Robert Bridgeman

Mijn hele jeugd en adolescentie voel ik een brandend verlangen om te ervaren hoe het is om een leven te leven als normaal mens. Een 'normaal' leven. Om geaccepteerd te worden door de mensen om me heen. Vaak was ik bang buitengesloten te worden. Uitgestoten te worden. Op school gedroeg ik me stoer om geen kneus gevonden te worden. In gezelschap had ik een grote mond om niet op te vallen. Ik was bang... doodsbang om buiten de boot te vallen...

Heksen werden ze genoemd... Vrouwen waren ze. Sterke, onafhankelijke, vaak spirituele mensen. Vrouwen die niet bogen voor de mannelijke onderdrukking... Vrouwen (en de mannen die hen probeerden te helpen) die in durfden te gaan tegen de waarheid die het toenmalige establishment hen op probeerde te leggen. Vrouwen die bleven staan voor hun eigen waarheid. En daar voor uit kwamen. En dat hebben ze geweten. Miljoenen van hen werden verbrand. Op last van de Katholieke macht. Omdat ze waren wie ze...



Wat heeft het eten van vlees met ziekten als kanker te maken? Zitten er antibiotica in het vlees uit de supermarkt? En welke andere gezondheidsrisico’s kleven er aan de vleesconsumptie?

Aflevering 4: Milieu In deze vierde aflevering neemt Robert je mee op een diepe duik in de gevolgen van vleesconsumptie op het milieu. Hij spreekt diverse wetenschappers die de feiten helder hebben. Heeft vlees eten nou echt zoveel gevolgen voor het klimaat, de oceanen en de Amazone regenwouden? Laat je verrassen.

Aflevering 3: Transport Misschien is transport wel het meest over het hoofd geziene aspect van de vleesindustrie. Wat gebeurt er eigenlijk met dieren op transport? Hebben ze het goed? Of juist niet? Zijn er oplossingen? Robert spreekt Karen Soeters van de Nicolaas G. Piersson foundation. Zij zegt: "Nederland is de slager van Europa". Yvonne Kroonenberg en Guido Weijers steken hun mening niet onder stoelen, of banken en TV ook Julius Jaspers benoemt de oorzaak. Ook gaat Robert op bezoek bij...

Aflevering 2: Dierenwelzijn Wat heb jij met vlees? In deze tweede aflevering spreekt Robert o.a. Yvonne Kroonenberg en Loretta Schrijver over hoe het zit met onze compassie voor dieren in de vleesindustrie. Met Lesley Moffat van Eyes on Animals gaat het gesprek over slachterijen en de vraag of het verplichte bedwelmen niet anders kan en hoe Eyes on Animals in gesprek blijft met slachterijen en de mensen die er werken om samen naar oplossingen te zoeken. Robert gaat ook in gesprek met studenten...

Geachte media van Nederland, ik heb een vraag aan u. Gisteren was er een massale demonstratie in Berlijn. Mensen wilden graag laten zien dat ze niet langer geloven in de Corona pandemie en dat ze zich niet langer aan de maatregelen wensen te houden. De grote internationale media gaven aan tussen de 18.000 en 38.000 deelnemers. Net als u. Maar kijk even naar de foto's die overal opduiken. Ik heb geen verstand van aantallen mensen tellen, maar dit lijken er toch meer dan enkele tienduizenden? De...

Wat heb jij met vlees? In deze eerste aflevering (in een reis van zeven afleveringen) leer je Robert en een aantal van de sprekers kennen. Op het event voor de carnivoor; BUTCHERS HEAVEN vertellen verschillende vleesliefhebbers waarom ze zo gepassioneerd zijn over vlees. Onder andere de bekende slager Gert Jan Kiers en TV kok Julius Jaspers vertellen over hun passie. Hoogleraar psychologie Roos Vonk geeft inzicht in de motieven achter de vleesconsumptie en Dr. Hans Dagevos van Wageningen...

Meer weergeven



Lichtactivatie Afronden 2020 Openen 2021 ( 12 - 12 )



Lichtactivatie
De energie van 2021 AAN ( 10-01 )



Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 



NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland