Wat nou als je dit niet weet? ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Esther Hicks channelt Abraham Hicks

 

 

Gast: Hoe zit het met mensen die geen idee hebben van de Wet van Aantrekking, die niet eens nadenken over hoe de dingen werken en toch alles krijgen wat ze willen?

Abraham: Je hoeft niet te weten waardoor het licht gaat branden, als je de knop maar weet te vinden; je hoeft niets te weten van elektriciteit, je hoeft niet te begrijpen waar het vandaan komt.

Dat zijn dus mensen die al vroeg ontdekt hebben dat ze zich liever goed voelen, die naar gedachten toe bewegen die goed voelen.

Zij hebben gemerkt dat kritiek leveren verschrikkelijk voelt, dus doen ze dat niet, en ze hebben gemerkt dat complimenten geven wel goed voelt, dus doen ze dat. Zij hebben gemerkt dat jezelf veroordelen niet goed voelt, dus doen ze dat niet. Ze hebben ontdekt dat trots zijn op zichzelf goed voelt, dus doen ze dat.

 

Met andere woorden, je hoeft de wetten van het Universum niet te kennen want jullie werden geboren met dit innerlijke Emotionele Geleidingssysteem

 

Als je in lijn bent met Bron-Energie over datgene waar jij op gefocust bent dan voelt dat fijn voor jou, en als je tegengesteld gefocust bent dan voelt het helemaal niet fijn voor jou. En is dat niet de meest natuurlijke leiding in de wereld? Is het echt nodig dat we het over al die wetten hebben? Is het echt nodig dat we al die Stappen vermelden?

 De reden waarom we dat doen is omdat we jullie proberen te helpen om al die dingen te laten vergeten die je op je fysieke pad opgepikt hebt die jou niet dienen.

Maar de kleintjes die geboren worden weten het – zij weten dat ze goed zijn, totdat je hen iets anders probeert te leren; zij weten dat ze in orde zijn, totdat je hen ondeugend probeert te maken; zij weten dat het leven goed zal zijn, totdat je hen voor alles begint te waarschuwen; zij weten dat ze door al wat goed is aanbeden worden, totdat je hen probeert te overtuigen van iets anders.

Niemand hoeft het dus op de manier te horen zoals wij het uitleggen..... wij spreken alleen tegen hen die het niet meer weten.

Abraham Hicks
www.abraham-hicks.com

 

Vertaling: Annelie v Eijk
❥ www.mijnspirituelenatuur.nl  
Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.