Waar komen die belachelijke gedachten vandaan? ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Esther Hicks channelt Abraham Hicks

 

Waar komen die belachelijke gedachten vandaan? Dat was je vraag. De Wet van Aantrekking brengt je dat wat gelijk is aan wat je al vibreert.  Dat is dus wat je vibreert. 

Daarom voel je dat zo sterk. 

 

Sterke negatieve emotie betekent dat je een krachtige gedachte hebt die haaks staat op je Innerlijk Wezen. Dat is wat het steeds betekent. De Wet van Aantrekking is je vriend en brengt je niet iets anders dan wat je vibreert zodat je er grip op kunt krijgen, als je dat wilt. 


Dus je vraag was heel goed.

Je erkent dat je niet dik bent, en natuurlijk ben je niet lelijk, en natuurlijk ben je niet onwaardig, en natuurlijk ben je niet voorbestemd om pijn te lijden, en natuurlijk ben je niet voorbestemd om armoede te lijden. Natuurlijk ben je niet voorbestemd om overweldigd en onzeker te zijn.


Natuurlijk zijn dat allemaal belachelijke gedachten. 

Maar het betekent niet dat het belachelijk is om ze te denken. En het ongemak dat je voelt is een indicatie dat je niet in lijn bent en niet synchroon loopt met je Innerlijk Wezen. En dat moet tellen vrienden, dat moet belangrijk zijn.

Negatieve Emotie is je vriend, net als Positieve Emotie je vriend is, want het geeft aan wat je vibrationeel doet en daar heb je controle over. Niet alles ineens, maar je kunt de controle nemen. 

En na verloop van tijd zul je loslaten dat je beschadigd goed bent, of dat je een geboren zondaar bent. Je zult ophouden jezelf met een ander te vergelijken die, op dit moment en misschien al een tijdje, op de bovenste helft van de Emotionele schaal zit, terwijl jij daar misschien niet bent.

 

En je houdt op met belachelijke dingen te verzinnen zoals “...dat zij gezegend zijn en ik vervloekt.”

 

Ze zijn gewoon anders afgestemd dan jij. Dat is alles.

 

Bron-Energie of God of hoe je het ook noemen wilt, deelt geen zegeningen uit aan de ene en niet aan de andere. Als je vraagt is het altijd gegeven, 100%! 

 

Maar degenen die het binnenlaten, laten het binnen. Misschien dat ze in een gezin geboren zijn waar dit al de gewoonte was. Misschien kozen ze ervoor, en misschien heb jij anders gekozen.

 

Maar het ging nooit om je waardigheid. Het ging om je besluit voordat je aan dit avontuur begon. 

 

Jullie hebben keuzes vrienden, maak ze. 

 

Je hebt keuzes, maak ze,  maar laat de keuze zijn: “Ik kan me goed voelen als ik me goed wil voelen.”

 

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com

 

Vertaling: Annelie van Eijk