Ze is heel gevoelig: de 5 stappen van creatie ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

Gast: Ik ben heel gevoelig. Ik voel sterk de energieën van anderen.

Abraham: Maar weet je, dit is wat we bedoelen: Als je erop vooruit werkt... dus als je mediteert en je afstemt op je Bron en je intentie zet voor het volgende segment en je afstemt op je Bron, dan zou je geen energieën voelen die daar niet te vinden zijn [op die frequentie].

Gast: Daar ben ik het helemaal mee eens en meestal ben ik in lijn, maar omdat ik gedurende de dag eruit getrokken wordt door de dagelijkse dingen die ik doe en vanwege de energie van de meeste mensen zodat ik niet op die hoge vibratie ben, ben ik zo gevoelig dat ik dat voel.

Abraham: Maar in plaats van te zeggen ‘ik ben zo gevoelig’, zouden wij dan zeggen...... “Ik ben een slordige denker. Ik kies gewoon niet terwijl ik dat wel kan,” want je geeft het labels en gebruikt woorden waardoor het lijkt alsof je geen keus hebt, maar je hebt altijd een keus.

Gast: Daar ben ik het helemaal mee eens maar ik vind het...

Abraham: Zie je, wij doen wat je Innerlijk Wezen altijd doet: Jij zegt dit en wij zeggen “Nèh, wij zeggen dat...” En jij zegt dit en wij zeggen dat. En jij zegt dit, en wij zeggen dat. En na een poosje, als je tenminste met ons wilt praten, begin dan wat van ‘dat’ te zeggen.

Pleit niet voor je beperkingen!

Waarom ben je zo vastbesloten om jezelf te omschrijven met vibrationele frequenties die je niet dienen?

Gast: Ik begrijp het. Ik begrijp het.

Abraham: Dat komt omdat je jezelf al zo lang op die manier omschreven hebt. Je zegt tegen iedereen “Ik ben gevoelig.” Jij en heel veel mensen doen dit om anderen te sturen. “Ik ben gevoelig, dus wees lief alsjeblieft. Ik ben gevoelig, dus wees aardig voor me, want ik ben zó gevoelig.”

En zij zeggen, “Jammer dan!”

En jij zegt, “Maar ik ben heel gevoelig!”

En je Innerlijk Wezen is hier aan deze kant, “Tralalalalalala” en schenkt daar geen enkele aandacht aan. [lol]

Gast: Bedankt daarvoor.

Abraham: Wij zijn de enigen die je ervan langs kunnen geven zonder dat je het gevoel hebt dat je ervan langs krijgt..... want wij weten Wie Je Bent en wij weten Wat Je Wilt, en wij weten dat je ook op het punt staat om dat te weten.

Je geeft een heel goed voorbeeld van wat bijna iedereen doet: Zeggen zoals het is; zeggen zoals anderen het tegen je gezegd hebben en zo hou je jezelf in een vibrationeel patroon dat niet goed voor je is, en voor niemand goed is.

Wil je nog naar de kern van waarom je ons met dit alles voorbereidde? Was daar een reden voor?

Gast: Ik denk dat ik wil benadrukken dat het zo goed voelt om in lijn te zijn en ik merk dat als ik op mezelf ben....

Abraham: “Het voelt zo goed om in lijn te zijn,” maar als je terugluistert naar deze opname dan zul je opkijken hoeveel tijd je besteedt aan, “Hoe rot het voelt om niet in lijn te zijn. Ik ben empathisch. Ik ben gevoelig.”

Waarom praat je daarover?

Omdat je wilt dat mensen je begrijpen.

Wat jij gevoeligheid noemt is gewoon je Emotionele geleidingssysteem die laat weten dat je uit balans bent met Wie Je Werkelijk Bent.

 

Het gaat niet om andermans energie

 

Jij associeert het met anderen omdat je naar hen kijkt en je vervolgens zo voelt.... maar wat je voelt is de splitsing in je EIGEN VIBRATIE en het is echt onbelangrijk dat er iemand anders is die dit ook doet.

Begrijp je dit?

Gast: Yeah, helemaal.

Abraham: Iedere Emotie die je voelt geeft je alleen maar informatie over het verschil tussen waar jij op dit moment bent en Wie Je Werkelijk Bent.

Gast: Ik wil me eigenlijk altijd goed voelen.

Abraham: Nee hoor. [lol]

Gast: Het voelt zo goed als ik in lijn ben. Ik waardeer het contrast omdat het me voorziet van innerlijke leiding....

Abraham: Dat snappen we. “Ik lanceer een verlangen en beweeg er naartoe; ik wil het koesteren en ervan genieten en me goed voelen.” Maar je zegt niet, “Ik wil nooit meer contrast meemaken wat ervoor zorgt dat ik een ander verlangen lanceer.”

Dus als je zegt dat je je de hele tijd goed wilt voelen dan meen je dat niet, of wel?

Gast: Ik wil me gecentreerd voelen, en bewust in lijn zijn en me.... goed voelen. En niet dat dingen buiten mezelf me eruit trekken.

Abraham: Oké, dus Stap 1 is, dat het contrast je duidelijkheid verschaft en ervoor zorgt dat je ‘vraagt’.

Stap 2 is niet aan jou. Stap 2 is, dat Bron-Energie kalibreert naar jouw verlangen en er geheel op focust zonder weerstand zodat het een VIBRATIONELE REALITEIT wordt.

Stap 3 is, dat jij – omdat je je goed wilt voelen – je weg ernaartoe voelt, jezelf een weg kalibreert die goed voelt..... en op die manier laat je de manifestatie toe. Je voelt je dus goed terwijl je kalibreert en het voelt zelfs nog beter als het manifesteert.

Dat is Stap 1, 2 en 3.

Stap 4 is, dat je daar heel goed in bent. Want het is zoals je jezelf omschreef: Je wilt je goed voelen, en je vindt het zo fijn om je goed te voelen dat je uitstekend kunt kalibreren. Je bent gevoelig, zelfs empathisch voor je EIGEN schommelingen in je vibratie, en juist omdat je zo goed bent in het aanvoelen van vibraties, kun je het op tijd oppikken als het nog makkelijk te veranderen is.

Als je de Wet van Aantrekking grip laat krijgen op een gevoel wat je hebt, of een vibratie die je hebt wat het gevoel veroorzaakt zodat het aardig wat momentum vergaart, dan sta je machteloos. Dan heb je een lobotomie nodig of een goede nachtrust of iets dergelijks. [lol]

Stap 4 is dus, dat je gevoelig bent voor je EMOTIES en belangrijk vindt hoe je je voelt, zodat je het op tijd oppikt en je meestal in lijn bent met Wie Je Werkelijk Bent. 

Dat is Stap 4 en wij noemen dit meesterschap van Stap 3, gewoon heel goed zijn in Stap 3.

Stap 5 is, “Ik wil me liever zo voelen, maar ik begrijp ook de waarde van blootstaan aan het leven zodat ik meer helderheid krijg over wat ik precies wil.” 

Zie je, je komt hier niet zonder helderheid – je bent helder over allerlei dingen. Dit gesprek brengt je naar een nieuw soort helderheid, want je zat vast in woorden die veel betekenen voor veel mensen maar die vibrationeel onjuist zijn. En nu hebben we dit gesprek gehad en nu weet je vibrationeel iets wat je nog niet eerder wist.

Zojuist had je een Stap 1-moment met ons omdat we je helpen begrijpen dat meer kalibratie je zal helpen, en ook gewenst is door jou.

Je wilt niet de hele tijd happy zijn – je wilt steeds in Stap 5 zijn, wat zeggen wil dat als er meer contrast is, je je misschien niet happy voelt maar het zal je wel interesseren. Je voelt je misschien niet happy, maar je voelt wel de kracht omdat je de Wet kent. Je voelt je misschien niet happy, maar je accepteert wel degelijk je eigen inbreng hierin, en je begrijpt wel degelijk dat woorden niets leren, en je ziet dit wel degelijk als een mogelijkheid om te kalibreren, en je vindt het echt wel leuk om te kalibreren, en als je kalibreert.....

Met andere woorden, als je een beetje uit balans bent dan voelt het zo goed om weer in balans te zijn; als je wat honger hebt dan voelt het zo goed om te eten; als je wat dorst hebt dan voelt het zo goed om te drinken, en wij denken dat je ons dit probeerde duidelijk te maken.

Gast: Ja, absoluut waar.

Abraham: Dus laten we het hier bij laten want dit is het allerbeste wat ons gesprek op dit moment brengen zal. Als je nog meer gaat praten.... dan zul je proberen ons naar een andere plek te kalibreren. [lol]

Gast: Precies, ontzettend bedankt.

Abraham Hicks
www.abraham-hicks.com

 

 

Vertaling: Annelie v Eijk
❥ www.mijnspirituelenatuur.nl 


Meer over dit onderwerp

Van Overgevoelig naar gevoels-bewust-Zijn ''HSP'' gechanneld door Wieteke Koolhof


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.