Davy Diekstra

Na een heerlijke en prachtige genezing raakte ik geobsedeerd door het proces van genezing. De wens om dit met andere te delen was daarmee ook geboren. Ik bracht een boek uit en zonder dat er ook nog maar één boek was verkocht verschenen er hele slechte recensies bij bol.com. Toen vond ik ook allemaal nare recensies bij andere boekhandelaren.Hier kwam ik in contact met karma Yoga, ik begreep en leerde, dat het gaat om creëren en niet om de creatie.

Dood is de grootste leugen in het bewustzijn van de mens en is bewust door de katholieke kerk verzonnen om meer controle te krijgen over de bevolking. Voor 500 na Christus was het namelijk ook normaal voor de Katholieke kerk, dat reïncarnatie een feit was. Hierdoor merkte de keizer dat mensen geen angst hadden en niet meer deden wat ze wilden, ze kwamen toch weer terug en waren hierdoor niet bereid de elite te gehoorzamen. Hier is de herprogrammering in het Westen begonnen en mogelijk de reden..

Omdat een aantal mensen de vergelijking van kinderen geboren in seksslavernij en het hebben van een huisdier nogal verwarrend vonden wijd ik hier nog wat verder over uit. Stel je voor dat je ergens een kind kan kopen en dat legaal zou zijn (hier begint het al). Je dit kindje lekker knuffelen en in je bedje neemt. Als het dan gaat puberen dan sloop je gewoon de seks organen zodat het makkelijk handelbaar blijft. O ja en als het kind te veel moeite is dan stop je het gewoon in een kleine kooi.

Veel kritiek is er op dierentuinen omdat het uiteindelijk toch gaat om dieren in gevangenschap. Deze dieren hebben vaak een behoorlijk stuk land, kunnen paren en zijn samen met hun eigen soort en soms meerdere soorten. Maar hoe staat deze logica in verhouding met de zogenaamde huisdieren die een paar vierkante meter woonkamer hebben als leefomgeving?

Mijn naam is Davy Diekstra en ik ben in Nijmegen geboren bij bijzondere ouders. Een Chemo advies van een dokter in het LUMC bleek voor mijn trein een duidelijke wissel te zijn. Met dank aan deze omstandigheden werd ik opnieuw geboren in het wonder dat het leven is. Genezing klopte aan mijn deur en ik was open voor ieder avontuur. Ik ging van een genummerde BMW cabrio collectie en een prachtige villa met zwembad, sauna etc., op het duurste plekje op het eiland, naar een zwerversbestaan.

Lieve Zus/Broer, Er lijkt een misverstand te zijn ontstaan omtrent het vorige blog. Want hoe kan ik het hebben over mensen mijden, die doen alsof jij ze nodig hebt, op jouw spirituele weg omdat je niemand nodig hebt, om contact te maken met wat in je is, terwijl er een banner onder het blog staat van Bridgeman voor een spirituele training? Dat is een briljante vraag en ben dankbaar voor de inspiratie. Ik bedoelde daar ook niet mee te zeggen dat je een gozer als Jezus moet negeren. Zeker niet,...

Er is buitengewoon veel spirituele hoogmoed bij lichtwerkers en dat is helaas een vervelende valkuil in “houdingen land”. Een slapende lichtwerker zal waarschijnlijk bang worden van dat waar het Licht op wordt geschenen. Ze willen terugslaan maar in de praktijk doen ze nog een extra knip op de deur. Een wakkere lichtwerker heeft wel antwoord op al haar vragen en dat antwoord is: Liefde.

Dualiteit is de balans van licht en donker in het individu en dat is nu net datgene wat is verschoven in deze tijd. Voor het eerst is er meer licht dan donker op aarde en komt eindelijk het duister aan het licht dat al duizenden jaren regeert in de schaduwen van het collectieve bewustzijn. Momenteel zijn het de gele hesjes wat ik ergens mooi vind omdat geel de kleur is van Goddelijke realisatie des persoons en het einde inluidt van de volgzaamheid van het volk.

Davy's Lichtwerker update waar verschillende onderwerpen worden besproken zoals de term Lichtwerker en Lichtwerker zijn in de wereld. De mainstream media, de gezondheidszorg, je zelfgenezend vermogen, homeopathie, genetische problematiek, rutte, trump, de nieuwe expressies van je ziel, bijna doodervaringen en meer. Er is nu meer Licht dan duisternis aanwezig in de mens.

Gezond Verstand, wetenschap en religie vraag ik je te combineren en jezelf te openen voor een andere interpretatie van het Adam en Eva verhaal zodat je onze keuze voor ons trouw-ritueel makkelijker kunt bevatten. Misschien gaat dit verhaal op een bepaalde manier ook over jou en heb je de bron gevonden waarom je leven niet zo lekker loopt. Dit blog gaat vooral over je dit realiseren en hoe dit te transformeren zonder een slachtofferrol aan te trekken naar je ouders toe en hun onwetendheid.

Meer weergeven