Arcturian channeling februari (1) 2024

 

Marilyn Raffaele channelt The Arcturian Group

Februari 2024, Deel I - vertaald vanuit het Engels

Beste lezers, welkom bij ons bericht.

 

Alles verloopt volgens plan, zelfs als de schijn vaak anders doet vermoeden. Lang gekoesterde concepten van juist en niet juist, goed en slecht, samen met de door de mens gemaakte regels van correctheid met betrekking tot elk aspect van het leven - worden in twijfel getrokken in de harten en geesten van steeds meer individuen.

  

 Jullie bevinden je nu in een tijd die al duizenden jaren voorspeld, gebeden en gewenst is.

Jullie kozen en mochten op aarde zijn in deze krachtige tijd om deel te nemen aan het ascensieproces van de aarde, maar omdat de driedimensionale energie van de aarde zo dicht is, waren de meesten van jullie zich niet bewust van jullie intentie en begonnen jullie je af te stemmen op het driedimensionale geloofssysteem van de aarde.

  

Het ascensieproces vindt plaats, maar zelfs sommigen die zich ervan bewust zijn, blijven concepten houden over hoe het eruit zou moeten zien en hoe het zich zou moeten manifesteren: “Wezens van andere planeten zullen komen, ons redden en alles veranderen.” “De wereldgebeurtenissen bewijzen dat het ascensieproces nog niet is begonnen...”etc. Laat alle concepten los die je nog hebt met betrekking tot het ascensieproces. De menselijke geest die voornamelijk interpreteert vanuit een drie dimensionaal niveau is niet in staat om het ascensieproces volledig te bevatten of te begrijpen hoe de hoge resonerende energieën - die ermee gepaard gaan - alles en iedereen beïnvloeden.  

Ideeën en manieren van leven die de vorige staten van bewustzijn weerspiegelen, zullen minder relevant worden in vele geesten en beginnen te verdwijnen, dat automatisch weer Licht energie toevoegt aan het collectieve bewustzijn van de aarde. Veel van degenen die niet bereid of in staat zijn om nieuwe ideeën en verandering te accepteren, halen uit naar iedereen en alles waarvan zij geloven dat het verantwoordelijk is voor het ruïneren van de wereld (zoals zij die kennen). Het is belangrijk om te begrijpen dat “goed mens-zijn” niet werkelijker is dan “slecht mens-zijn” omdat beide materiële concepten zijn van de spirituele realiteit.

 

Degenen die spiritueel voorbereid zijn, maar die standvastig weigeren om iets anders te accepteren dan wat ze zijn gaan geloven dat de werkelijkheid is, moeten vaak op een harde manier leren dat ze er klaar voor zijn, door fysieke, emotionele of mentale wake up calls. Veel van de algemeen aanvaarde overtuigingen zullen dit jaar in twijfel worden getrokken naarmate meer en meer mensen hun spirituele empowerment omarmen en voor zichzelf beginnen te denken. Het ascensieproces is een realiteit, ongeacht of het wel of niet gekend, geloofd of weerstaan wordt. 

 

De derde dimensie is de laagste sport van een zeer hoge dimensionale ladder, zelfs als de meesten het menselijk bewustzijn beschouwen als het toppunt van intelligentie en wijsheid. Mensen kwamen steeds meer vast te zitten in de dichtheid toen ze na verloop van tijd en door onwetendheid over hun ware aard, geloofden, leefden en hun uiterlijke wereld bleven creëren vanuit bewustzijnstoestanden die vervuild waren met overtuigingen van dualiteit, afscheiding en twee machten.  

Al het leven is het enige leven, dat van God/Divine Bewustzijn/Bron en het spel van doen alsof er iets anders is dan -  dat is voorbij. Het is te lang doorgegaan en steeds meer zielen zijn het zat om dit spel te spelen. Pijn, lijden, gebrek, beperking enz. enz. zijn nooit werkelijkheid geweest en lijken dat alleen te zijn, omdat ze de ervaringen zijn van de meerderheid gedurende honderden levens die persoonlijke programmering en een collectief bewustzijn creëren dat zich niet bewust is van iets anders dan wat gezien, gehoord, geproefd, aangeraakt en geroken kan worden.

 

Twijfel er nooit aan dat je een Goddelijk Wezen bent, dat de volheid van het Goddelijk Bewustzijn belichaamt, ongeacht verschijningen of situaties die anders doen vermoeden. Stop met proberen alles uit te zoeken door beperkte driedimensionale kennis omdat eindige menselijke geesten niet in staat zijn zich af te stemmen op het oneindige en het te begrijpen. Goddelijk Bewustzijn is, is er altijd geweest en zal oneindig doorgaan met zichzelf uit te drukken en te openbaren, maar degenen die ervoor kiezen om te leven met constant lawaai en uiterlijke afleidingen kunnen de stille - de kleine stem die altijd van binnenuit stroomt - niet horen en geloven dus niet dat het bestaat. 

Jij en alleen jij kunt kiezen voor spirituele evolutie omdat je een vrije wil hebt. Iemand kan driedimensionale spelletjes spelen en daarbij vele levens “verspillen”. Ze kunnen ervoor kiezen om een tijdje als geest te leven, of zelfs weigeren om te incarneren om hun noodzakelijke aardse lessen te ervaren. De hoge resonerende energieën die op dit moment naar de aarde stromen, zijn echter van die aard, dat degenen die er geen gebruik van maken, achterblijven in oude energie.

 

Scheppersbewustzijn is het bewustzijn van ieder mens omdat er maar Eén Bewustzijn is.

Door onwetendheid en in de loop der tijd hebben de meesten toegestaan dat hun geïndividualiseerde Goddelijke bewustzijn gevuld werd met overtuigingen over afscheiding, dualiteit en het geloof in twee machten, waardoor materiële vormen van deze overtuigingen zich naar buiten toe kunnen manifesteren en de persoon kan geloven dat hij een slachtoffer is van krachten van buitenaf. De wereld heeft een niveau bereikt om voorbij de slavernij te evolueren die deze overtuigingen creëren, maar het vertrouwde achterlaten - zelfs als wanneer het pijnlijk is - is moeilijk omdat deze oude energieën bekend zijn en de meesten bang zijn voor het onbekende. 

Probeer niet teveel betrokken te raken bij het nieuws en de beelden van oorlog en lijden. Wees je ervan bewust, maar onthoud dat spirituele realiteit ten grondslag ligt aan elke verschijning. Het oude wereldbewustzijn stort in en zijn doodsstrijd manifesteert zich als situaties die vaak destructief en pijnlijk zijn. Vergeet nooit dat ieder mens incarneert met een contract dat zij en hun Gidsen voor de geboorte hebben opgesteld met betrekking tot ervaringen die noodzakelijk worden geacht voor verder leren en spirituele groei.

 

Doe waartoe je geleid wordt, in grote en kleine situaties, terwijl je altijd de Goddelijkheid van alle betrokkenen erkent. Een glimlach, een vriendelijk woord, de nodige steun, een luisterend oor, een eenzame hond aaien en altijd het Goddelijke Licht erkennen dat uit ieders ogen schijnt, ongeacht hun staat van bewustzijn.

Dit is Lichtwerk en dat is waarvoor je gekomen bent.

Zelfs de eenvoudigste activiteiten die je met spiritueel bewustzijn uitvoert, voegen Licht-energie toe aan het collectief van de aarde en kunnen een ander daadwerkelijk opbeuren of helende ondersteuning bieden als diegene er ontvankelijk voor is.  

Waar je ook energie aan geeft, het voedt en zet het voort.


Elke oorlog tegen drugs, kanker of ziekte, oorlog, zijn tegen dit of dat, vestigt gewoon de aandacht op en voegt energie toe aan het probleem waardoor het levend en wel blijft in het collectief.

Jouw werk als spiritueel ontwaakt persoon is om vanuit jouw hoogste niveau van waarheid te leven en naarmate je dit doet, zal er meer gegeven aan je geopenbaard worden. Dit betekent niet dat je je kop in het zand steekt terwijl je “God is Alles Wat Is” roept, maar eerder de verschijningen opnieuw interpreteert : het in de wereld zijn, maar niet van de wereld zijn.

Het is een intense en moeilijke tijd voor velen omdat lang gekoesterde en schijnbaar onschuldige concepten en overtuigingen beginnen af te brokkelen, maar het oude moet wegvallen om hogere en meer werkelijke vormen van dezelfde dingen (wetten, overtuigingen, gezondheidszorg, leger, regering) te kunnen manifesteren. De wereld zit midden in een bevalling en de bevalling zal nog wel even doorgaan.  

Niet iedereen is spiritueel klaar om te begrijpen wat er met hen en de wereld gebeurt. Bied eerlijke, praktische begeleiding als daar om gevraagd wordt, maar probeer niet een ander te informeren, te veranderen of je kennis op te dringen - in de overtuiging dat je hen “redt”.


Ieder mens heeft Gidsen en een Hoger Zelf en is in de één of andere vorm op zijn evolutionaire pad. Erken het in het geheim en in stilte de Goddelijke aard van elke persoon en ga dan verder met je eigen zaken. Degenen die klaar zijn voor de waarheid zullen op het juiste moment naar je toe getrokken worden en het is meestal iemand van wie je het minst verwacht dat hij of zij geïnteresseerd is in de waarheid.

 

Rust in de werkelijkheid, wees in plaats van te doen en vertrouw erop dat alles volgens plan verloopt.

 

The Arcturian Group

 Marilyn Raffaele 
www.onenessofall.com