Healing / Energietransmissie

Afronden 2019 - Openen 2020 portaal

Donderdag 12 december (12-12) 20:00 - 21:00 uur

Lea van der Eem

Deze healing is geweest. Als je het fijn vind kan je deze opname nabestellen in de webshop.


In december 2019 sluiten we niet alleen het jaar 2019 af, maar ook een decennium èn een heel tijdperk van zwaarte en je afgescheiden voelen van licht.

 

2020 is de start van een nieuw decennium èn van een nieuw tijdperk waarin licht centraal staat.

 

⟴ Licht als het tegengestelde van donker.

⟴ Licht als tegengestelde van zwaar.

⟴ Licht als in kennis en informatie.

⟴ Licht als bewustzijn.

⟴ Licht als in helder, ruimtelijk, open en vrij.

 

Licht zal komen waar het niet eerder is geweest en kan van binnenuit stralen als nooit tevoren.

  

De energie van 2020 gaat over:

 

⟴ Ankerpunt zijn

⟴ Meesterschap

⟴ Vernieuwing, creatie & manifestatie

⟴ In je ware kracht / energie zijn

⟴ Op dieper niveau herinneren van je zielsmissie en deze meer vormgeven

⟴ Vertrouwen op innerlijke leiding

⟴ Dieper verankeren van de 5D energie in je dagelijkse leven

⟴ Oneindige mogelijkheden

⟴ Meer vreugde en gemak  

 

Meer achtergrondinformatie kan je lezen in de artikelen:

 Afronden 2019, voorbereiden 2020

 2020: Innemen van je Lichtplek


 


Je wordt tijdens deze activatie / energietransmissie begeleid door Lea en de lichtwereld om 2019 af te ronden en je te openen voor de energie van 2020.

Door dit samen te doen is de energie vele malen krachtiger.

Deze activatie biedt een diepgaande ondersteuning voor jouw proces en verdere ontwikkeling. Ze brengt aarding, bewustzijn, licht en inzicht en werkt tot enkele weken na de activatie door.

 

 Donderdag 12 december (12-12) 20.00 uur tot 21.00 uur.

 Thuis op je eigen fijne plek.

 Lea van der Eem, Spiritueel Psycholoog, Gids bij ontwaken in de nieuwe tijd

 

⟴ Bijdrage energieuitwisseling: € 17,50

 

 

Voor de energietransmissie op deze bijzondere energiedag beginnen de werking van de energie en mijn afstemmingen al ver van tevoren. Vanaf het moment van aanmelden sluit je je aan bij het veld, word je meegenomen in de afstemmingen en energetisch voorbereid door de lichtwereld.

We delen hierover regelmatig via de nieuwsbrieven en facebook.

 

Zaterdag 11 januari om 20 uur ( 11 - 1  - 2020 ) is het vervolg op deze activatie / energietransmissie.

 

Tijdens deze energietransmissie wordt de energie voor 2020 volop 'aan' gezet.

 

Als je je via deze pagina aanmeldt voor beide activaties ontvang je korting. De bijdrage is dan € 30,- i.p.v. € 35,-.

 

  Wil je deelnemen aan deze of beide activatie(s)?

 

Vanaf het moment dat je je aanmeldt, verbind je je energetisch aan het proces. Je wordt meegenomen in de afstemming / voorbereiding en de energie zal voor je gaan werken.

  

Kan je niet op 12-12 en / of 11-1 om 20 uur?? Dan kan je de opname(s) gewoon op je eigen moment luisteren. Deze geeft jou toegang tot de energie van de betreffende activatie / transmissie.

  Aanmelden

 

Door op de knop hieronder te klikken, kom je eerst op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België).

 

Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je klikt op de knop 'betaling bevestigen / afronden' , dan kom je weer terug op deze website. Daar vul je je naam en e-mailadres in en vervolgens klik je op de knop 'aanmelden'. Pas dan kom je op de deelnemerslijst van deze healing.

Als je aanmelding goed is aangekomen, ontvang je direct daarna een een bevestigingsmail. Het is goed om ook je spam checken. Krijg je deze mail niet, dam kun je het beste contact met mij opnemen via de mail.

 

N.B. Voor de energetische helderheid, dient iedere persoon die mee wil doen, zich zelf aan te melden.

1 aanmelding geeft toegang tot de activatie voor 1 persoon.

Afronden 2019, Openen portaal 2020

'Afronden 2019, Openen portaal 2020' en 'De energie van 2020 AAN'

 

Hoe gaat de activatie / energietransmissie ?

 

Donderdag 12 - 12 tussen 17 en 18 stuurt Lea je een mail met een speciaal hiervoor gemaakte audio opname als mp3 bestand met daarbij verdere uitleg over het verloop van de activatie. De opname kan je het beste beluisteren met je oortjes (op je laptop of telefoon). 

 

Om 20 uur luisteren we allemaal tegelijk de opname.

Door haar stem word je op liefdevolle en duidelijke wijze begeleid bij hoe jij je aandacht in jezelf en je lichaam kan richten. Lea stemt zich op dat moment af en activeert de energie met haar lichaam, bewustzijn en energiesysteem. 

De activatie / transmissie brengt jou dieper in je lichaam en vindt plaats op meerdere energetische lagen. Jij zal precies dat ontvangen wat aansluit bij waar jij op dit moment staat. De activatie ondersteunt jouw proces en brengt je stappen verder. 

De energie van deze activatie zal nog een paar weken doorwerken.

Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. Door het luisteren van de opname krijg je toegang tot de energie. Sowieso kun je de opname nog zo vaak luisteren als je wil (dan wel even opslaan op je computer). 

 

Op vrijdag 13 december ontvang je een nabesprekingsmail waarin Lea haar ervaring deelt. Deze mail bevat waardevolle informatie die jou meer inzicht geeft in de energetische processen die zich op dieper niveau afspelen. 

 

Ervaringen van deelnemers aan eerdere healings / activaties / energietransmissies:

 

 "Ik heb inmiddels al een paar healings meegedaan en ze werken voor mij erg positief en krachtig.  Ik ervaar iedere keer een enorme verandering op zowel bewustzijnsniveau, evenals mijn fysieke gesteldheid."

  "Ik ben zo dankbaar voor wat je in gang gezet hebt en dat je op mijn pad bent gekomen.  Jouw healings hebben echt voor aarding, zelfvertrouwen, zelfrespect, verhoging van bewustzijn en nog veel meer gezorgd. Prachtig in de energie van licht, liefde en warmte. Dit heeft voor mij, en waarschijnlijk voor vele anderen, zo een ongelofelijk belangrijke bijdrage geleverd aan waar we nu gekomen zijn."

 "Ik heb aan verschillende healings van jou meegedaan. Ik ben daar zeer dankbaar voor, de healings doen mij erg goed. Voor mij maak jij onderscheid: jij gaat echt naar de kern en hierdoor kom ik bij mijn eigen liefde."

  "Ik ben je zéér dankbaar lieve Lea. Ik voel me enorm gesteund door hetgeen je brengt met de healings en je uiterst heldere omschrijving in de nabesprekingsmails. Het is één en al herkenning. Het werkt ook na de healings enorm door en brengt me tot diepere inzichten, rust en stilte. Het is zeer bijzonder hoe sterk je alles voelt. De healings verdiepen steeds meer."

 

  "Bedankt voor deze mooie healing.  Jouw stem is ontzettend prettig om naar te luisteren en ik kreeg meteen het gevoel dat het veilig was om in deze healing ‘mee te gaan’. Ik heb een heerlijke rustgevende warmte gevoeld in mijn buik en bekken, omhuld met liefde en licht. Mijn Licht straalde prachtig als een Bron van Licht uit al mijn cellen, van binnenuit naar buiten, alle donkere en zware energieën kwamen liefdevol, zonder oordeel naar buiten."

 

 "Dank je wel voor deze prachtige, mooie healing en jouw fijne begeleiding hierin. Er mocht zoveel loskomen en transformeren! Echt heel bijzonder hoeveel lichter en ruimer het voelde na de sessie."

 

   "Jouw nabesprekingen geven zo’n verheldering en daardoor zo’n meerwaarde aan de healings. Heel waardevol!"

Afronden 2019, Openen portaal 2020

'Afronden 2019, Openen portaal 2020' en 'De energie van 2020 AAN'


N.B. Vanaf het moment dat je je aanmeldt, word je meegenomen in de energetische voorbereidingen. Een aanmelding kan daarom niet worden geannuleerd. Als je niet kan op het genoemde tijdstip, kan je de audio opname op je eigen moment luisteren. Deze geeft je toegang tot de energie van de activatie / transmissie.