Update voor iedereen die wakker wordt ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland


Lieve, toegewijde mensen, wat worden we toch aan alle kanten gestimuleerd om onze oorspronkelijke bestuurskracht terug te pakken en ons niet meer uit ons Licht te laten halen.

We hebben er niet voor niets gekozen om tijdens deze cruciale tijd op Aarde aanwezig te zijn!

Onze Licht- en Liefdesbronnen willen ons opladen, helen, vervullen en de wereld instromen om anderen te kunnen aanraken.

De ontwakende voorlopers hebben prachtige wegen gebaand die anderen kunnen dienen om hun weg uit de dualiteit te vinden. Steeds meer mensen lopen vast in illusies en in de schone schijn binnen de driedimensionaliteit. Doordat anderen zich bekwaamd hebben in vormen van therapie, spiritualiteit en heling ontstaat er een grootse samenwerking en uitwisseling, waarbij iedereen tot zijn of haar recht kan komen. 

Volg je verlangens

 

De pioniers zijn ook diegenen die met intense verlangens naar een Nieuwe Wereld voorop liepen. Daarbij kwamen ze pittige, collectieve traumavelden tegen die nog steeds opgeschoond worden. Het zijn de velden die al generaties lang bepaalde patronen in familie- en voorouderlijke lijnen in stand hebben gehouden.

 De angsten, schuldgevoelens en geheimen zijn bewaard gebleven totdat er een oude ziel in de familie zou incarneren, met het benodigde bewustzijn en de vermogens om die patronen te doorbreken. Misschien herken je jezelf daarin?

Omdat wij als mensheid de hogere frequenties nog niet vast konden houden was het een heen en weer gaan tussen oud en nieuw, hoog en laag, licht en donker. Maar nu velen van ons zijn opgeklommen naar hogere bewustzijnslagen vlamt het diepe weten samen met de beloftes van het Gouden Tijdperk weer krachtig op. Het laat zich niet meer wegdrukken; we worden linea recta naar het nieuwe leven geleid zoals geschreven staat in ons zielenplan.

 

Afronding van de lijdenstijd

 

 In ons authentieke DNA is iedere codering gekoppeld aan ons goddelijke komaf.

Doordat veel strengen op non actief stonden konden we ons identificeren met een beperkt menselijk bewustzijn in de tweede en derde dimensie. Een grote DNA-doorbraak vind je in het leven van Jezus en Maria Magdalena. Met de potentie van een volledig geactiveerd DNA – ‘de ingedaalde Christus en Christa’ - kwamen ze op Aarde.

Ook zij daalden eerst af naar een wereld van lijden en overleven. Maar mede dankzij de vele jaren in meerdere Mysteriescholen beseften ze hoe ze door Meesters en anderen uit hogere dimensies gesteund en begeleid werden. Wanneer zij zich onder de mensen begaven werden ze met heel beperkte brillen bekeken en door velen niet gezien in hun ware essentie.

 Zij zijn de grootse uitdaging aangegaan om voor de mensheid een weg te banen uit het vernauwde bewustzijn dat zo veel lijden veroorzaakt heeft.

Jezus / Lord Sananda heeft in ontelbare boodschappen aangegeven hoe de mens zichzelf van het kruis kan halen en de weg naar zijn eigen wedergeboorte kan hervinden. Ook heeft hij aangegeven dat hij niet langer symbool wilde staan voor de lijdende mens. Het is precies het WILLEN ontwaken uit de aardse cyclus van angst en lijden, waar we nu collectief naar toe geleid worden. De ontwakenden ontdekken dat angst, illusies en negativiteit naar een derde, alles overstijgend principe leiden.

 De oude lijdenstijd heeft ons naar hogere waarheid doen uitreiken, naar wie we werkelijk zijn en waarom we hier eigenlijk zijn!

 

Het ego onthand

 

Diep in jezelf weet je waarschijnlijk wel hoe je nieuwe leven eruit mag gaan zien. Niets is meer te mooi om waar te zijn! Maar het niet-weten hoe daar te komen kan je enerzijds lam leggen en in oude patronen terugwerpen. Anderzijds zal het je aansporen om niet op te geven en het hogerop te gaan zoeken. Visualiseer jezelf in een veld van onvoorwaardelijke Liefde, en zie eens wat er dan voor een kracht, vertrouwen en licht er tevoorschijn zullen komen! Die komen niet uit je ego, maar uit de velden van jouw hogere Zelf. Dit Zelf kent al jouw hogere, goddelijke verlangens. Als je die verlangens volgt zul je ook beelden gaan ontvangen van een nieuw, zorgeloos, moeiteloos en overvloedig leven.

 Het is nu de tijd dat je dit hogere Zelf meer en meer zult gaan belichamen.

 

Blokkades opruimen

 

De grap is dat het nieuwe leven er al IS, en dat jij daar ook in kunt Zijn. Echter: als je met aardse, oude ogen blijft kijken, en je die oude, beperkende illusies macht geeft door er in te geloven, dan ervaar je die hogere velden niet. Dan zie je vooral narigheid en blokkades op je weg en gaat het ego weer bedenken hoe deze opgeruimd kunnen worden.

Voor gevoelige mensen geeft dit hele directe confrontaties. Want tijdens het vrijkomen van die energie komen er oude boodschappen vrij die op angst gebaseerd zijn. Als je die angst in het nu projecteert, herschep je oude drama’s en ervaar je bovendien alles wat uit collectieve velden vrij wil komen. Toch is het een soort training die je niet kunt overslaan, omdat je alleen door te oefenen kunt ontdekken waar oude patronen en gedachten vat op je hebben gekregen, en wat jij er zelf voor in de plaats kunt scheppen.

 

Je kroon ontvangen

 

 Ondertussen rijpt het nieuw verworvene in je.

Dat maakt dat je steeds krachtiger en zekerder zult voelen. Het 'werken aan jezelf' zal vervangen worden door het erkennen van jouw Goddelijke Zelf. Honderden levenscycli heb je op Aarde doorlopen, om alles te ervaren wat er mogelijk was tussen scheppen en vernietigen. 

Heb je voor je gevoel ALLES gegeven om te kunnen opklimmen in bewustzijn? Lever dan je oude verhalen vol zelf-twijfels en lage zelfbeelden maar in. Bedank de Aarde en je medemensen voor alle leerervaringen, en bereid jezelf voor om een kroon te ontvangen die jouw Goddelijke Zelf past.

Het 'werken aan jezelf' was heel lang een soort verbeterplan waarin je dacht niet goed genoeg te zijn. Maar de verhalen uit de dualiteit kunnen, afhankelijk van waar je innerlijk bent, zo langzamerhand opgeborgen worden. Jouw reis gaat verder! 

 We zijn aangekomen in het tijdperk waarin je hand in hand met de Lichtwereld gaat leven. Merk je hoe je steeds meer tekens op je weg krijgt van hogere regie? Laat de innerlijke en uiterlijke weg zich maar ontvouwen voor je. De lessen gaan uit steeds hogere regionen komen.

Dankzij ontelbare inwijdingen en uitzuiveringen zul je de dualiteit in jezelf doorzien en overstijgen. Gaandeweg ontstond de overgave aan 'Uw Wil geschiede'. Deze Wil is gericht op het voltooien van jouw zielenplan, en altijd verbonden met het allerhoogste goed van Al. 

 Door het volgen van deze Wil zullen Licht en Liefde steeds krachtiger door je heen gaan stralen. Voel eens hoe het zou zijn om de kroon, die jou zo toe komt, op je hoofd te ontvangen...

Mieke Vulink
www.miekevulink.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.