..... Waarheden ♥ Kryon ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Lee Carroll channelt Kryon

Virus Waarheden

Gegroet lieve mensen, ik ben Kryon van Magnetische Dienst. We komen op dit moment naar je toe en we weten wat voor soort tijd het is. Het is nu half april 2020 en we weten wat je doormaakt.

 

We hebben dit zo vaak gezegd, dierbaren: Spirit kent je naam, kent je situatie, kent je gevoelens, kent je bezorgdheid en kent je angsten. Het is alsof we aan de kant staan, soms kijken we hoe je huilt, en we staan daar te wachten, te wachten - en we hebben er zo vaak over gesproken en er woorden aan gegeven - een tijd waarin we wachten tot je onze hand pakt. Dat is de spirituele vrije keuze van de mensheid: om het te zien of niet; om het te voelen of niet.

 

We hebben het al zo vaak gezegd: deze planeet erkent één God, een mooie, liefdevolle God, en het erkent dit overal, maar toch lijkt er altijd een muur te zijn. Het is een muur die mensen zelf hebben gebouwd en ontworpen - die altijd tussen ons in zit - maar dat is niet zoals het is bedoeld lieverds, nooit. Je bent nooit alleen. Je ziel is gevuld met de essentie van God.

 

Dat betekent dat we niet ergens anders zijn. Deze sluier waar je over praat, zit in je. Je realiseert je dit, nietwaar? Het is niet ergens ''in de lucht''. En ik zeg dit en leid dit in, zodat je weet waarom ik je de informatie ga geven die ik je vandaag geef.

 

 Ja, ik ga het hebben over de olifant onder de tafel.

 

 Ja, ik ga het hebben over het virus.

 

 Ik ga het hebben over de nasleep die eraan komt.

 

 Ik ga het hebben over enkele dingen die je moet weten die voor sommigen misschien bemoedigend zijn en ik ga informatie geven waardoor anderen met hun ogen rollen en zeggen: "Wel, ik denk het niet, Kryon." Dat zul je zometeen zien.

 

Ik ga je een klein beetje informatie geven over wat je ziet dat zo triest is, maar niet triest hoeft te zijn.

 

Het draait allemaal om deze microbe, dit virus, waarvan je zegt dat het zoveel levens kost. Ik ga je nu wat informatie geven die niet zo nieuw is. Het is iets dat al door sommigen op de planeet is overwogen. Er wordt aan gewerkt, maar ik wil het vooruit helpen, zo velen van jullie zullen begrijpen en weten dat dit virus zelf niet je het leven kost. Het is iets anders, lieverds.

 

Oh, het virus brengt je naar die plek waar je heel dicht bij de dood of herstel bent, maar dan gebeurt er plotseling iets anders en ik wil het nu over dat "iets anders" hebben.

 

❥ Ik wil hierover spreken omdat ik wil dat de wetenschap het weet en ik wil dat de geneeskunde het weet.

 

Dit scenario is al overwogen door degenen die al aan de puzzel werken en toch niet zeker weten wat het is dat ze zien.

 

Wat ik jullie hierna ga vertellen lieverds, ik hoop dat het ter harte wordt genomen door degenen die hier misschien naar luisteren of dit later lezen. Degenen die graag naar channeling willen luisteren, zijn niet perse de frontlinie wetenschappers van de planeet, en daar ben ik me van bewust.

 

❥ Laten we eens kijken naar wat de feiten nu laten zien (april 2020).

 

Het virus doodt je niet

 

Het virus zal iemand die misschien zwakker is, vaak naar een gevaarlijk niveau brengen. Met dat gevaar zullen de doctoren ze in een ziekenhuis stoppen en de beste zorg geven die ze kunnen geven. Sommige patiënten gaan in op wat je de ICU (Intensive Care Unit) noemt. Omringd door ICU-specialisten en artsen en verpleegkundigen die om hen geven en hun best doen om hun leven te redden, zien deze zorgverleners dat hun inspanningen mislukken. In plaats van zien wat een normale reactie is binnen een ICU-protocol, of wat normaal is voor een dergelijk virus, nemen ze iets totaal anders waar.

 

Ze zien een dramatische en snelle neerwaartse gang, en soms een bijna onmiddellijke dood. Ze zijn verbijsterd, aangezien dit scenario niet zou moeten gebeuren, en ze krabben zich achter hun hoofd en zeggen: "dat had niet mogen gebeuren."

 

Lieverds, ze hebben gelijk. Inderdaad, het zou niet zo moeten zijn, en dus is er nog een ander onderdeel hiervan - er gebeurt iets anders. Dit is feitelijk lieverds, en je kunt het aan de artsen in de frontlinie vragen en aan de verpleegsters die hebben toegekeken en gezien dat degenen die op de beademingstoestellen werden gezet, lijken te herstellen, en dan verliezen ze deze mensen.

 

Er is nog iets aan de hand, geliefden, en nu zal ik jullie vertellen wat het is - en het is niet sinister of esoterisch. Het is gewoon chemie. Wat ik je nu vertel, zal hopelijk leiden tot een begrip, zodat dit virus in de toekomst niet de 'dodelijke griep' hoeft te zijn. Het zal alleen 'de griep' zijn.

❥ Ik vertel je nu het potentieel van wat ontdekt zal worden en - als je hier met je ogen naar rolt - praat dan over een paar jaar nog eens met me en kijk of je dan nogsteeds met je ogen gaat rollen.

 

Hier is nummer één:

 

Lieverds, jullie immuunsysteem heeft dit nog nooit meegemaakt. De meesten van jullie hebben een robuust immuunsysteem, maar voor degenen die dat niet hebben zal je systeem overdreven reageren op het virus. Je zou kunnen zeggen dat het immuunsysteem de menselijke wezens doodt, niet het virus. Het virus zal de disfunctie van je lichaam tot een bepaald niveau brengen, en dan zal het immuunsysteem - dat dit nog nooit eerder heeft gezien - volledig overdreven reageren en een snelle dood veroorzaken.

 

❥ Nu, ik heb je jullie net een sleutel gegeven: als de medische wetenschap dat immuunsysteem zou kunnen inkapselen - zodat het niet overdreven reageert - zal deze griep nooit een mens doden.

Je weet absoluut dat het griepseizoen terugkomt.

Het zal echter gewoon de griep zijn en het zal geen dodelijke griep zijn, want je zult het door hebben.

Ik heb je net iets gegeven om aan te werken en te weten, en als je denkt dat ik het mis heb, vraag dan gewoon aan al die artsen op de IC of ze dit fenomeen hebben gezien. Ze zullen zeggen: "Ja, en we weten dat er nog iets is. We zouden willen dat we wisten wat het was. "

 

Concentreer je dus niet op een virusvaccin, maar op je immuunsysteem


Zoek uit waarom deze reactie plaatsvindt en werk aan de puzzel van het immuunsysteem, zodat er voor zovelen geen verschrikkelijke gruwel is en voor zoveel harten geen pijn, want een ongepaste dood zal het zijn. 

 

Jullie hebben de gewoonte om naar een remedie van buitenaf te zoeken om altijd naar voren te komen en je bescherming te bieden.

Realiseer je, lieverds, dat dit een "aanvulling" is op een toch al geweldig immuunsysteem dat om hulp smeekt.

Wat als je op een dag geen vaccin nodig hebt en in plaats daarvan supersterk wordt in je weerstand? Wat als alles kan worden opgelost en genezen door jouw systeem te verbeteren in plaats van iets van buitenaf? Wat als deze kracht afkomstig is van organische stoffen en een betere ondersteuning van JE eigen systeem in plaats van naar een pil te grijpen?

❥ Dit zou een nieuw paradigma zijn voor de reguliere gezondheidszorg.

 

Dat was nummer één.

 

Nu, nummer twee:

 

Ik zou je wat informatie willen geven die misschien cryptisch lijkt, maar het is informatie over de nasleep. Deze informatie valt allemaal binnen eerdere kanalen, die spreken van een komende energie van verandering. Laten we nu eens kijken naar de economieën van de planeet.

 

Velen hebben gezegd dat deze situatie rampzalig is voor de economieën. Ik zal jullie iets vertellen lieverds, het is niet verwoestend, het is snoeien. Velen hebben jullie verteld over de komende crash. Er zijn boeken geschreven, futuristen hebben het gezegd - en de boodschap is dat de aandelenmarkt zelf systemische problemen heeft en niet kan overleven. Dat betekent dat het in zijn ontwerp zal mislukken. Ik heb je enige tijd geleden gezegd dat dit niet hoefde te gebeuren en de manier om dit heen zou een integratie van nieuwe energie en een wijziging van het beleid zijn, zodat het niet zou mislukken.

 

Met dat bericht zaten er veel aan hen hoofd te krabben. "Kryon, wat bedoel je, integratie?" Ik zal je vertellen wat het is: het is het virus. Het is het integreren van een punt en een hergroepering. Want wat er gaat gebeuren als de aandelenmarkt terugkomt, en dat zal gebeuren, is een opleving die verschilt van een golf. Lieverds, het zal niet mislukken. Het is al begonnen met een sprong voorwaarts met elk soort goed nieuws. Met slecht nieuws is dat niet zo. Denk er eens over na: het is niet dood. Velen hebben dat echter gezegd, omdat ze indicatoren zien die reageren op een oud systeem, niet op een situatie die de planeet nog nooit heeft gezien. Er is GEEN MODEL om op terug te vallen om vanaf nu iets te voorspellen.

 

Wat er binnen het systeem en de handel rond het systeem gebeurt is een herstart


Deze herstart heeft de neiging om de systemische problemen te corrigeren die het van nature had vanwege de stagnatie waarin het zich bevond. Sommigen zouden zeggen: "Wel, hoe zit het met de winkels die gesloten zijn, waarvan de bedrijven zeggen dat ze niet zullen heropenen? Zal dat geen crash veroorzaken? " Lieverds, luister: velen zullen niet heropenen omdat ze niet open hadden mogen zijn. Alleen al hun bestaan in een opgeblazen markt stond op het punt de verschuiving te veroorzaken.

Een herstart is het wegsnoeien van de dingen die zouden moeten veranderen - zodat, wanneer je herstelt - die stagnerende systemische problemen er niet meer zijn. Dus systemen die niet werkten, processen die bijna kapot waren, worden niet opnieuw opgestart. Wanneer je van nul komt en terug begint te komen, zullen die disfunctionele attributen niet langer bestaan. Zie je hoe dit werkt?

 

Laat ik het anders zeggen: als een mens in moeilijkheden verkeert en echt hulp nodig heeft bij de systemische problemen van zijn eigen geest, zoeken ze misschien een gezondheidswerker, een psychiater of een psycholoog. De menselijke geest creëert vaak zelf angst. Het reageert overdreven. Het brengt zichzelf naar beneden en veroorzaakt vaak zijn eigen ondergang. Het is bang voor angst en kan niet uit het gat kruipen dat het voor zichzelf graaft.

 

Een verstandige gezondheidswerker zal weten wat hij moet zeggen: ze zullen tegen hen zeggen: "Je moet alles stoppen en diep ademhalen. Ga naar nul en kalibreer jezelf opnieuw. Stop alles en ga weg van wat ‘normaal’ is, zodat je uit de cirkel van depressie en angst en eentonigheid kunt komen. " Kun je zien waar dit heen gaat? Dit is een goed advies, en het werkt.

 

Elke lichtwerker weet hoe dit werkt: je gaat naar een plaats van meditatie / nulpunt. Over de hele wereld weten de mensen die mediteren hoe dit werkt. Je moet alles stoppen. Je stopt met werken, je stopt met je gezin, je stopt met alles, en je staat daar, of je zit daar, en pauzeert voor wat voor tijd dan ook, en overweegt wat echt belangrijk voor je is en wat niet.

 

Je moet naar die plek gaan waar niets beweegt.

 

Als je dat doet, is je intuïtie vrij om binnen te komen en te zeggen: "Oh my....  - ik zie nu wat er mis is. Ik zie deze situatie hier die mijn leven niet dient. Ik dacht van wel, maar ik had het te druk om op te merken hoe disfunctioneel het werkelijk was. Oh, ik zie deze relatie hier, en ik dacht dat het één ding was, en nu realiseer ik me dat het iets anders is. Misschien moet ik nog eens kijken. Ik had het te druk met mezelf en mijn eigen problemen. Ik was te bang om mijn gevestigde omgeving te veranderen. Geen wonder dat ik deze dingen niet kon zien. Geen wonder dat ik niet goed kon slapen. "

 

❥ En dus, je weet dat dit zo werkt, je begrijpt wat je moet doen om jezelf te corrigeren: te stoppen met wat je aan het doen bent en adem halen.

 

Wat er gebeurt, is dat je jezelf in evenwicht begint te brengen en ademt, mediteert, tijd neemt. Dan begint je intuïtie binnen te stromen, en die intuïtie zal zijn zonder alle drukte en zonder alle dingen die je eerder stoorden. Het zal zijn zonder alle angsten of degenen die je dit en dat vertellen en meningen hebben die je ziel in conflict brengen.

 

Het gaat allemaal weg met de time-out, en in plaats daarvan stroomt de intuïtie binnen die mooi is, vanuit je eigen spiritualiteit, vanuit je eigen ziel, van over de sluier heen. Het spreekt vaak tegen je door de zonsondergangen en de tijd alleen. Het zal je de waarheid vertellen:

❥ Nummer één: Je Bent Innig Geliefd.

❥ Nummer twee: kijk goed naar de dingen om je heen, want dit is de kans om ze te elimineren en opnieuw te beginnen. En dan - zoals je doet - zul je gezonder zijn en een vrediger mens zijn - omdat jij zult begrijpen wat werkt en wat niet.

 

En zoals de mens gaat, zo zal de planeet gaan

 

Beste mens, de planeet bevindt zich momenteel in de herstartmodus. Er is nog nooit iets geweest om dit soort eenheid op de planeet te creëren, zelfs niet het einde van een wereldoorlog.

Dit is nieuw. Kijk maar eens.

❥ Dit komt trouwens met opzet zou je kunnen zeggen - van een virus dat zijn herkomst vindt uit de natuur - maar niet op natuurlijke wijze jullie tegemoet is getreden. Daar zal ik een andere keer over verder praten.

 

Ik zou je nu willen vertellen dat - wanneer deze situatie voorbij is en het begint terug te komen - het op een andere manier zal terug komen. Zeg maar dag tegen het 'normaal'. Het zal frisser terugkomen. Het komt terug met systemen die zichzelf corrigeren omdat ze opnieuw beginnen. Nieuwe ideeën zullen in overvloed zijn. Industrieën kunnen verdwijnen, niet vanwege het virus, maar vanwege de stop. Ze zullen worden herkend als niet langer nodig. Hierdoor zullen nieuwe industrieën en nieuwe uitvindingen opduiken.

 

En ik zeg je dat  - wat jij ook denkt dat er nog gaat gebeuren - je het bij het verkeerde eind hebt

 

Dit is de reboot met betrekking tot de energieverschuiving waar we al jaren over hebben gesproken.

Als overal de nee-zeggers zeggen: "Wel, herstel kan echt niet gebeuren met de economie die we hebben." Zij hebben gelijk! Het kan niet! Het kan gewoon niet gebeuren met een aandelenmarkt zoals die is. Zie je, niets zal zijn "zoals je momenteel hebt" wanneer het terugkeert.

 

Je staat nu op nul en je zult anders terugkomen. Hierdoor is er zoveel hoop voor deze planeet. Ik vertel je deze dingen in liefde en mededogen, omdat je na verloop van tijd zult inzien dat het waar is. Het kan zijn dat je moeite hebt om te begrijpen waarom dit moest gebeuren of waarom dat moest gebeuren. Het is de redding van de mensheid.

Dit is het begin van een hoger bewustzijn, begrip en saamhorigheid van de mensheid

 

Je laat een microbe je op de knieën brengen. Wat als het de volgende keer liefde is? Wat als het de volgende keer begrip en mededogen voor elkaar is? Dat zou deze planeet met gezondheid en liefde kunnen overspoelen en dingen kunnen laten gebeuren die nooit eerder zijn gebeurd. Dit is niet wat je denkt.

 

Ik geef je deze dingen, in liefde, om je te vertellen dat er niet alleen hoop is voor de toekomst, er is ook hoop voor een andere toekomst.

❥ Jullie zullen niet terugkeren naar datzelfde oude en dat geldt voor de politiek en dat geldt voor de mainstream media en dat geldt voor wat je later nog allemaal zult gaan ontdekken - over wat er écht is gebeurd met de 'uitbraak' van wat jullie covid 19 noemen.

 

Deze dingen zullen gebeuren omdat je ze nodig hebt, en je zult dingen corrigeren vanwege wat je ontdekt.

 

Dit wordt een veel betere planeet om op te leven, geloof me. Je keert nooit meer terug naar de oude wereld.

 

Ik ben Kryon, verliefd op de mensheid, en ik kom terug.

En zo is het

 

Kryon gechanneld door Lee Carroll
www.menus.kryon.com 

Vertaling:

Denise Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.