UPDATE VOOR IEDEREEN DIE WAKKER WORDT | Mieke Vulink | Lichtwerkers Nederland

Lieve hardwerkende mensen,

wat gebeurt er toch onbevattelijk veel wat ons raakt en weer uit balans kan brengen. Wat worden we toch aan alle kanten gestimuleerd om onze oorspronkelijke bestuurskracht terug te pakken en ons niet meer uit ons Licht te laten halen.

We hebben er niet voor niets gekozen om tijdens deze cruciale tijd op Aarde aanwezig te zijn! Onze Licht- en Liefdesbronnen willen ons opladen, helen, vervullen en de wereld instromen.

De mensen die al tientallen jaren bezig zijn met hun proces van Zelfrealisatie hebben prachtige wegen gebaand die anderen helpen om hun weg uit de dualiteit te vinden. Steeds meer mensen lopen vast in illusies en in de schone schijn binnen de drie-dimensionaliteit. Doordat anderen zich bekwaamd hebben in vormen van therapie, spiritualiteit en heling ontstaat er een grootse samenwerking en uitwisseling, waarbij iedereen tot zijn of haar recht kan komen.

VOLG JE VERLANGENS

 

De pioniers zijn ook diegenen die met intense verlangens naar een Nieuwe Wereld voorop lopen, en daarbij pittige traumavelden tegenkomen die nu eindelijk opgeschoond kunnen worden. Het zijn de velden die al generaties lang bepaalde patronen in familie- en voorouderlijke lijnen in stand hebben gehouden. De angsten, schuldgevoelens en geheimen zijn bewaard gebleven totdat er een oude ziel in de familie zou dalen, die het benodigde bewustzijn en de vermogens zou dragen om die patronen te doorbreken. Misschien herken je jezelf daarin.

Dan ken je ook de verlangens naar die Nieuwe Wereld! Verlangens en heimwee, die altijd al in jou aanwezig was, maar moest worden onderdrukt omdat de Aarde, en wij als mensheid, de hogere frequenties nog niet vast konden houden. 

Maar nu velen van ons zijn opgeklommen naar hogere bewustzijnslagen vlammen alle verlangens en beloftes van lang geleden weer op. Ze laten zich niet meer wegdrukken; ze zullen ons linea recta naar het nieuwe leven leiden dat overeen komt met ons zielenplan.

AFRONDING VAN DE LIJDENSTIJD

 

In ons authentieke DNA is iedere codering gekoppeld aan onze goddelijke komaf. Doordat veel strengen op non actief stonden konden we ons identificeren met een beperkt menselijk zijn en een wereld van twee- en driedimensionaliteit. Een grote DNA-doorbraak vind je in het leven van Jezus en Maria Magdalena. Met de potentie van God en Godin kwamen ze op Aarde. Ook zij daalden af naar een wereld van lijden en overleven. Daar werden ze enerzijds door Meesters begeleid. Maar wanneer zij zich onder 'het volk' begaven, werden ze met heel beperkte brillen bekeken en door velen niet gezien in hun ware essentie. Zij zijn de grootse uitdaging aangegaan om voor de mensheid een weg te banen uit het vernauwde bewustzijn dat zo veel lijden veroorzaakt heeft.

Jezus / Lord Sananda heeft in ontelbare boodschappen aangegeven hoe de mens van het kruis afgehaald kan worden. Ook heeft hij doorgegeven dat hij niet langer symbool wilde staan voor de lijdende mens. Het is precies het WILLEN ontwaken uit het aardse lijden, waar we nu collectief naar toe geleid worden. We zijn het lijden massaal beu. We zijn er klaar mee dat angst, illusies en negativiteit nog grip op ons kunnen hebben. Toch houden we er nog heel even mee te maken, omdat juist de oude lijdenstijd ons naar de hogere waarheid doet uitreiken over wie we werkelijk zijn en wat we hier komen doen!

HET EGO ONTHAND

 

Diep in jezelf weet je waarschijnlijk wel hoe je nieuwe leven eruit mag gaan zien. Niets is meer te mooi om waar te zijn! Maar het niet-weten hoe daar te komen kan je enerzijds lam leggen en in oude patronen terugwerpen. Anderzijds zal het je aansporen om niet op te geven en het hogerop te gaan zoeken.

Het ego, dat altijd de kar getrokken heeft en een comfortzone binnen de dualiteit gebouwd heeft, mag nu leren los te laten. Het mag ruimte vrij gaan maken voor de hogere krachten die in jou sluimeren. Het klopt dat jouw ego het niet KAN weten hoe jij al je zielsverlangens bewaarheid kunt laten worden. Dat geeft echter wel een fase van onzekerheid en je onthand voelen.

Hoe verscheurend kan het voelen dat je met lege handen lijkt te staan, terwijl jouw hart al lang voeling heeft met wie jij in wezen bent. Visualiseer jezelf in een veld van onvoorwaardelijke Liefde, en zie eens wat er dan voor een kwaliteiten zoals kracht, vertrouwen en licht tevoorschijn zullen komen! Die komen niet uit je ego, maar uit de velden van jouw hogere Zelf. Dit Zelf kent al jouw hogere, goddelijke verlangens. Als je die verlangens volgt zul je ook beelden gaan ontvangen van een nieuw, zorgeloos, moeiteloos en overvloedig leven.

BLOKKADES OPRUIMEN

 

De grap is dat het nieuwe leven er al IS, en dat jij daar ook in kunt Zijn. Echter: als je met aardse, oude ogen blijft kijken, en je die oude, beperkende illusies macht geeft door er in te geloven, dan ervaar je die hogere velden niet. Dan zie je vooral narigheid en blokkades op je weg en gaat het ego weer bedenken hoe deze opgeruimd kunnen worden.

Aan die blokkades zitten negatieve gedachtecirkels vast. Daar kleeft hele zware, verdichte en vertroebelde energie aan, die vaak al van generatie op generatie is doorgegeven. Hoe dan ook wil die energie fysiek vrij gaan komen, en dat zal gebeuren bij diegenen die het kunnen dragen en verdragen.

Voor gevoelige mensen geeft dit hele directe confrontaties. Want tijdens het vrijkomen van die energie komen er oude boodschappen vrij die op angst gebaseerd zijn. Als je die angst in het nu projecteert, herschep je oude drama's. 

Dat lost niets op, maar toch is het een soort training die je niet kunt overslaan, omdat je alleen door te oefenen kunt ontdekken waar oude patronen en gedachten vat op je hebben gekregen.

JE KROON ONTVANGEN

 

Ondertussen rijpt het nieuw verworvene in je. Dat maakt dat je steeds krachtiger zult voelen dat het 'werken aan jezelf' vervangen wil worden door het erkennen van jouw Goddelijke Zelf. Honderden levenscycli heb je op Aarde doorlopen, om alles te ervaren wat er mogelijk was tussen tussen scheppen en vernietigen. Heb je voor je gevoel ALLES gegeven om te kunnen opklimmen in bewustzijn? Lever dan je oude verhalen vol zelf-twijfels en lage zelfbeelden maar in. Bedank de Aarde en je medemensen voor alle leerervaringen, en bereid jezelf voor om een kroon te ontvangen die jouw Goddelijke Zelf past.

Het 'werken aan jezelf' was heel lang een soort verbeterplan waarin je dacht niet goed genoeg te zijn. Maar de verhalen uit de dualiteit kunnen, afhankelijk van waar je innerlijk bent, zo langzamerhand opgeborgen worden. Jouw reis gaat verder! 

Er komt een moment dat je hand in hand met de Lichtwereld gaat wandelen. Merk je hoe je steeds meer tekens op je weg krijgt van hogere regie? Laat de innerlijke en uiterlijke weg zich maar ontvouwen voor je. De lessen gaan uit steeds hogere regionen komen.

Dankzij ontelbare inwijdingen en uitzuiveringen heb je je persoonlijke, lagere wil aan de wilgen kunnen hangen. Daarbij ontstond de overgave aan 'Uw Wil geschiede'. 'Uw Wil' is hier jouw eigen hogere, Goddelijke Wil die de dualiteit ontstegen is. Deze Wil is gericht op het voltooien van jouw zielenplan, en altijd verbonden met het allerhoogste goed van Al. 

Door het volgen van deze Wil zullen Licht en Liefde steeds krachtiger door je heen gaan stralen. Voel eens hoe het zou zijn om de kroon, die jou zo toe komt, op je hoofd te ontvangen ...

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.