Transformatie naar magische heling • Volle Maan in Vissen 10 september 2022 ♥ Manuela van der Knaap ♥ Lichtwerkers Nederland


Dit is de beschrijving van de volle Maan in Vissen van zaterdag 10 september 2022.

 Het is een intense maar magische volle Maan, die je (mogelijk worstelend) opnieuw geboren laat worden.


Veranderingen zijn bezig zich te voltrekken, in ons, in de maatschappij en zelfs in het hele zonnestelsel. Lees ook in dit artikel welke impact het overlijden van Queen Elizabeth mogelijk heeft. Dit artikel zit boordevol video’s, linken en informatie. Ik neem je mee door het transformatieproces heen, naar de magische heling die ter beschikking staat rondom deze volle Maan. Met een videoboodschap van mij. Ik wens je veel kijk- en leesplezier…

 

De weg uit het slaven-bewustzijn

 

 

In de video die opgenomen is tijdens het nieuwe Maan meditatie-webinar van 27 augustus 2022, leg ik de situatie uit over het overlevingsmechanisme dat vanaf juli 2022 actief is en zeker nog tot maart 2023 actueel is.

Dit laat confronterende situaties met macht en onmacht zien, omdat je niet in de vorm krijgt wat je zou willen creëren, door allerlei vaak externe omstandigheden. Die situaties ontstaan vooral door verantwoordelijkheid die je draagt, maar die niet klopt waardoor je omstandigheden accepteert die je kapot maken en niet dienen. Door deze diepe confronterende worstelingen breng je bewustzijn en licht op de situatie waar je in zit en waar je eigenlijk niet in kan bestaan.

 Het brengt de ommekeer, zodat je stopt de autoriteit en verantwoordelijkheid buiten je te leggen en te luisteren en volgen. Dit is een super belangrijke omkering van het slaven-bewustzijn naar een vrij-bewustzijn. Dit proces van bevrijding uit dit overlevingsmechanisme is actueel tot ongeveer maart 2023.


 (Priapus in Steenbok conjunct Diamant en Pluto.)

 

Overlevingsmechanisme van de maatschappij

 

In de wereld zien we toenemende bestuurlijke controle en macht, die tot maart 2023 aan toe actueel is en het overlevingsmechanisme laat zien dat actief is in de maatschappij.

Het wordt zichtbaar in welke controle mechanisme onze maatschappij vastzit en grote veranderingen kondigen zich aan. Want eenmaal zichtbaar kan het niet meer niet zichtbaar zijn. Alle controle en macht komt bovendrijven en laat zijn ware doelen zien, waardoor velen zullen wakker worden.

(Priapus in Steenbok conjunct Diamant en Pluto.)

 

 Deze video ‘Trive deel 2’ (gratis) laat zien wat er mis is met het bestuur, macht en controle op aarde, maar ook hoe we met grote vernieuwing eruit aan het bewegen zijn met vrije energie en nieuwe initiatieven en techniek.

Trive deel 2

 

Veranderingen in het zonnestelsel

 

De veranderingen zijn overal, ook in ons zonnestelsel met grote veranderingen op alle planeten en op de Zon. (Zie video en linken in het nieuwe Maan artikel.)

Hieronder staat een lijst van veranderingen die waargenomen zijn in de ruimte en bij andere planeten van ons zonnestelsel. Elektromagnetisch zijn er vreemde situaties die bewijzen dat er een grote magnetische kracht actief is die veel veranderingen in gang zet bij alles wat elektromagnetisch is.

Er beweegt een galactische spiraal door de Galaxy vanuit het centrum. Zo’n zelfde spiraal hebben we ook in het zonnestelsel. Dit heet de Heliospheric Currentsheet die op een cyclische manier door ons zonnestelsel heen beweegt. Ik meld deze verstoringen vaak in mijn elektromagnetische updates (HCC). Als deze activiteit er is, dan wisselt de magnetische verbinding van de aarde met de polen van de Zon. Dit is een kleine verschuiving, maar de Galactische Heliospheric Currentsheet is vele male krachtiger.

Deze verstoring verklaart de klimaatveranderingen, veranderingen in de stand van de Zon, die door oorspronkelijke volkeren zoals de Inuït al jaren worden aangegeven, en het enorme migreren van de magnetische polen van de aarde die onderweg zijn een magnetische poolshift te ontvouwen.

 We zijn op vele niveaus aan het einde van de cyclus gekomen en ook voor de planeet aarde en het zonnestelsel begint er een nieuwe fase.


En de oude controlerende macht gaat daar mee om op de oude manieren.

Voor hen, maar voor ons allemaal, is het heel erg belangrijk om mee te gaan bewegen met de veranderingen en de nieuwe tijd van het Watermantijdperk. De krachten overstijgen de machten van de oude controlerende systemen. Dus beweeg mee met de vernieuwing en bouw in vertrouwen aan nieuwe verbindingen, relaties en een nieuwe stabiele basis voor ons leven in vrijheid.

 (Noordelijke Maansknoop conjunct Uranus in Stier 7de huis. Loskomen van de zuidelijke Maansknoop in Schorpioen 1ste huis. Broninstroom volle Maan 10-9: Zwarte Maan in het 9de huis in Kreeft oppositie Priapus in Steenbok conjunct Diamant en Pluto in Steenbok. Pluto staat conjunct met het Galactisch Centrum op 27ste graad Boogschutter. Maan is de Heer van de zwarte Maan in Kreeft en staat conjunct Nessus in Vissen 4de huis ingaand Neptunus in Vissen in het 5de huis. )

Retrograde Mercurius

 

De processen die we te zien krijgen bij deze volle Maan vragen van ons om naar binnen te keren voor innerlijke communicatie, met een Mercurius retrograde die van 9-9 tot 2-10-2022 actief is.

Je kan in een apart artikel lezen over deze Mercurius retrograde periode, met de specifieke thema’s en processen voor jezelf en in de wereld. De thema’s zijn verbinding, communicatie in relaties en de laatste week van de retrograde periode gaat het over zuivering, dienstbaarheid en praktisch organiseren. Ik verwacht dat er vooral in deze laatste week van de retrograde periode onthullingen zullen ontstaan, die gebrek aan dienstbaarheid en zuiverheid kunnen ontmaskeren.

 

Overlijden koningin Elizabeth

 

Het overlijden van koningin Elizabeth van Groot-Brittannië op donderdag 8 september 2022 is goed voelbaar als een shift in het collectieve bewustzijn.

 Het voelt voor mij als een startschot voor vernieuwing en verschuivingen in de controlerende maatschappelijke machten.


Dit is natuurlijk ook een prachtige afleiding, want als je links kijkt, dan zie je rechts niets. Dat is hoe het meestal bij de oude media werkt, omdat we de komende weken overspoeld zullen worden met nieuws over dit overlijden.

De wereld komt als het ware op een bepaald niveau tot stilstand. In Groot-Brittannië is overal wereldwijd het parlement 10 dagen gesloten vanwege een officiële periode van rouw. Ik ben erg benieuwd voor welke implementaties deze afleiding gebruikt gaat worden.

(De nieuwe Maan had de Bronenergie van de zwarte Maan in Kreeft en zwarte Zon in het 10de huis en de noordelijke Maansknoop in het 8ste huis conjunct Uranus in Stier. De nieuwe Maan energie is nog actueel tot de volgende nieuwe Maan op 25 september 2022.)

 

Belangen loslaten en ZIJN

 

Pluto, de semiplaneet, regeert over macht en onmacht in de lagere octaaf, maar in de hogere octaaf is het de wachter op de drempel op de uiterste baan rond de Zon in ons zonnestelsel. Je mag en kan pas passeren en doorstromen naar hogere frequenties of buiten het zonnestelsel, wanneer je de hogere octaaf van Pluto hebt begrepen.

Dit betekent dat je je ontdaan hebt van alle belangen en dus macht en onmacht achter je hebt gelaten. Dan is alles gewoon wat het IS en hoeft het niet anders te ZIJN dan het IS. Je bent dan in het moment open naar het leven om te ontvangen en onbevangen te spelen door het ervaren van het leven. Dan zal alles zich manifesteren op het exacte moment dat je het nodig hebt. Dan hoef je niet te creëren, maar ontvang je de stroom van de Bron met alle overvloed.

❥ Dit is onze oorsprong en ook onze bestemming, om los te komen van de noodzakelijke bescherming van het ego en te leren vertrouwen op jezelf en je verbinding met de Bron.

Hoe de veranderingen zullen voltrekken is niet te voorzien, maar dat er veranderingen komen is zeker.

❥ Dus laat je belangen los en beweeg mee met de vernieuwing, zodat ook voor jou de nieuwe basis en verbindingen kunnen ontvouwen.

 (Noordelijke Maansknoop conjunct Uranus in Stier 7de huis. Loskomen van de zuidelijke Maansknoop in Schorpioen 1ste huis. Broninstroom volle Maan 10-9: Zwarte Maan in het 9de huis in Kreeft oppositie Priapus in Steenbok conjunct Diamant en Pluto in Steenbok.)

 

Door de dood heen gaan

 

Deze fase van transformatie, die enorm diep gaat, helpt je de doorgang te vinden naar je Wezenlijke Zelf en je te ontdoen van alle beschermende ego strategieën en ondermijnende patronen.

 Zoals ik in de video van de nieuwe Maan ook uitleg, vraagt dit Plutonische transformatieproces om door de dood heen te gaan.


Je laat alle belangen los, open voor je Wezensessentie en de stroom van de Bron, en wordt geboren in een nieuwe ruimte. Ontdaan van je beperkende angsten en ego-bescherming. Echt, het is de moeite waard om deze weg te gaan.

(Zwarte Maan en -Zon in Kreeft 9de huis, oppositie Priapus in Steenbok conjunct Diamant en Pluto T-vierkant met Cheiron in Ram 6de huis. Zuidelijke Maansknoop in Schorpioen oppositie noordelijke Maansknoop in Stier 7de huis, conjunct Uranus. Maan in Vissen is Heer van de zwarte Maan.)

 

Inspiratie en weten

 

Deze volle Maan in Vissen brengt ons kosmische inspiratie. Als alles mag ZIJN wat het is en je belangen en al het moeten hebt losgelaten, dan komt de stroom van inspiratie door je heen. Voelbaar vanbinnen val je dan samen met de inspiratie. Je bent dan de inspiratie, je valt er dan mee samen. Een diepe rust is voelbaar vanbinnen; geen haast meer, geen moeten en het weten ontvouwt zich als een zekerheid.

Volgens mij is deze staat van ZIJN niet statisch en is het niet zo dat je dit bereikt en hier continu in kan blijven. Mijn ervaring is dat je dit af en toe mag ervaren, wanneer je echt zonder belangen en moeten kan zijn.

 En deze fasen worden steeds langer en vaker en je gaat het innerlijke proces van onthechting en loslaten steeds beter en dieper begrijpen en aanvoelen. Dat gaat stap voor stap.


Deze periode tot maart 2023 is er om iedereen te begeleiden om belangen, sturing en moeten los te laten en de inspiratiestroom van de Bron te vinden in zichzelf.

(Zwarte Maan en -Zon in Kreeft 9de huis, oppositie Priapus in Steenbok conjunct Diamant en Pluto T-vierkant met Cheiron in Ram 6de huis. Zuidelijke Maansknoop in Schorpioen oppositie noordelijke Maansknoop in Stier 7de huis, conjunct Uranus. Maan in Vissen is Heer van de zwarte Maan.)

 

Magische heling

 

Deze volle Maan is een magische volle Maan in Vissen. Ik heb je de doorgang laten zien in dit artikel, tijdens mijn meditatie-webinars ervaren we het ook. En iedere dag stap voor stap meer in het dagelijks leven. Daarin is het superbelangrijk dat het vertrouwen in de voedende, zachte stroom van de Bron in jezelf en van het leven herinnerd wordt. Ik wens je toe dat je deze ontspannen basis van het AL-Bewustzijn van wie wij in Wezen zijn, kan toelaten.

 Door het toelaten van deze ontspanning, rust en veiligheid kan je de overleving die soms diep in het lichaam, maar ook in je bestaan vastzit, met veel meer gemak loslaten.


Dus daarmee bedoel ik, dat je je beter kan richten op het toelaten van de ontspanning en zachtheid van het AL-Bewustzijn, dan te vechten om het overlevingsmechanisme los te laten.

Vanuit je openstellen voor de ontspanning en zachtheid is daar heel onverwacht de dragende kracht van het Wezenlijk en van het universele die je op een magische manier aanraakt en transformeert.

(Zwarte Maan en -Zon in Kreeft 9de huis, oppositie Priapus in Steenbok conjunct Diamant en Pluto T-vierkant met Cheiron in Ram 6de huis. Zuidelijke Maansknoop in Schorpioen oppositie noordelijke Maansknoop in Stier 7de huis, conjunct Uranus. Maan in Vissen is Heer van de zwarte Maan.)

 

Heb het goed... 💞

 

 

© Manuela van der Knaap
www.inzichten.com


 

 "Gaia spreekt: boodschap uit het dierenrijk" channeling zondag 18 september 2022, 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen.

 

Pamela zal moeder Aarde (Gaia) channelen die zal spreken namens het dierenrijk.

 

Er zal een algemene boodschap zijn van het dierenrijk, die ingaat op de veranderingen op aarde en de keuzes waar de mensheid voor staat.

 

Het dierenrijk zal ook spreken over de noodzaak voor de mens om zijn dierlijke natuur te omarmen en zijn aardse wijsheid te integreren in plaats van het af te wijzen of te negeren. De dieren zeggen ons: Wij zijn een deel van jullie en jullie zijn een deel van ons.

 

Ten derde zal er een boodschap zijn van de uitstervende diersoorten op aarde en een boodschap van dieren die worden gehouden voor de intensieve veehouderij.

 

 Dit is een Engelse channeling.


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.