Ademhaling: toewerken naar betere bezieling ♥ Judith Loeffen ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Channeling Aartsengel Rafaël

 

Ik wil een boodschap doorgeven over ademhaling. Deze is zeer belangrijk voor het werk wat de mens op Aarde mag komen doen vanuit de grootsheid van de ziel.

‘‘De ziel zullen jullie hierbij nodig hebben, omdat deze het licht bevat dat jullie komen verspreiden en overdragen op mensen. Dit licht kent verscheidene facetten van heling, kracht, wijsheid, intelligentie en liefde.

 

Dit kan licht zijn waarvan je misschien al denkt er bij te kunnen, maar dat is niet altijd waar. Veel van het licht van mensen is ondergesneeuwd geraakt door dat wat jullie van anderen hebben overgenomen of voor hen zijn gaan dragen. Dit gaat vaak veel verder terug dan deze incarnatie en daarom moet jullie ook verder terug om je hier weer van te kunnen bevrijden.

❥ Probeer om de rode draad in je leven te zien, dat wat steeds weer terugkomt als een pijnpunt of valkuil. Dit wijst vaak naar je grootste licht, wat in een ‘‘vorig leven verloren of vertroebeld kan zijn geraakt.

 

Ik wil je hiermee helpen en dat kan via de adem


De adem is de essentie van de ziel. Het is zoveel meer dan de meeste mensen op Aarde voor mogelijk houden. Haar kracht gaat zó veel dieper.

❥ De adem brengt je bij diepe lagen van je onderbewuste.

Deze lagen bevatten opgeslagen herinneringen uit ‘‘vorige levens. Je hoeft deze levens niet tot je te laten komen. Niet mentaal of visueel, want zij zullen namelijk door je adem heen mee stromen. Wanneer je dit doet dan geef je ruimte aan wat in jouw onderbewuste is opgeslagen aan pijn, trauma en andere oorzaken die je ervan belemmeren om het volledige licht van je ziel te belichamen.

❥ Niets is zo krachtig als de adem als het gaat om toewerken naar betere bezieling.

Niets is zo krachtig als de adem als het gaat om verloren gegaande herinneringen te integreren of vrij te laten. De ziel weet precies wat vrij mag worden gelaten en wat behouden mag worden. Dat hoeven jullie niet zelf te beslissen. Daarnaast zal de ziel je nooit ergens doorheen laten werken of ademen waar je niet klaar voor bent. Vertrouw daarop, want de ziel zal in grote mate rekening houden met jouw draagkracht en wat je wel of niet aan kan.

 

Als je met mij contact kan maken, dan kan ook ik mee ademen en sturen wat er los gelaten mag worden of juist geïntegreerd mag worden in je bewuste aanwezigheid. Ik vraag jullie om geloof en vertrouwen te hebben hierin en zo vaak als je kunt bewust met de ademhaling te werken. Roep hiervoor je ziel aan wanneer je dit werk wilt doen. En ook ik sta tot je beschikking wanneer je mijn hulp wenst.

Met liefdevolle groet,

Aartsengel Rafaël

Judith Loeffen
www.judithloeffen.nl


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.