Wist je dat je van alle ziektes spontaan kunt genezen? ♥ Tamara Beekmans ♥ Lichtwerkers Nederland

Wist je dat je van alle ziektes spontaan kunt genezen? Zonder medicijnen en zonder hulp van een dokter? Je hoeft mij niet te geloven.

Het Institute of Noetic Sciences heeft een database van meer dan 3.500 gedocumenteerde en verifieerbare gevallen van vaak levensbedreigende ziekten die allemaal spontaan zijn verdwenen. Artsen kunnen niet verklaren hoe het kan wanneer iemand spontaan geneest. Ze noemen het een medisch wonder, toeval of denken dat hun tests misschien niet helemaal goed gegaan zijn.


Ik ben op onderzoek gegaan naar antwoorden en stuitte op het werk van Dr. Lissa Rankin. Ze heeft heel veel spontane genezingen onderzocht en heeft ontdekt dat dingen zoals liefde, dankbaarheid en plezier je lichaam kunnen genezen.

Lissa was eerst een gewone, traditioneel opgeleide arts, die niks moest hebben van alternatieve methodes, totdat ze zich realiseerde dat de westerse geneeskunde niks deed met de dingen die ons zelfhelend vermogen activeren. Ze vroeg zich af hoe het kon dat mensen die ogenschijnlijk alles goed doen – gezond eten, mediteren, niet roken, geen alcohol drinken, die sporten, genoeg slapen – toch ziek worden.

Want als zelfs deze mensen ziek worden, hoe kunnen mensen die minder gezond leven dan nog beter worden?

Wat is het puzzelstukje dat ontbreekt?

Daarom ging ze haar patiënten dingen vragen als: “Wat heeft je lichaam nodig om te genezen?” Ze verwachtte dat men zou zeggen: “Een beter medicijn”, maar ze kreeg heel andere antwoorden namelijk dingen als: “Ik moet stoppen met mijn stressvolle baan” of “Ik moet stoppen met mijn ongelukkige huwelijk” of “Ik moet nu echt gaan doen wat ik echt leuk vindt.” Sommigen gingen hun zelfbedachte oplossingen toepassen en daar vonden de spontane genezingen plaats. Lissa met haar sceptische houding snapte niet wat er gebeurde. Hoe kan stoppen met je baan, je lichaam genezen? Hier had ze niks over geleerd tijdens haar 12 jarige medische opleiding. Ze had haar patiënten alleen maar een paar vragen gesteld die hen blijkbaar in contact brachten met hun zelfhelend vermogen. Wisten deze patiënten zelf wat hun lichaam nodig had om te kunnen genezen of hadden ze gewoon stomweg geluk dat ze spontaan genazen?

Lissa is de archieven in gedoken om te kijken wat er in de documenten van deze 3.500 patiënten stond die spontaan genezen waren. Patiënten met terminale kanker, hiv, blindheid, hartfalen, diabetes, auto-immuun ziektes, botziektes waarbij je botten spontaan breken en waarvoor de medische wetenschap geen oplossing heeft enz. Er stond van alles in, maar niet wat die patiënten zelf gedaan hadden waardoor ze genezen waren.

Je kunt invloed hebben op je genezingsproces

Ze kwam in contact met Kelly Turner, auteur van het boek ‘Radicale Remissie’ die terminale kankerpatiënten had onderzocht die spontaan waren genezen, dus zonder enige vorm van reguliere behandeling. Artsen praten er niet over, maar Lissa wilde weten wat die patiënten hadden gedaan waardoor zij waren genezen. Het bleek dat hun genezing niet was gekomen door de medische ingrepen, maar voornamelijk door emotionele en spirituele dingen in hun leven te veranderen. Ze ontdekte 9 kenmerken:

1. Ze hebben radicaal hun dieet veranderd.

2. Ze namen eigen verantwoordelijkheid over hun genezing.

3. Ze volgden hun intuïtie.

4. Ze versterkten hun immuunsysteem door het innemen van kruiden en voedingssupplementen.

5. Ze begonnen met het loslaten van onderdrukte emoties.

6. Ze zorgden voor meer positieve emoties.

7. Ze omarmden sociale steun.

8. Ze hielden zich meer bezig met spiritualiteit.

9. Ze hadden een belangrijke reden om voor te leven.

Wat is het mechanisme wat daarachter zit en deze resultaten tot gevolg heeft?

Dat is de amygdala. De amygdala is een amandelvormig plekje in je hersenen wat betrokken is bij het aansturen en verwerken van verschillende emoties. Angst is bijvoorbeeld één van de emoties die de amygdala reguleert. Het is een soort van ingebouwd alarmsysteem dat je waarschuwt of je moet vechten of vluchten. Niet alleen bij stressvolle situaties op je werk, maar ook bij elke angstige gedachte die je hebt, elke keer dat je je zorgen maakt, je emoties opvreet, boos wordt of wanneer je je aangevallen voelt door andere mensen. Al deze gedachten ziet je lichaam als stress. Bij alles wat je denkt, voelt of ervaart creëer je ofwel een stressrespons die de neiging heeft om ziekte te creëren, of een ontspanningsrespons welke ziekte behandelt. Als je dus een patiënt vraagt wat hij volgens hem moet doen om te genezen en die persoon zegt ik moet ontslag nemen dan zegt hij dus eigenlijk dat zijn werk zijn amygdala elke dag triggert, hem veel stress geeft en hem ziek gemaakt heeft. In plaats van dan maar allerlei medicijnen in te nemen tegen bijvoorbeeld hoofdpijn, hoge bloeddruk om de symptomen te onderdrukken is het beter om de oorzaak van de stress weg te nemen en te onderzoeken wat de dingen in je leven zijn die jouw amygdala steeds triggeren. Ons lichaam weet hoe het zichzelf kan genezen en doet dat elke dag. Wat het genezingsproces heel vaak blokkeert of tegenhoudt zijn onze gedachten en overtuigingen.

Wat super belangrijk is om te weten, is dat dit mechanisme alleen werkt alleen wanneer je lichaam relaxt is. Je lichaam geneest niet wanneer het gestrest is. Wil je genezen dan is het noodzakelijk dat je lichaam zo relaxt mogelijk is.

Hoe doe je dat?

Wat al helpt is bijvoorbeeld liever voor jezelf te zijn, elke dag 20 minuten te mediteren of veel te lachen, waardoor je jezelf uit het stressgevoel haalt. Als je niet veel lacht kun je met jezelf afspreken dat je vanaf nu meer zult gaan lachen, want lachen bestrijdt angst, ontspant, en vermindert zelfs pijn. Alleen dat blijkt niet genoeg te zijn. Elke dag 20 minuten mediteren of lachen is niet genoeg. Wat nodig is is om alle dingen die de amygdala triggeren uit je leven te verwijderen. Ben je ziek of heb je last van chronische pijn, focus dan niet daarop, maar focus op wat je elke dag stress geeft of verdrietig of boos maakt. Als je dat uit je leven verwijdert is de kans groot dat ook de ziekte of pijn uit je leven zal verdwijnen. Dit geldt niet alleen als je al ziek bent of pijn hebt. Het werkt ook preventief.

© Tamara Beekmans
www.vrouwenkrachtacademie.nl 


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Reactie schrijven

Commentaren: 19
 • #1

  Annet (zaterdag, 31 augustus 2019 23:49)

  Ik zoek allang naar deze weg.

 • #2

  Ellen (zondag, 01 september 2019 10:07)

  Graag wil ik hier aan mee doen

 • #3

  Anita Beekers (zondag, 01 september 2019 10:19)

  10 jaar hyperthyreoidie verdween spontaan na mijn echtscheiding

 • #4

  Jopie Snels (zondag, 01 september 2019 13:20)

  Weer gewoon kunnen lopen, ik heb perifere neuropathie aan beide voeten en enkels.

 • #5

  Ingrid (zondag, 01 september 2019 15:15)

  Herkenbaar

 • #6

  aadmeijer@telfort.nl (maandag, 02 september 2019 13:57)

  Het is voor mij herkenbaar.

 • #7

  Birgit (dinsdag, 03 september 2019 09:03)

  Heel herkenbaar!❤️

 • #8

  Rob Kerner (dinsdag, 03 september 2019 20:51)

  Ja, dit is heel herkenbaar. Het boek De biologie van de Overtuiging beschrijft dit op wetenschappelijke wijze. Die onderzoeken in USA jaren 80 worden om economische redenen genegeerd. Er gaan miljarden per dag om in de medische wereld, dat systeem houd zichzelf in stand en de bevolking ziek. Artsen weten niet beter de opleidingen dicteren alleen waar aan verdiend word. Het is dus ook geen verwijt aan hen. Ja ik lees dit artikel nu op dinsdag. kan ik nog meedoen?

 • #9

  Antonius Oosterwaal (zondag, 29 september 2019 17:19)

  Ik wil graag genezen ..mijn linkerhart kamer is afgestorven en ik heb een Ischias, waardoor ik verlamd ben aan mijn linkerbeen...please help me..de Dr. Zegt je hebt met wat geluk nog 5 jr.

 • #10

  Denise (zondag, 29 september 2019 18:03)

  Antonius Oosterwaal, wil je ons een mailtje sturen? Liefs Denise

 • #11

  Carla (woensdag, 02 oktober 2019 18:42)

  Ik heb ritmestoornissen. Vlgs cardioloog niet gevaarlijk wel hinderlijk. Het bezorgt mij veel angst. Hoe kom ik hier van af?

 • #12

  Monique (donderdag, 03 oktober 2019 09:33)

  Ik kreeg een tumor van 8 kilo in me buikvlies .meteen zei ik geen chemo of wat dan ook
  Ik voor de operatie ben ik mijn lichaam in gekeerd en met tumor Óscar gepraat
  Hem bedankt dat hij daar zat
  Want hij had al me shit opgegeten maar moest het nu zelf oplossen want hij werd te groot en dat zou ook me dood zijn
  Ik beloofde hem dat ik van mezelf zou leren gaan houden en alle negatieve mensen uit me leven te vervangen
  Maar vroeg hem als ik het niet goed zou doen want dat leer je niet in 1x mag hij aanklopen
  De operatie ze wilde 3x stoppen en me dicht naaien want het zat overal op en onder en me páncreas milt en nier had hij verbrijzeld
  Na de operatie begon mijn proces
  Radical een andere eet gewoonte
  Vlees kon ik niet meer eten omdat me lijf dat niet verteert
  Me neus zei wat wel en wat niet
  De niet stonk naar chemo
  En zo leerde ik wat me lijf wilde
  Ik geen mijn inerlijke kind helen en van me zelf houden en vooral me zelf vertroetelen en ja soms ging ik fout en klopte Óscar weer aan 4x
  Nu Óscar zit er nog op 3 plekken daar zijn de zenuwen door heen gegroeid en kan niet weg gehaald
  Maar hij slaapt
  Hij hoort daar gewoon te zitten
  Om op mij te passen
  Ik leef nu dag voor dag maak er elke dag een feestje van
  En luister heel goed naar me lijf
  Wat ben ik trots dat ik in dit lichaam mag wonen zo sterk dat het is
  Maar ik verzorg het ook goed
  Ook ik gebruik marihuana olie die ik zelf maak van de bladeren
  Elke avond een scheut in me thee
  Ik slaap er goed van
  Mijn hele inmuum systeem is er op vooruit gegaan
  En ja ik geloof ook dat ziek zijn je iets wil vertellen dat je het leven veelste seriues neemt
  Positief zijn altijd het lichtje zien in donker tijden en je niet mee de diepte in laat trekken door je ego
  Jezelf een slachtofferrol aan praten
  Maar kijken naar de Spiegel wat mensen je spiegelen
  Je afvragen waarom doet het zo pijn deze woorden wat de ander zegt
  En vooral luisteren wat je lichaam en geest je verteld
  Ik denk of weet wel zekker dat je dan al 50 %heb gewonnen van je zelf te gaan helen
  Grijp niet meteen naar medicijnen die een dokter je voorschrijft maar vraag wat het doet met jou
  Want niet alle medicijnen maken je beter
  Luister naar je inerlijke en schrik niet meteen als een dokter je verteld dat je ernstig ziek bent
  Angst is de grootse boosdoender un het proces om je zelf te helen ♥️♥️

 • #13

  Denise (donderdag, 03 oktober 2019 09:56)

  Carla,

  Dit is een channeling van Lee Carroll met informatie over hoe jij je lichaam de instructies kunt geven. Misschien heb je hier iets aan.

  https://www.lichtwerkersnederland.nl/kryon-de-menselijke-evolutie-van-het-fysieke/

  Liefs Denise

 • #14

  Denise (donderdag, 03 oktober 2019 09:57)

  Monique,

  Wat een prachtig verhaal.. Ik ben helemaal stil van jouw woorden.
  Misschien is deze informatie ook waardevol voor jou:

  https://www.lichtwerkersnederland.nl/kryon-de-menselijke-evolutie-van-het-fysieke/

  Veel liefs

 • #15

  tiny dillien (vrijdag, 25 oktober 2019 09:36)

  ben 51 en heb copd zou dit graag willen overwinnen wil mijn vijf kleinkinderen nog wel zien opgroeien

 • #16

  Anoniem (woensdag, 27 november 2019 16:09)

  Levercirrose dan?

 • #17

  Hannie Reijnders (maandag, 13 januari 2020 12:12)

  Mijn psoriasis verdween onmiddellijk toen ik scheidde.
  Ik mocht er Zijn .
  Mezelf zijn zonder druk. Kijk mensen dat is nu Geluk

 • #18

  Wim (zaterdag, 18 januari 2020 09:28)

  Prachtig ❤️��

 • #19

  Sarah (maandag, 20 januari 2020 21:58)

  Ook ik heb door vele dalen geweest en telkens hervallen. Nog steeds. Maar telkens sta ik weer op. Ik heb al 10 jaar geen haar op mijn hoofd. Er was zelfs een periode dat ik nergens haar had. Mijn oude ik was volledig dood. Mijn wil om te leven, mijn dochter en mijn geloof hebben mij erdoor geholpen. Liefde door aanraking via massagecursus en ook door zelfmassage doen mijn haar weer groeien. Het valt weer uit als ik ermee stop, maar ik weet dat 't daarbinnen leeft. En ik geef niet op. Hoop doet leven. Aanraking is een basisbehoefte. Ik verkondig het overal waar ik kan. Medicatie heeft me niet geholpen, integendeel. Altijd heb ik last van alle bijwerkingen. Ik geloof nu in de heling van handen, water, voeding, positieve mensen, leren van mensen die je spiegelen, geloven dat 't wel goed komt. Wat mij stress bezorgde: die smartphone: ik had er hoofdpijn van, was eraan verslaafd geworden. ik ben hem nu 2 weken kwijt en zie, ik voel me veel rustiger. Het geluid van de microgolf bezorgde me ook stress: hij is stuk. Ik kan alles ook opwarmen op 't vuur of in de oven. Een stofzuiger heb ik ook al jaren niet meer, want ook geen tapijt beneden en boven schud ik ze uit tegen de buitenmuur. Less is more. Ik ben al veel voedingsmiddelen gestopt. Ben ook gescheiden, maar nog niet helemaal in mijn hoofd. Ik kan dat moeilijk, want we hebben een dochtertje samen.