Wat maakt dit leven nou echt zinvol voor jou? ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland


Een groot deel van onze energie is gedurende vele levens gaan zitten in ‘zorgen dat we het aards gezien goed hebben’. Onze aandacht is daarbij gericht op andere mensen, dingen en gebeurtenissen om ons heen, naar hoe we zekerheid, veiligheid en houvast konden creëren in de derde dimensie.

Maar wat zou er veranderen als je stil gaat staan bij deze vraag: Wat maakt dit leven nou ècht zinvol en vervullend voor mij? Veel mensen gaan hier pas over nadenken als ze terminaal zijn.

 

Dan verschuift de focus zich naar het zo goed mogelijk afronden van dit leven; nog zo veel mogelijk genieten, louteren, uitwerken, uitspreken wat je daarvoor niet durfde, en waar mogelijk schoon schip maken. Bij dat laatste kan het ego eindelijk het hoofd gaan buigen en daarbij veel gene, schaamte of schuldgevoelens achter zich laten. Een ziel wil zo min mogelijk unfinished business meenemen naar een volgend leven.

Dan komen de realisaties van wat ze eigenlijk nog heel graag hadden willen doen, maar niet gedurfd of gekund hebben, vanwege angsten, zorgen, zelftwijfel, oordelen van anderen en andere beperkingen die ze boven hun eigen hartenwensen hebben gezet.

Als je beseft dat alles in de derde dimensie goed voor je geregeld wordt ZO GAUW JIJ JOUW HART (dat wil liefhebben!) EN ZIELENWENSEN SERIEUS GAAT NEMEN, dan ga je anders kijken naar dit leven.

 

 Waar laat je je nog door weerhouden om iets wel of juist niet meer te doen?

 

 Welke zielsverlangens leven er nu in jou?

 

Dat is eigenlijk de meest belangrijke richtingaanwijzer in jouw leven, om naar die verlangens te luisteren! En niet naar al die oude stemmen die zeggen 'dat kan niet, want ...'

 

Het scheppen van iets nieuws in jouw leven begint in je geest.

In jouw hogere delen ontstaan de meest liefdevolle en glorieuze plannen voor jouw huidige leven. Maar wanneer je gericht bent op de 3e dimensie, op wat er niet goed is, en dan tot actie komt, dan zul je wederom vanuit oude concepten gaan handelen, die ooit vanuit angst en beperkingen zijn ontstaan. Concepten waarin oude overtuigingen roepen dat dingen ‘weer niet gaan lukken’, of 'weer helemaal fout kunnen gaan'.


Maar niet getreurd; als jij ziet welke beperkingen en angsten jou nog ontkrachten, kun jij je daar van bevrijden.

 

Jouw zielenplan zal je altijd op koers houden naar lichtere, hogere en krachtigere versies van jezelf. En als je een 'zwak' of zwaar deel van jezelf wordt geleid, dan zit hier een groots plan achter om dáár heling in te brengen! Mens, durf te leven! Durf de beste versie van jezelf dagelijks te visualiseren, stralend, in jouw goddelijke grootsheid! Durf te vallen of jezelf een time-out te gunnen, zodat je daarna vol goede moed en met meer inzicht verder kunt gaan. Als je van binnen gelukkig wordt bij alleen al de gedachte om iets te gaan doen, dan zit daar ware bezieling achter!

Mieke Vulink

www.miekevulink.nl