Tijd - Verleden - Heden - Toekomst 4

 

Lee Carroll channelt Kryon

Vertaald vanuit het Engels januari 2024


Gegroet Dierbaren. Ik ben Kryon van Magnetische Dienst.

Er zijn zoveel vragen over het leven. Er zijn zoveel vragen over hoe dingen werken. Deze keer hebben we het over de toekomst. Dit is inderdaad de vierde channeling over de toekomst. En de vraag is: Heeft God controle over jouw toekomst?

Nu zullen de meesten van jullie zeggen: “Ik denk het niet.” Maar er is een hele andere groep die zou zeggen: “Ja, wij geloven het.” Er is nog een andere groep die als zeer, zeer, ik zou zeggen - intellectueel, heeft gezegd: “Dat het leven een simulatie moet zijn en dat we allemaal in een simulatie zitten en dat er daarom een soort controle over moet zijn.”

Er worden je dus veel antwoorden gegeven over de toekomst.

Heeft God controle over de toekomst? Hoe vind je God? Hoe definieer je God? Dat is een andere vraag en we hebben het je verteld: Zoals je maar wilt. Het is de Creatieve Bron, dat wat jou geschapen heeft, dat wat de liefde, de vreugde, die op deze planeet is, de dualiteit die op deze planeet is, geschapen heeft. Al deze dingen werden jullie gegeven om te hebben over..., en hier komt het : de vrije wil. Dus de Schepper geeft jullie vrije wil en dan zeggen jullie: “Nou, dan bestuurt de Schepper de toekomst. Dat zou niet werken. Het is een oxymoron. Het is een tegenstrijdig idee in zichzelf.” - En toch zijn er redenen waarom het gevraagd wordt.

 

Ik zal je er één geven. Kryon heeft gezegd dat er niet met de toekomst geknoeid wordt. Dat God de mensheid alleen laat om hun eigen centrum te vinden, om hun eigen verlichting, evolutie of devolutie te vinden, en dat het handen af is. En toch zijn er channelings die zeggen dat uitvindingen over de hele planeet aan de mensheid worden gegeven wanneer ze nodig zijn en niet eerder. Is dat het beheersen van de toekomst of is dat het geven van de gereedschappen wanneer jullie er klaar voor zijn en jullie de toekomst creëren? Dat is misschien een esoterische vraag. Hoe echt is dit idee?

Wie graag de geschiedenis van de technologie bestudeert, vindt iets uitzonderlijks. Je vindt afwijkingen in de evolutie van technologie. Dingen die misschien uitzonderlijk voor de hand hadden moeten liggen, zijn nooit ontwikkeld. Zoals bijvoorbeeld de Chinezen die al duizend jaar vliegeren voordat de gebroeders Wright vlogen en zeiden: “Wow, dat kunnen we vast toepassen op een machine.”

Hier is iets wat je moet weten over de gebroeders Wright en ik heb dit al eerder gezegd. De eersten die een gemotoriseerde vlucht over een bepaalde afstand maakten schreven wereldgeschiedenis en zij worden gezien als de uitvinders van de gemotoriseerde vlucht, maar ze waren de Fransen slechts twee weken voor. Het gebeurde schijnbaar over de hele wereld tegelijkertijd en niet noodzakelijkerwijs stap voor stap zoals je zou verwachten. Het barstte in één keer los alsof een engelachtige gedaante was neergedaald en zei: “Nou, hier zijn jullie ideeën. Jullie zijn er klaar voor.” En ze gaven het aan de mensheid en ze begonnen het allemaal te ontwikkelen. Dat is keer op keer gebeurd.

Hoe zit het met radio? Dat is echt controversieel. Die kwam op hetzelfde moment op de markt. Het ligt zo dicht bij elkaar wie het heeft uitgevonden en wie er was om het te laten werken en het te laten zien, dat er zelfs vandaag de dag nog ruzies zijn tussen twee mannen over wie het heeft gebracht.

Dus wat ik nu doe is je gewoon wat informatie geven.

Wat als het waar zou zijn dat uitvinding aan jou wordt gegeven wanneer je het nodig hebt? Het gaat verder dan dat en ik heb jullie deze informatie al eerder gegeven. De volgende grote uitvinding komt naar jullie toe. Nu zijn er velen op weg naar deze, en wat ik daarmee bedoel is: de voorlopers ervan, maar die grote komt eraan en het zal dan de vader zijn, zou je kunnen zeggen, van nog zoveel meer. De openbaring van het kunnen voelen, zien, werken en uitvinden met multidimensionaliteit.

Jij bent een multidimensioneel wezen. Je leest of luistert hiernaar in vier dimensies - hoogte, breedte, lengte en tijd. Wat hebben die allemaal gemeen? Het zijn allemaal variabelen. En de wetenschapper Einstein liet je uiteindelijk zien dat tijd niet is wat je dacht. Het is variabel. Het wordt dan een dimensie.

Dus hier zit je met deze vier en toch vertellen natuurkundigen je: “Nou, er zijn er zoveel meer. Het kunnen er 20, 30, misschien wel meer zijn.” Zoals gedefinieerd door wat dimensies zijn, zeggen natuurkundigen dat het er heel veel zijn. Natuurkundigen bestuderen kwantum dingen, multidimensionale dingen buiten vier dimensies. Er zijn zelfs kwantumbiologen. Wat zegt jou dat? Wat als je celstructuur multidimensionaal begint te worden?

Dit zijn de studies van vandaag. Wat als je andere dimensies zou kunnen zien? Wel, geliefden, dat is niet zo vreemd als het klinkt. Maar ik zal jullie vertellen wat daarmee komt. Het is zo'n belangrijke openbaring die nog niet aan jullie is gegeven omdat jullie het zouden bewapenen. Ik heb jullie dit keer op keer gegeven om over na te denken.

 

Wat als er dingen aan de horizon zijn die wachten om aan jullie gegeven te worden die elektriciteit zouden creëren en die energie zouden creëren zonder vervuiling, die overal het gebrek aan honger zouden creëren, die gewassen zouden laten groeien, die jullie schoon water zouden geven? Wat als dat er aan zat te komen? Wat houdt het tegen? Waarom is het er nog niet? Omdat elk van die dingen iets te maken heeft met magnetisme of een ander soort multidimensionale kracht, als je het zo wilt noemen - een attribuut, als je het zo wilt noemen. Het is er altijd geweest - het is er altijd al geweest.

Ik wil dat jullie op de dingen letten. Wanneer nieuwe technologie begint te werken en ontdekt wordt die echt nieuw is. Geen evolutie van wat jullie hebben, geen nieuw systeem op een computer of een sneller geheugen. Ik heb het over iets absoluut nieuws. Wanneer je dat begint te zien, zal er een kenmerk zijn waar je naar moet zoeken. En hier is het kenmerk: het was er altijd al. Dat degene die het ontdekt heeft er nu aan werkt, het gevonden heeft in de oudheid of in het werkboek van een uitvinder die je kent.

Dit is wat ik jullie vertel. Deze planeet van jullie ligt voor jullie met alles wat jullie ooit nodig zullen hebben zonder haar te vervuilen. Alles wat je ooit nodig hebt om de massa's te voeden, degenen die nog op deze aarde komen, de miljarden die nog zullen komen zullen geen honger hebben. Er zijn hier dingen. Ze zijn nog niet gegeven omdat er gigantische openbaringen zullen zijn over wie jullie zijn, zodat jullie multidimensionale dingen kunnen zien.

 

Stel je even voor dat er iets komt waardoor je multidimensionaliteit kunt zien. En je zegt: “Dat is zo cool. Dat is zo goed.” Wat zou er gebeuren als je dat instrument zou omdraaien en naar een mens zou kijken? Je zou dingen gaan zien die tegen alles ingaan wat je geleerd is over wie je bent en waarom je hier bent. Stukjes en delen van je ziel zouden zichtbaar worden. Zien jullie hoe dat een probleem zou kunnen zijn zonder een geëvolueerd bewustzijn op deze planeet dat klaar was voor dat soort toelating?

Dierbaren, ik hou van jullie allemaal en ik vertel jullie een waarheid. Creëert God de toekomst? Nee. Dat doen jullie! Maar er zijn verbeteringen, duwtjes in de rug die jullie kunnen gebruiken. Dat is omdat Spirit van de mensheid houdt. Net zoals ik. Ik zegen jullie allemaal voor het lezen en luisteren.

En zo is het.

 

Kryon

 

Lee Carroll
www.menus.kryon.com