Ontvangen van het ontbrekende component: nieuwe maan in boogschutter ♥ Manuela van der Knaap ♥ Lichtwerkers Nederland

Dit artikel laat de innerlijke en wereldse processen zien die actueel zijn in ons voor de komende Maan(d) tot aan de volgende nieuwe Maan. Thema’s zijn het vinden van nieuwe paden die de organisatie van de heelheid van het universum doorgronden. Dus wat bestuurt de synchroniciteit van de heelheid in ons? De roep om helen van de afgescheidenheid, die we terug zien de professionele voetbalteams en innerlijk zo intens kunnen voelen. En er is een diep verlangen om te leven wie je in Wezen bent, met een gevoel dichterbij te zijn dan ooit, om deze authentieke uitdrukking van jezelf te Zijn en te leven.

Ik wens je veel leesplezier…

Lichaam en Geest

Deze nieuwe Maan van 26 november 2019 laat ons zien dat er een noodzaak is om nieuwe paden te vinden om de praktische werking van de heelheid van het universum te gaan doorgronden. Steeds meer komt de kracht van de eenheid dieper in de laag frequente stoffelijke lagen en dus van de laagste dimensies in ons en op Aarde. Het lichaam en de Geest integreren steeds meer in eenheid en willen nog dieper samenvallen. Hier is echter een nieuwe ordening voor nodig van het leven. Ons nieuwe energielichaam is al goed op weg om onder de meeste omstandigheden stabiel te blijven. Als het erg pittig is met het hoogfrequente licht en verstoringen van space weather, zoals kosmische stormen en zonnevlammen, kan het nog steeds een uitdaging zijn. Diepe oude wonden worden dan herinnerd, uit de tijd van Lemurië, Atlantis en daarna in Egypte toen de dualiteit van de Matrix zijn vorm kreeg.

Inspiratie van de Bron

Maar we bewegen steeds meer naar onze authenticiteit toe en iedereen die daar aan toe is, komt dichter en dichter naar het leven en uitdrukken van wie ze Wezenlijk Zijn met de bijbehorende krachten van heelheid. Deze nieuwe Maan laat zien dat er opnieuw extra inspiratie komt van de instroom van hoogfrequente Bronenergie. Deze inspiratie gaat over het vinden van nieuwe wegen om dat wat alles met elkaar verbindt opnieuw in heelheid te kunnen laten stromen en verbinden. (Zwarte Maan in Vissen conjunct Neptunus en gecorrigeerde zwarte Maan in Ram conjunct Cheiron in Ram alles in het 12de huis. Met een stationaire Neptunus tijdens de nieuwe Maan.)

De organisatie

Deze verbindende stromen van heelheid kunnen bijvoorbeeld in de organisatie van het lichaam een rol spelen, maar ook in het dagelijks leven komt dit tot uiting. In het lichaam zijn dit zeer complexe verbindingen, die in synchroniciteit samenwerken. In de afgescheidenheid van de dualiteit wordt er bij ziekte een onderdeel, een fragment behandeld, zoals in ziekenhuizen en zelfs nog in de orthomoleculaire geneeskunde. Maar daar ligt het antwoord niet voor werkelijke heling. Ook in bedrijven, verenigingen, de verbindingen met elkaar in het gezin, familie en bijvoorbeeld de buurt waarin je leeft, schreeuwt om te ontsnappen aan de pijnlijke afgescheidenheid van de losse fragmenten. (Zwarte Maan in Vissen conjunct stationaire Neptunus en gecorrigeerde zwarte Maan in Ram conjunct Cheiron in het 12de huis. Oppositie Priapus in Maagd en Weegschaal in het 6de huis.)

De lijm van het universum

Er is zo’n noodzaak aan de lijm die de heelheid van het universum brengt en weer in samenhang verbindt. Het gewonde ego met bijbehorende patronen van afgescheidenheid kan de boel behoorlijk blokkeren. Dit veroorzaakt spanning, pijn, ziekte en druk in het lichaam en blokkeert de integratie van het nieuwe energielichaam tot in de laatste vezels van het lichaam. (Zwarte Maan in Vissen conjunct stationaire Neptunus en gecorrigeerde zwarte Maan in Ram conjunct Cheiron in het 12de huis. Oppositie Priapus in Maagd en Weegschaal in het 6de huis.)

Teamsport

We zien deze roep om verbinding van de verschillen terug in de acties van voetballers, die met hun professionele team de racistische aanvallen op leden van hun team onder de aandacht brengen. Hiermee eisen zijn de eenheid (intern) van het team als geheel weer op. En daarmee herstellen en versterken ze de eenheid in hun team.

Synchroniciteit leven

We zijn zo dichtbij het herstellen van de verbindende eenheid in de organisatie van het lichaam. Maar voor het laatste stukje herstel is er een nieuw of beter gezegd een vergeten component nodig, die de opbouw van multi-dimensionaliteit met haar fractale synchroniciteit tot diep in het lichaam in een synchroniciteit brengt. Daardoor kan het lichaam samen gaan vallen met het nieuwe energielichaam, dat al in deze nieuwe ordening functioneert. Dit kun je niet bedenken, maar alleen ontvangen en laten ontstaan in synchroniciteit. Dit is ook van toepassing op het hele leven in de dualiteit van de Matrix.

Het ontbrekende component

Neptunus staat tijdens de nieuwe Maan stationair. Dat betekent dat de kracht van de eenheid extra veel kracht en impact heeft. Neptunus is de kracht van de Bron, de eenheid, synchroniciteit, magie en het ongrijpbare. In haar schaduw is de kracht van Nep-tunus fake, dan wordt magie, religie en is er verwarring, misleiding en bedrog. Maar de hoogste potentie van dit moment is het nog dieper gaan begrijpen en ontvangen in de organisatie van ons lichaam van het ontbrekende component die de organisatie gezond maakt en alle processen van het leven ondersteunt. In deze kracht ondersteund iedere holografische kracht van eenheid alles waarmee het verbonden is. Het kan niet anders zijn dan wat het is: Heelheid en alles wat het aanraakt is en wordt heelheid. Vorm en energie vallen hierin samen. In synchroniciteit ontvouwt deze kracht zich in de komende Maan(d) tot de volgende nieuwe Maan. (Zwarte Maan in Vissen conjunct stationaire Neptunus en gecorrigeerde zwarte Maan in Ram conjunct Cheiron in Ram alles in het 12de huis, stroomt door Priapus in Maagd en Weegschaal 6de huis. En noordelijke Maansknoop conjunct zwarte Zon in het 3de huis in Kreeft.)

Het authentieke eruit persen

In aanloop naar de astrologische samenstand van de planeten Saturnus met Pluto (en Diamant) in Steenbok, wordt alles wat niet authentiek is als het ware uit ons geperst. De potentie van deze samenstand van de meest harde energieën van het hele spectrum van krachten is, dat we werkelijk samenvallen met wat er IS. Dat we vat krijgen op de diepste macht en onmacht in onszelf en in onze wereld. Net zo diep en lang tot alleen het pure en authentieke overblijft. Deze samenstand is op 20 januari 2020 en zal zeer waarschijnlijk voelen als een bevrijding en het eindelijk kunnen uitdrukken van wie je in Wezen bent, helemaal in de vorm en de structuur van het leven. De ringvormige Zonsverduistering die op de tweede Kerstdag 26 december 2019 verschijnt en de gedeeltelijke Maansverduistering van 10 januari 2020, verankeren deze krachten voor de komende jaren en zullen extra kracht bijzetten om die doorgang naar het leven waarin je leeft wie je in Wezen bent. Ook voor het zonnestelsel, de wereld, Aarde en haar collectief wordt er gewerkt aan herstel en initiatie van de werkelijke bedoeling van het leven op vele niveaus.

Heb het goed…

© Manuela van der Knaap 
www.inzichten.com

Wil je meer begeleiding tijdens jouw processen de laatste maanden van 2019:


Donderdag 12 - 12 om 20 uur organiseren wij de energietransmissie op afstand: 'Afronden 2019, openen 2020 portaal' gegeven door Lea van der Eem.

Tijdens deze energietransmissie word je begeleid om jouw thema's voor 2019 af te gaan sluiten.

Er wordt gefilterd: Wat is doorleefd en kan worden afgerond? En wat is dienstbaar en voedend om mee te nemen 2020 in?

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.