Vanuit kwetsbaarheid en openheid verbinden ♥ Mirella Suurhoff ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Wanneer we op een zuivere manier met elkaar willen verbinden, zullen we ons kwetsbaar op moeten kunnen stellen. Met name richting alles wat er in ons langs kan komen aan ervaringen, emoties en gevoelens want dit brengt ons dan in een bepaalde staat van Zijn. In een open, zachte energie. Het is dan niet eens nodig om continu open te zijn via woorden of onze emoties te tonen aan anderen want het gaat echt om een bepaalde openheid en zachtheid die we hebben bereikt in onszelf en die we uitstralen. Ons open kunnen stellen op hoofd, hart en buikniveau.

 

 Zonder deze bepaalde openheid en dus ingang naar de diepgang in onszelf zullen we niet werkelijk kunnen verbinden.

Ik ben dan ook wel eens mensen tegengekomen die enorm op de hoogte waren van spiritualiteit, bewustwording etc. maar waarbij ik vervolgens gevoelsmatig een beetje tegen een muur op liep.

 

 Ze weten dan precies hoe alles werkt en zijn van alles op de hoogte maar kunnen zich tegelijkertijd niet werkelijk openstellen.

En zo lang het over zaken gaat die buiten hen staan, kan het best een boeiende uitwisseling zijn maar zodra het over persoonlijke zaken gaat, wordt het ineens ongemakkelijk. Dan voelen ze zich kwetsbaar en dat is iets wat kennelijk nog uit de weg wordt gegaan. Maar goed, of we nu over persoonlijke of over algemene zaken praten, ik voel hoe dan ook dat de verbinding dan enigszins oppervlakkig is of dat de uitwisseling dan niet fijn stroomt.

 

En natuurlijk vind ik het ook interessant om zaken mentaal uit te diepen en ben ik geïnteresseerd in spirituele en esoterische kennis maar wat ik nog veel interessanter vind is iemand ontmoeten die zich heeft geopend naar zichzelf en het leven op een dieper level. Het zijn dan niet de woorden maar het gevoel en de verbinding die fijn voelen.

 

Ik zie dan soms ook mensen die eigenlijk helemaal niet bezig zijn met spiritualiteit en theoretisch niet op de hoogte zijn van zaken als bewustwording maar waar ik wel een heel liefdevolle, kalme energie bij voel. Zo ontzettend 'thuis' en dat voelt zo fijn. Ik voel dan ook echt verbinding.

 

 En zonder verbinding voelt een contact leeg. Zonder verbinding is een contact niet voedend en niet interessant. De woorden kunnen prachtig zijn alleen ik voel het niet.

 

Om in verbinding te kunnen zijn is het dus nodig om kwetsbaar te kunnen en willen zijn, om zacht en open te zijn. Naar jezelf en de ander. Helder en zuiver waarbij de communicatie niet alleen vanuit het hoofd plaatsvindt maar verbonden is met het hart en de buik. Het gevoel en de verbinding zijn dan leidend in plaats van de woorden en/of daden.

Mirella Suurhoff 
EarthangelsBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.