Robert Bridgeman

Een vaak vergeten onderdeel van het ontwaken is zelfcompassie. Wij als mens ‘moeten’ ontzettend veel van onszelf. Ook in onze spirituele ontwikkeling zijn we streng voor onszelf. Waarom? Hoeveel miljarden mensen zijn niet bezig met leven, maar met overleven, elke dag weer? Van moeten naar mogen. Je gaat voortvarend aan de slag en lekker genieten van het zelfrealisatieproces. Want je bent helemaal goed zoals je bent.

Als, om wat voor reden dan ook, je leven niet meer zo comfortabel is, of je verliest geld, of je relatie stopt, of je verliest je werk, dan houdt dit geluk op en kan zelfs veranderen in het tegenovergestelde van dit tijdelijke geluk: Ongeluk. Is er dan een diepere vorm van geluk? Gelukkig wel. Er is een duurzamere vorm van geluk die gelukzaligheid heet. Deze vorm van geluk ontvouwt zich binnen mensen die stoppen zich te identificeren met hun naam, met hun verleden, met hun lichaam, met hun...

Het is voor een Lichtwerker zo moeilijk te begrijpen dat mensen elkaar zoveel pijn doen. Wij hebben een zielsverlangen naar harmonie, liefde en vrede... Het is zo belangrijk dat je die motivatie en omzet in actie. Niet vanuit pijn en wanhoop, maar vanuit liefde en compassie. Daarvoor zijn we hier op deze planeet geïncarneerd. Om hier te zijn en ons licht te schijnen, om te ervaren hoe het is om mens te zijn, om het duister te transformeren door erin te gaan én om actief te bij te dragen.

Steeds meer mensen ontwaken doordat onze moeder, de aarde, in een ontwaakproces zit van 3e naar de 5e dimensie. Dit proces is voor ieder anders, maar er zijn wel lijnen in te ontdekken. Het doorwerken van je oude conditionering is een belangrijk onderdeel van je ontwaakproces. Dan komt het punt waarop de ergste blokkades zijn opgelost en de verbinding met het spiritueel lichaam ruimer wordt. Dat uit het Hoger zelf en de zielslagen bestaat.

Leven met het ritme van de seizoenen met hun eigen energieën, equinoxen en kenmerken is een belangrijk onderdeel van een Magisch leven. De meeste mensen zijn de afgelopen paar honderd jaar afgesneden geraakt van deze invloeden, met alle gevolgen van dien. Maan- en planeetstanden en seizoensinvloeden hebben een enorme invloed op ons welzijn, vaak zonder dat we daar bewust van zijn. Vandaag is het 21 juni. De Solstice of Zonnewende. Vandaag is een hele mooie dag om een ceremonie of ritueel te...

We komen mensen tegen die we voor ons gevoel al heel lang kennen. Dat klopt ook, het zijn oude zielsconnecties waarmee we hebben afgesproken dat we elkaar in het huidig moment weer zouden zien. Je maakt afspraken met andere mensen. En dan vergeet je dat allemaal zodat je het leven kunt gaan ervaren in alle facetten. Prettig en onprettig. Liefde en angst. Duister en licht... Je bent tenslotte niet een mens die een spirituele ervaring zoekt...

Er heerst al een paar duizend jaar een spiritueel misverstand dat de mensheid en de wereld geen goed doet. Er wordt namelijk best wel eens tegen spirituele activisten en lichtwerkers gezegd dat ze niet zo met de buitenwereld bezig moeten zijn... Niet zo bezig met lijden buiten zichzelf. Niet zo bezig met de illusie om zich heen. Spirituele ontwikkeling kan alleen binnen in jezelf geschieden zegt men.

Door het toenemende licht dat vrijkomt vanwege de ascentie van de 3e naar de 5e dimensie, heeft het duister steeds minder macht over en vat op ons. Een belangenvereniging die zich voor doet als behartiger van gezondheidsbelangen, maar eigenlijk de suikerindustrie support. één van de oprichters was dus vice president bij Coca Cola en betrokken bij Monsanto. Ze varen wel bij suiker, sigaretten, alcohol, oorlog, ziekte, etc. Het bewustzijn van de mensheid verandert. Het licht overwint duisternis!

Met niet alleen zijn bedoel ik dat er stukken in mij zijn die nog in vorige levens leven. Of in andere dimensies. Het is best gezellig in mijn bewustzijn. Met al die delen. Misschien vraag je je nu af of ik gek geworden ben... Of ik een meervoudige persoonlijkheidsstoornis heb? Nee hoor, geen zorgen. Niet meer of minder dan een ander. Ik ben me alleen bewuster van wat er zich afspeelt in dit fysiek/emotioneel/mentaal/spiritueel wezen dat Robert heet.

Als energieveld ben je onlosmakelijk verbonden met alle energievelden om je heen. In feite zijn we één groot energieveld met z’n allen. Dat wat op 1 plek in dat veld gebeurt, heeft impact op het hele veld. Je hebt meer invloed op de energievelden om je heen dan je denkt. De trilling van jouw energieveld, bepaald de realiteit waar je in leeft. Je trilling bepaald hoeveel geld je verdient, hoeveel zorgen je je maakt, of mensen je aardig vinden of niet, hoeveel liefde je ontvangt en ...

Meer weergeven