Tijd - Verleden - Heden - Toekomst 2Lee Carroll channelt Kryon

Vertaald vanuit het Engels januari 2024

Gegroet, Dierbaren, ik ben Kryon van Magnetische dienst.

 

Is het mogelijk om je toekomst te controleren? Dat is de boodschap die het tweede deel is van deze serie van vier delen. Wat een vraag. Is het mogelijk om je eigen toekomst te controleren? Er zijn mensen die zeggen: "Het is een domme vraag. Het is een domme vraag omdat de toekomst er nog niet is. Hoe kun je iets controleren dat nog niet gebeurd is?"

 


En dan keren we terug naar wat we jullie al vele malen eerder hebben verteld. En de verklaring die we al zo vaak hebben afgelegd, begint op één lijn te komen met sommige van de ruimer denkende natuurkundigen van vandaag.

 

Tijd is een constructie.

Het is variabel.

 

Het is lineair voor jullie.

 

Maar de waarheid is in een multidimensioneel woord, één woord, het bestaat allemaal samen.

Dat is het woord: samen. Verleden, heden, toekomst zijn één ding dat samen bestaat. Dat is een multidimensioneel concept. Dat is niet het concept dat jullie hebben ontvangen of waarmee jullie leven en daar zijn we ons van bewust.

 

Dus het is een raadselachtig iets, nietwaar? Het hele idee dat tijd allemaal samen in één nu bestaat is ook raadselachtig. Probeer er niet achter te komen. Laten we in plaats daarvan antwoord geven op de vraag die ik net stelde.

 

Is het mogelijk voor jou om je toekomst te controleren?

 

Het antwoord is ja. Maar misschien niet op de manier die je dacht.

 

Ik wil een beeld voor je schetsen. Een beeld dat vooral indringend is voor Amerikanen. Ik wil jullie meenemen naar een vreselijke dag... een vreselijke dag. Maar ik moet jullie iets laten zien: wonderen op die dag; de dag dat de vliegtuigen de torens raakten. Jullie weten allemaal waar ik het over heb. Al die jaren daarna begonnen de verhalen naar buiten te komen. Niet precies de verhalen over wat er rond de torens of in de torens of iets dergelijks gebeurde. Nee. Het ging over degenen die niet in de torens waren, maar er wel hadden moeten zijn.

 

Verhaal na verhaal, ze varieerden een beetje, maar ze hadden allemaal één thema.

Iets weerhield hen ervan om die dag naar hun werk te gaan.

 

En als je naar de verhalen kijkt of ze interviewt, gaan ze als volgt:

 

“Ik ben altijd punctueel. Ik ben er trots op dat ik op tijd op mijn werk ben. Ik moet door het verkeer van New York of neem taxi's of wat dan ook of de metro om op tijd te komen en dat doe ik. Daar ben ik trots op. Maar deze dag, nou ja, ik heb gewoon een beetje te veel gerommeld in de keuken. Ik moest iets schoonmaken waarvan ik niet per se had gedacht dat ik het eerder moest schoonmaken en ik wist dat ik daardoor te laat zou komen, maar ik dacht dat dat niet erg was. Ik moest het gewoon doen. Dat is zo niets voor mij. En toen ging ik niet meer, toen ik televisie ging kijken. Ik miste het. En tot op de dag van vandaag weet ik dat er misschien een engeltje op mijn schouder zat of dat ik misschien iets voelde, maar het is zo niets voor mij... Ik ben niet gegaan...”

 

Anderen zullen hele interessante verhalen vertellen over wat hen die dag weerhield om “de dood in te gaan”. Ze vertellen je:

 

“Nou, ik werk op een van de verdiepingen boven de crash... Ik zou het toch niet hebben gehaald...” 

 

Ze zouden hier niet zijn geweest. Iets weerhield hen daarvan.

 

“Nou, ik moest dit of dat doen. En het is niet echt iets voor mij, maar toch koos ik ervoor om dat en dat te doen.” Iemand zou zeggen: “Ik heb een ziektedag genomen en ik weet niet eens waarom. Ik was niet ziek. Ik weet niet waarom. Er was gewoon iets dat zei dat je niet moest gaan.”

 

Dus hier is de vraag voor jullie allemaal.

 

Hoe konden ze iets voelen dat nog niet gebeurd was?

 

Denk je dat het mogelijk is dat de toekomst op een bepaald niveau, de energieën ervan, in het nu bestaan? En dat je misschien - als je je daarop afstemt - door middel van een magisch woord dat ik je zo zal geven - kunt aanvoelen wat er misschien onmiddellijk gaat komen en de kogel kunt ontwijken?

En wat is dat magische woord? Sommigen van jullie zijn me ver vooruit ;-) Intuïtie. Is het mogelijk om een hogere intuïtieve kracht te ontwikkelen - die zelf een multidimensionaliteit is - die je in staat stelt om een beetje aan te voelen wat er gaat komen?

 

Er zijn mensen die je zullen vertellen dat ze in hun auto aan het rijden waren en dat ze dachten dat ze even langs de kant van de weg moesten stoppen. En degenen die bij hen zijn - misschien zijn het kinderen: “Mam, waarom stoppen we. Wat doe je?” En mam....  als je daarop zou moeten antwoorden, zou je zeggen: “Ik weet het niet, schat. Ik stop gewoon even.” En als je dan weer verder rijdt wanneer het veilig is, zie je dat je een gigantisch ongeluk hebt gemist. Je zou erbij betrokken zijn geweest.

 

Hoeveel van jullie moeders is dat overkomen? Ik zie handen omhoog. Je hebt net de toekomst verteld, nietwaar?

 

Je hebt net je eigen toekomst gecontroleerd, gecontroleerd omdat je leeft. Dat is controle over je toekomst door intuïtie. Dat is hoe het gedaan wordt.

 

Hoe ontwikkel je een intuïtie, een kracht, die het vermogen heeft om de toekomst te voelen? Als je dat aan iemand vraagt - een vriend of wat dan ook - dan zouden ze zeggen: “Waar heb je het over? Ben je gek?” En ik wil jullie vertellen, geliefden, dat ik jullie voorbeelden geef van hen die het gedaan hebben. En ik vertel jullie ook dat je intuïtie ontworpen is om je uit de problemen te houden. Je intuïtie is ontworpen om dingen op te pikken.

 

De moeder die in haar slaapkamer slaapt, wordt wakker en heeft een intuïtieve gedachte dat het kind dat zou moeten slapen, haar nodig heeft. Ze staat op, loopt de kamer in en merkt dat ze gelijk heeft. Het kind zit verstrikt in een laken of iets dergelijks en voelt zich erg ongemakkelijk. Ze corrigeert het en gaat terug naar bed. “Dankjewel God (Spirit, Bron, Gidsen, etc)”.

 

Wat is er zojuist gebeurd?

 

Dat zit in elke moeder ingebakken. Dat is een intuïtie die je in staat stelt om iets aan te voelen dat niet noodzakelijkerwijs bij jou gebeurt. Diezelfde intuïtie is beschikbaar om aan te voelen wat er nu voor jou gaat gebeuren. We hebben jullie al heel lang stukjes bij beetjes van deze informatie gegeven.

 

Ik wil dat mijn partner en zijn partner, dat wil zeggen Lee en Monika, een cursus samenstellen die je helpt om je intuïtieve vaardigheden als lichtwerker, als Oude Ziel aan te scherpen en je te helpen met deze zintuigen. En het is niet alleen om aan te voelen wat er komt, Dierbaren. Het is aanvoelen wie je bent. Het is om de engelen in de kamer te voelen. Denk daaraan.

 

Is het mogelijk om je toekomst in eigen handen te nemen? Nu komen we bij de kracht van affirmaties en positief denken en die hebben met elkaar te maken. Wat als je toekomst zou bestaan uit een weg die nog nooit is afgelegd omdat je er nog niet bent geweest, maar wat als ik je zou vertellen dat je een ploeg hebt die aan die weg kan werken zodat - wanneer je er bent - hij smooth zal zijn?

 

❥ Welkom bij affirmaties, energie, bewustzijn dat voor je gaat staan en de weg plaveit zodat je toekomst beheersbaar is en je hebt het gewoon gedaan. Het is soepeler dan het zou zijn geweest als je het niet had gedaan.

 

Dat is een absoluut, multidimensionaal hulpmiddel dat gebruik maakt van het concept dat alles in het nu is - verleden, heden, toekomst. Als je toekomst in het nu is, kun je ermee werken. Heb je dat begrepen? Als je toekomst echt in het nu is, kun je ermee werken: in de mate dat je in 4D werkt, kun je ermee werken. Je kunt de affirmaties gebruiken. Je kunt dat wat van jou is gebruiken om de intuïtie aan te scherpen om je te helpen een vlottere weg voor je uit te stippelen. “Lieve Spirit” - zou je kunnen zeggen: “Vandaag zie ik alles wat voor me ligt soepeler dan het ooit is geweest. Ik voel waardering voor wat er gaat komen. Ik zet het in m'n energie dat ik op het juiste moment op de juiste plaats ben... Lieve engelen om me heen, help me door de dag heen. Help me om linksaf te slaan als dat handiger is en rechtsaf als dat beter is zodat ik niet in ongepaste gebieden van negativiteit terecht kom. Dank je.”

 

Dit is jullie kracht

 

Dit is jouw nalatenschap. Ja, je kunt je toekomst bepalen. Dit zijn de dingen die ik al 34 jaar onderricht, maar interessant genoeg wordt er nu pas naar geluisterd. 

 

Er wordt naar geluisterd op een uitvoerbare manier: er wordt geluisterd met het oog op “ja.. ik kan het voelen, ja.. dat kan ik doen” in plaats van dat het onmogelijk is of dat het alleen voor meesters is.

 

Zie je wat er gaande is op deze planeet?

 

Er komen gereedschappen naar je toe die je nooit eerder hebt gehad: de grootste - verbeterde intuïtie.

 

Wat als je een intuïtie had waarmee je naar iemand op de televisie zou kunnen kijken die misschien verkozen wil worden voor een of andere functie en je zou kunnen zeggen of hij eerlijk is of niet? Wat als dat binnen je bereik lag? Denk je niet dat dat een verschil zou kunnen maken voor de planeet? Want het zou niet alleen jij zijn, het zouden miljoenen Oude Zielen zijn. Het zou een menselijk ras zijn dat een veel beter intuïtief idee begint te krijgen van wie te kiezen voor welke post. Dat zou alles veranderen.

 

Kunnen jullie je toekomst controleren als groep, als individu door verbeterde intuïtie, door het idee dat er nu een multidimensionaliteit bestaat die jullie in de toekomst kan helpen, een toelating voor deze dingen voor jullie? Dat is het antwoord.

 

Ik ben Kryon. Ik ben verliefd op de mensheid.

De mensheid evolueert, Dierbaren. Licht is hier.

 

En zo is het.

 

Kryon