemt de ene pil, en het zijn verschillende sterktes van het ontwikkelde medicijn of de ontwikkelde substantie of supplement.

 

En dan wordt de mens gevraagd om de pil in te nemen volgens een schema wellicht en om terug te komen en verslag uit te brengen. Soms zijn de sterktes verschillend. Soms verschillen de hoeveelheden van het mengsel. Dit is een test. En mensen rapporteren dat ze de pillen krijgen. Ze gaan naar huis en komen misschien over een maand terug, of misschien zelfs langer, afhankelijk van de duur die nodig is om die substantie in het menselijk lichaam op te nemen en het lichaam erop te laten reageren en het te laten doen zoals het is ontworpen.

Ik denk dat jullie allemaal wel bekend zijn met dit proces. Bijna elk bedrijf dat medicijnen ontwikkelt, gebruikt dit proces voordat het ooit op de markt wordt gebracht. De mensen komen terug en gaan naar een kamer waar ze een formulier met vragen invullen: Wat is er met je gebeurd? Heeft dit geholpen? Is je pijn weg? Of misschien nog dramatischer; ze ondergaan een bloedtest of misschien zelfs een scan om te zien of de stof al dan niet het probleem heeft verholpen of genezen of gewerkt heeft met wat er mis was met hen, wat het ontwerp ook was.

 

En dan bekijken de wetenschappers de gegevens. En dit is waar het goed wordt. En sommigen van jullie weten waar ik heen wil :-)

De wetenschappers bekijken de gegevens van het bedrijf en zeggen: “Heeft dit gewerkt?" "Heeft dit niet gewerkt?" En ze zien een volledige groep die allemaal iets gemeen had. Zij hadden één soort pil. En precies die groep genas aanzienlijk, de pijn was verdwenen. In sommige gevallen bleek uit bloedonderzoek dat de chemie was genezen en in sommige gevallen was de ziekte verdwenen.

 

En in plaats van dat de wetenschappers zeiden: “Dit is geweldig!” en elkaar de hand gaven en vierden: “Het is ons gelukt!" "HET IS ONS GELUKT!" - kijken ze elkaar met ontzetting aan omdat dit de placebogroep was.

Ze kregen allemaal een gesuikerde pil.

 

Er zat niets in.

 

Nu was die pil misschien niet bedekt met een laagje suiker, maar dat is de uitdrukking die wordt gebruikt voor een placebo.

 

Er zat helemaal niets in.

 

Wetenschappers en statistici noemen dat een controlegroep, maar het was een ongecontroleerde groep. En wat er vervolgens gebeurt is heel interessant, beste mensen. Wat er vervolgens gebeurt, in bijna alle gevallen, in de statistieken, in de business van het testen van medicijnen, is dat de resultaten van de placebo pil ofwel worden afgewezen ofwel weer opnieuw worden getest, omdat het de resultaten van de “echte” substantie / de “echte pil” verknoeit.

 

Ik wil je hier graag iets meer over vertellen.

Er zijn twee lagen.

 

Je zou toch denken dat als iemand een pil neemt waar NIETS in zit en de ziekte verdwijnt, dat dat eigenlijk zou moeten worden onderzocht? Je zou al het andere moeten stoppen en zeggen: “Waarom is dit gebeurd? Wat is hier eigenlijk gebeurd?”.

De andere laag is het ongeloof of de ontkenning ervan. Waarom is dit niet interessanter voor degenen die verantwoordelijk zijn voor het helpen van mensen? Het is het meest verbazingwekkende mysterie van allemaal. Hoe kan een mens zo reageren als er niets in de pil zat?

 

Hoe is het mogelijk dat een mens naar het ziekenhuis gaat om de diagnose kanker te krijgen, terugkomt en het plotseling verdwenen is? Daar hebben ze een naam voor. De uitslag zal laten zien dat het gewoon het lichaam heeft verlaten, dat er iets is dat spontane remissie wordt genoemd. Zodra de mens erachter kwam wat het was, schrok de cel op de een of andere manier zo erg dat het wegging! Dit is nog beter dan het placebo-effect, vind je niet?

 

Het meest verbazingwekkende mysterie van de mens is dit: Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Er zullen mensen zijn die zeggen: “Nou, in alle gevallen was er sprake van goddelijke interventie, want de mens zou op die manier moeten reageren en van de ziekte genezen.” Wat als ik je vertel dat er in plaats daarvan iets in de mens werd geactiveerd dat hem zichzelf liet genezen?

 

De mens is ontworpen om in balans te zijn. Wist je dat? De mens is ontworpen om zichzelf te genezen, en dat gebeurt zo vaak en je ziet het keer op keer. En het knoeit echt met de resultaten van de “echte” substantie, nietwaar? In een experimentele test van het medicijn gooien ze het aan de kant. “Laten we het nog een keer testen. We weten niet zeker wat er gebeurd is. Het placebo-effect zat in de weg."

Stel je voor - de genezing van de mens stond in de weg.

 

“We moeten het opnieuw doen.”


Wat is er mis met dit plaatje?

 

Een van de grootste mysteries die ik je wil vertellen over wat je over jezelf weet, is hoe dit gebeurt. Wat kan ik je vertellen dat je moet weten? Ik zal je dit zeggen:

 

Het is ingebouwd.


Het wacht op je intentie.

 

Het wacht op jou tot je er ontspannen en vredig mee omgaat.

Het wacht op jouw bewustzijn om te GELOVEN dat je het kunt corrigeren.

De persoon die de nieuwe pil neemt, elke cel van zijn lichaam is in totaal geloof dat het werkt - en als je een cel kunt laten geloven - gelooft hij dat de pil hem zal genezen. En dan gebeurt het en dan ontdekken ze dat er niets in de pil zat. Dat zou jou moeten vertellen wat er daadwerkelijk aan de hand is.

 

Bewustzijn; dat wat je bewustzijn noemt, geen hersenkracht, geen synaps, maar het bewustzijn dat je hebt, dat is vastgehaakt aan de andere kant van de sluier en deel uitmaakt van de zielenenergie die je binnenbrengt en die spectaculair goddelijk is, komt in een versnelling en de chemie van het lichaam elimineert het! Wat majestueus! Wat een magnifieke chemie! Wat een WONDER van bewustzijn heb je in je.

 

Het is geen mysterie.

Het ligt voor het grijpen en het vereist geloof, begrip, in het in staat zijn om vredig te worden en angst te elimineren, en dat zijn de sleutels die je in staat zullen stellen om jezelf te genezen, zelfs zonder een pil waarin je gelooft. De pil, de ontbrekende pil wordt het genoemd, ben JIJ.

Het is jouw geloof in jezelf, jouw geloof dat het mogelijk is, en dat het te doen is.

 

Ik praat tegen diegenen die misschien op dit moment in de problemen zitten, met precies dit probleem op dit moment. Er is iets mis of misschien heb je van de dokter geleerd wat de diagnose is, zorgvuldig in beeld gebracht. Je hebt misschien zelfs de foto's of de resultaten gezien. Wat doe je nu?

Heb je de moed om uit je angst te stappen en vredig te zijn, wetende wat ik je net verteld heb, dat het dagelijks gebeurt? Dat iemand zegt: “Ik ben een goddelijk wezen en in mij heb ik het vermogen om mijn eigen chemie te controleren, om zo'n hoge vibratie te zijn dat een ziekte met een lage vibratie weggaat.”

 

Elke dag gebeurt het en begint het af te nemen. En daarmee is er aanmoediging en de kracht van de wetenschap dat je aan het winnen bent en het begint nog meer en meer af te nemen. Er komt geen pil aan te pas, behalve datgene dat jullie menselijk bewustzijn noemen, dat jullie rechtstreeks van Spirit, van de Bron gegeven is en waarmee jullie op deze verbazingwekkende manier kunnen werken.

Het is dus eigenlijk helemaal geen mysterie; het is een van de grootste gereedschappen van de mens. Balans, het vermogen om je gezondheid te controleren en te doen wat je nodig hebt voor jezelf, om door een chaotische wereld heen te navigeren. Dat is het beste nieuws dat ik jullie als Kryon ooit zou kunnen geven.

 

Ik ben Kryon die verliefd is op de mensheid.

 

En zo is het.


Kryon

Lee Carroll
www.menus.kryon.com