Transparantie, Liefde en concreet loskomen van het duale leven. Volle Maan in Schorpioen 24 april 2024 ♥ Manuela van der Knaap ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Dit artikel gaat over de volle Maan in Schorpioen van woensdag 24 april 2024 en laat een diepe transformatie zien in jezelf en in de wereld. De kernwoorden zijn transparantie, zuiverheid en verbinding. De kwaliteit van het Meesterschap van onvoorwaardelijke liefde krijgt nu een boost en kan op nieuwe lagen tot ons komen en de dualiteit in het leven helen. Er is ook een diepe heling gaande van kapotte communicatie verbonden met leugens. Lees over het diepe proces van een nieuwe transformatie van het lichaam met haar ongemakken en de geboorte van leven in een wereld van heelheid in de oorspronkelijke bedoeling van het leven. Ik wens je veel leesplezier…

 

 

Diep proces van zuivering

 

Er is een heel diep proces gestart van zuivering en loskomen van de dualiteit en ook de Matrix, op hele praktische niveaus. Vanaf de Maansverduistering van 25 maart 2024 is er iets fundamenteels veranderd in het lichaam en het bestaan. De gevangenis van de Matrix is aan het verschrompelen, valt weg en dat gaat hand in hand met de dragende, liefdevolle en voedende kracht vanuit de oorspronkelijke aarde van buiten de Matrix. Ik ga dat hier in dit artikel op een simpele manier helemaal uitleggen. We zijn met de meditatie-webinars al een paar jaar bezig om deze verbinding met de oorspronkelijke aarde te herinneren en in het dagelijks leven te ervaren en integreren. Dit was op een praktische manier voelbaar en met behulp van de speciaal door de wereld van natuurwezens aangedragen partijen mineralen (zie mijn webshop). Maar als je erg vastzit in de dualiteit van het dagelijks leven in afgescheidenheid van de Matrix, valt het niet mee om in dit proces te participeren. (Zie de artikelen met mijn uitleg horoscopen Maansverduistering 25 maart 2024 en de bijzondere totale Eclips van 8 april 2024.)

 

(Zwarte Maan in Maagd 8ste huis. Pluto in Waterman 1ste huis en hoogste kristallisatiepunt van de Diamant in Steenbok 1ste huis.)

 

Huidige overlevingsmechanisme

 

Als je vastzit in het dagelijks leven in afscheiding en pijn, dan laat het overlevingsmechanisme in de horoscoop van de volle Maan zien, dat je de grip op eigen verantwoordelijkheid verliest, je misschien zelfs slachtoffer voelt, in chaos terechtkomt, steeds vette pech hebt en in ‘zeven sloten tegelijk loopt’,  oordeelt over jezelf en anderen en misschien zelfs als een ‘kip zonder kop’ helemaal verdwaast rondloopt. Er is dan geen enkele sturing en ook een gevoel alsof je het allemaal alleen moet doen en dragen. Wat dan helpt is stil gaan staan en in verbinding gaan met wat je voelt in het hier en nu. Dat hier en nu helpt je dan om los te komen van irreële angsten en weer vat te krijgen op je leven en de realiteit en ook weer onderscheidingsvermogen zonder oordeel.

 

(Saturnus conjunct Nessus, Priapus, Mars, Neptunus in Vissen de huis, conjunct gecorrigeerde Priapus in Ram 3de huis.)

 

Loskomen van de afscheiding

 

Dit proces van loskomen van de onnatuurlijke dualiteit gaat nu nog niet vanzelf. We zijn in een afgesloten gehackte ruimte gekomen met ons bewustzijn en hebben daarin vanuit afscheiding individualiteit ontwikkeld. En daarmee een IK en een ego. Deze Schepping waarin we nu bestaan, dat is de Schepping waarin ‘God zichzelf wilde Scheppen in vele facetten’. En voor dat proces is het uit elkaar vallen van de Eenheid en afscheiding ‘nodig’ geweest. Dat was een zeer pijnlijk en traumatisch proces om te ervaren vanbinnen. Of het nu zo heftig had hoeven worden, dat vermoed ik niet. Wij en ook de ontwikkeling van het doel van deze Schepping zijn er nu in ieder geval klaar mee. Je kan ook zien dat we nu alleen nog maar zetten aan het herhalen zijn. De ontwikkeling van het nieuwe tijdperk van Waterman is gestart in maart 2023 toen Pluto voor de eerste keer (deze ronde) in Waterman kwam. Dit is het tijdperk van vrijheid, gelijkwaardigheid, zuiver bewustzijn, vriendschap (broederschap/zusterschap) en duizenden jaren vrede. Dit proces van loskomen van de onnatuurlijke dualiteit is nog niet eerder gebeurd in één van de creaties van de verschillende Scheppingen. Het is dus super nieuw en wij zijn de architecten en ons canvas waar het kunstwerk op verschijnt is ons lichaam en dagelijkse bestaan.

(Lees de astrologische en andere verwijzingen onderaan de alinea hierboven.)

 

Magie van de binnenwereld

 

Iedereen gaat door dit proces van bevrijding heen op zijn of haar eigen manier. (Maar zoals ik al schreef, sommigen gaan nu nog niet door dit proces heen.) Dat eigen proces, de ervaring en persoonlijke integratie maakt het niet alleen superkrachtig, maar zelfs onoverwinnelijk. De kracht ligt in de ervaring van de persoon, maar tegelijkertijd in de organisatie van het collectief.

Er is een grotere onzichtbare hand, waarvan je de leiding in jezelf, in jouw binnenwereld kan vinden en die via intuïtie van plotselinge inspiratie, weten en ingevingen tot je komt. En dit brengt je op een magische manier op de plek waar je moet zijn en in verbinding waar je jouw bijdrage kan leveren in een fijne stroom, je eindelijk wel zichtbaar en ontvangen wordt en dus kan en zal helen. ‘Helen’ wat afgescheiden is geraakt en dat vindt weer zijn verbindingen en wordt dus HEEL. Dat is de magie van de binnenwereld en de onzichtbare magische hand van het oorspronkelijke bewustzijn dat alles verbindt.


(Zwarte Maan in Maagd 8ste huis conjunct zwarte Maan in Weegschaal 9de huis oppositie Saturnus conjunct Priapus, Mars, Neptunus in Vissen en conjunct gecorrigeerde Priapus in Weegschaal. Zwarte Zon 7de huis Kreeft oppositie Diamant in Steenbok 1ste huis. Pluto in Waterman 1ste huis.)

 

Realiteit van heelheid

 

Zoals ik eerder al schreef zijn we nu op een punt gekomen dat voor een flinke groep ‘voorlopers’, de architecten, het leven in heelheid heel concreet begint te worden en ook in verbinding gaat komen met andere gelijkgestemden. Ik heb een aantal ervaringen gehad met mensen met het ‘speciaal geopende mineraal Smokey Citrien Oerspace’ dat de oorspronkelijke aarde zoals die bedoeld is als realiteit echt ook tastbaar aan het worden is (dat is de functie van dit mineraal om ons dit pad te helpen herinneren). Je kan het ‘Agartha’ noemen of ‘binnenaarde’, maar ik noem het gewoon de ‘oorspronkelijke aarde’ zoals die bedoeld is. En die realiteit begint zich nu beschikbaar te stellen als een heel praktische realiteit van heelheid. Deze kunnen we in onszelf openen via het stoffelijke en dus via het lichaam en de aardeverbinding. Want de Stof, de materie is niet vatbaar voor suggestie en voor manipulatie. Onze geest en afgescheiden bewustzijn zijn wel vatbaar voor suggestie en ook voor manipulatie.

 

Vatbaar voor suggestie en manipulatie

 

De vorming van de realiteit van de Matrix kon alleen maar gebeuren doordat we bepaalde parameters (Scheppingspunten/-deeltjes/-parameters) hebben aangenomen als waar, als realiteit.

 

Begrijp mij goed, dit had een functie en klopt wel degelijk in de Schepping van het grotere geheel, maar is mijns inziens veel te ver doorgeschoten. Maar ook dat zal uiteindelijk wel perfect passen in het geheel, maar nog te pijnlijk zijn om te aanvaarden voor mijn nog afgescheiden, nog niet geheelde delen. Materie en het dieren- en plantenrijk zijn buiten die suggesties van de afscheiding gebleven. Die werelden, rijken, hebben wel schade meegekregen door ontmoetingen met ons bewustzijn in afscheiding, maar zijn in essentie gebleven wat ze waren. Als je werkt met lichaamsgerichte therapie zoals bijvoorbeeld craniosacraal, Holistic Pulsing, Germaanse geneeskunde, Yoga, Chi Kung, Chi Neng en vele andere lichaamsgerichte technieken, dan weet je dat het lichaam altijd zonder omhaal laat zien wat er is. Dus je krijgt altijd een eerlijke spiegel te zien. Het is JA of NEE, daar zit niks tussen.

(Zwarte Maan in Maagd 8ste huis conjunct zwarte Maan in Weegschaal 9de huis oppositie Saturnus conjunct Priapus, Mars, Neptunus in Vissen en conjunct gecorrigeerde Priapus in Weegschaal. Zwarte Zon 7de huis Kreeft oppositie Diamant in Steenbok 1ste huis. Pluto in Waterman 1ste huis. Uranus conjunct Jupiter in Stier 4de huis.)

 

De wijsheid van het lichaam en materie

 

 

Alle materie in het lichaam leeft en heeft bewustzijn en als je het laat zijn wat het is, dan openbaart het vanzelf wat er gevangen zit in pijn en in afgescheiden is geraakt tijdens traumatische ervaringen of gewone gebeurtenissen met hun impact. Die impact en het verhaal van die impact, zie je dan ook weer terug in je dagelijkse leven in de patronen en drama’s waar je in vastzit. Dat is de realiteit van leven in afscheiding met een lichaam. Ons lichaam heeft ons geleerd hoe te helen, transparant te zijn en met mededogen te kijken naar dat wat vastzit in pijn, omdat er namelijk altijd een hele goede reden is waarom iets in afscheiding gevangen is geraakt. Dat maakt dat je groeit in liefde en mededogen naar jezelf en jouw bestaan in de afscheiding en leert je jezelf te vertrouwen, lief te hebben en begrip te hebben voor alles wat er IS. En daarmee kan je dat mededogen en liefde ook naar anderen toepassen en breng je dit in de praktijk in je dagelijks leven in vele verbindingen.

(Lees de astrologische en andere verwijzingen onderaan de alinea hierboven.)

 

Loskomen van aangekoekte vervuiling

 

Maar terug naar het hele concrete van wat er in ons aan het gebeuren is. De impact van het eclips-seizoen dat we net in maart en april 2024 hebben ervaren, heeft de basis verankerd en nu gaan we met iedere nieuwe en volle Maan die impact heel concreet integreren en toepassen, stap voor stap. Leven in de materie heeft ons geleerd om vanuit vertrouwen transparant te zijn, je lichaam en dat wat de materie aangeeft te vertrouwen. De oorspronkelijke aardeverbinding en realiteit van leven in heelheid, maakt dat materie (het stoffelijke en het lichaam) zich nu aan het losmaken is van de aangekoekte vervuiling die leven in de dualiteit, met extreme vervuiling, slopende slechte voeding en extreme stress, is aan gaan kleven en in de vorm is gezet. Het loskomen van die vervuiling kan lichamelijk extreem pijnlijk zijn. De materie is eraan toe om haar oorsprong van totale transparantie en zuiverheid te herinneren.

Artikelen over het eclips-seizoen: https://inzichten.com/category/jaarartikelen/

 

Totale transparantie van de materie

 

Heel concreet heb ik een aantal ervaringen gehad, mogen zien, die met de bevrijding van materie met vervuiling, heel concreet werden. Dat werd getoond in een energetisch, maar wel heel concreet losscheuren van oude aangekoekte lagen, die in de cellen waren geïntegreerd en de daaropvolgende genezing van ziektes, die de betreffende organen ondergingen. Dit gaat meestal gepaard met helse pijn.

 

In deze bevrijding komt er een duidelijk en concreet onderscheid tussen zuivere oorspronkelijke frequentie en de oude losgelaten koek van afscheiding. Het zuivere oorspronkelijke van de materie heeft geen ‘last’ meer van de lagere frequenties van vervuiling en neemt die schade ook niet meer aan. Het is alsof de stof en materie zichzelf heeft erkend en herkend in dit proces van bevrijding.

Dit kan heel concreet betekenen dat als je in dit proces van transformatie bent, dat je ineens bepaalde voeding niet meer kan verteren of anders reageert op voeding. Maar als je er ‘doorheen’ bent, dan raken verstorende lage frequenties van vervuilde en belastende voeding en andere vervuiling je niet meer en blijft je lichaam autonoom in de eigen frequentie.

Het lijkt een droom en iets wat bijna niet te bevatten is, tot je zelf deze ervaring mag hebben. We gaan hier allemaal orgaan voor orgaan, stukje bij beetje door heen met divine timing, op de juiste tijd voor jou en het geheel. Maar het is vanaf nu beschikbaar gekomen. Ik kreeg hiervoor een prachtig hulpmiddel aangereikt van de natuurwezens met de ‘Divine Lace Crystal’ (die naam ontstond tijdens de ervaring). Dit mineraal helpt herinneren hoe je de absolute transformatie kan toelaten en waar die doorgang te vinden is in jezelf.

(Lees de astrologische en andere verwijzingen onderaan de alinea hierboven.)

 

Meesterschap van onvoorwaardelijke liefde

 

De totale transparantie gaat nu vanuit de materie verder ontwikkelen in ons en in de wereld. De totale transparantie heeft kunnen ontwikkelen in ons, doordat we hebben geleerd om onvoorwaardelijk, met acceptatie, dat het is zoals het is, te ZIJN met wat er is. Je kan dit het ‘Goddelijke Vrouwelijke’ noemen, maar het is veel meer dan dat. Het gaat wel om een kwaliteit van de binnenwereld en dat zijn yin-kwaliteiten. Het omarmen zonder oordeel van de schaduw, dwalingen, misstappen, pijn, verdriet, boosheid, drama en het niet beter kunnen, dat heeft diepe liefde, mededogen in de mensheid geopend. We hebben geleerd, dat deze onvoorwaardelijke liefde de opening, oplossing en heling brengt voor alle afscheiding en pijn. Dit is het MEESTERSCHAP van de LIEFDE. Deze ontwikkeling is uniek en nergens anders zo ontwikkeld, ook niet in alle andere Scheppingen van ons AL-Bewustzijn. En deze kracht wordt in jouw multidimensionale energielichaam nu ook teruggeven aan alle facetten van jouw bewustzijn in hogere dimensies. In deze Schepping, maar ook in alle andere Scheppingen. Deze ontwikkelde kwaliteit van de mensheid geeft een nieuwe kleur en mogelijkheden aan Scheppingen en ervaringen van het AL-Bewustzijn.

(Uranus conjunct Jupiter in Stier. Noordelijke Maansknoop conjunct Mercurius retrograde, Cheiron en Venus in Ram 3de huis. En de achtbaan met zwarte Maan in Maagd 8ste huis.)

 

Heling van de wereld en jouw binnenwereld

 

Tijdens de afdaling de stof in, in deze Schepping, hebben we keuzes gemaakt die geleid hebben naar het ontstaan van de afscheiding en dualiteit van de Matrix. Het transparant zijn en het gewoon toegeven dat er vanuit vervorming andere belangen zijn ontstaan, vaak om jezelf te beschermen (ook in hogere dimensies van de hiërarchieën), die bereidheid is de sleutel om de totale transparantie van mededogen en liefde voor alles in jezelf en in de wereld te herstellen.

In je eigen multidimensionale energielichaam is dit dus nu aan het gebeuren. Alles wordt weer ‘rechtgezet’ en dat kan alleen maar doordat liefde en mededogen het mogelijk maken om met veel meer gemak te vergeven en los te laten. Dit is de unieke kwaliteit die wij in de dualiteit van de Matrix ontwikkeld hebben en nu overal in het bewustzijn begint door te dringen. Dit heeft effect op alles, ook op de structuren van onze maatschappij en alle dualiteit in de Matrix en hierdoor valt alles wat afgescheiden is uit elkaar. Of misschien kan ik beter schrijven: dat het weer heel wordt en dus loskomt uit de afscheiding. Daarom valt dus de gevangenis die de structuren van de Matrix vormen, uit elkaar en gaan we door de poort naar een nieuw tijdperk van vrede. Dit gebeurt van binnenuit, mens voor mens, cel voor cel, orgaan voor orgaan, stukje bewustzijn voor stukje bewustzijn. Door ons bewustzijn vanuit onvoorwaardelijkheid, acceptatie en liefde te richten op situaties, kan deze transformatie zich nog sneller voltrekken en kunnen we het proces van heel worden van onze wereld extra ondersteunen. Overal. Je kan komen ‘oefenen’ met jouw eigen binnenwereld in mijn meditatie webinars, want dit webinarveld is in 7 jaar krachtig opgebouwd met deze kracht van onvoorwaardelijkheid en liefdevolle transformatie door gewoon te ZIJN met wat er is.

(Noordelijke Maansknoop conjunct Mercurius retrograde, Cheiron, Venus in Ram 3de huis. Zwarte Maan in Maagd 8ste huis, conjunct gecorrigeerde zwarte Maan in Weegschaal 9de huis oppositie Saturnus conjunct Priapus, Mars, Neptunus in het 2de huis in Vissen en gecorrigeerd Priapus in Ram 3de huis.)

 

Verdraaide communicatie en informatie

 

Dan wil ik ook nog graag de uitwerking van deze volle Maan op de wereld met je delen. Deze geeft inspiratie om transparant te maken waar communicatie en informatie een afslag genomen hebben en in geheime achterkamertjes of verborgen verdraaiingen een eigen leven zijn gaan leiden. Concreet gaat het over het losgeweekt zijn van communicatie en informatie, van de liefde en wat werkelijk van waarde is en waarachtig.


Een voorbeeld daarvan is de World Health Organization (WHO) die in haar nieuwe verdragen met verdraaiingen van woorden, naties vastlegt om dwingende adviezen op te volgen van deze organisatie en daarmee hun autonomie uit handen geven. Een kleine groep mensen en journalisten heeft dit waargenomen en dit komt nu heel erg zichtbaar in de wereld omhoog. In deze onderstaande Duitse video met Nederlandse ondertiteling, wordt dit allemaal uit de doeken gedaan. We zullen dit op nog meer vlakken gaan zien deze maand. Dus concreet worden egoïstische, kapotte en niet kloppende doelen, communicatie en informatie transparant gemaakt en in het zicht gezet en mogelijk ook geheeld.

(Lees de astrologische en andere verwijzingen onderaan de alinea hierboven. Noordelijke Maansknoop conjunct Mercurius retrograde, conjunct Cheiron en Venus in Ram 3de huis.)

 

Video


Over feiten rondom contracten en communicatie van de WHO in het Duits, maar Nederlands ondertiteld bij de belangrijke stukken: 

Communicatie vanuit heelheid en liefde

 

In je persoonlijke leven kan je misschien merken dat je in contact komt met een verlangen om te communiceren vanuit heelheid en met liefde. Dan kan het zomaar zijn dat de pijn van communicatie vanuit irritatie, boosheid en projectie en vanuit je innerlijke wonden niet meer passen en opgetild kunnen worden naar heelheid en Meesterschap. Het kan een intens gevoel geven er zo verschrikkelijk klaar mee te zijn, maar dan zowel met je eigen en communicatie van de ander vanuit gewonde gevoelens en ideeën. Schuld en schaamte loslaten zijn hierin sleutels, die je inspireren om gewoon toe te geven wat er is en dus transparant te zijn in je communicatie en verbindingen. Dan kan er ongelofelijk veel liefde meekomen in de verbinding en in alle woorden die je met de omgeving deelt. Dit is een upgrade van communicatie en informatie, zowel in het persoonlijke leven als in de wereld. Ik wens je een mooie maand met diepe heling en transparantie.

 

(Lees de astrologische en andere verwijzingen onderaan de alinea hierboven.)

 

Heb het goed…

 

© Manuela van der Knaap 

www.inzichten.com