Reik altijd uit naar iets dat een beetje verlichting geeft ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Esther Hicks channelt Abraham Hicks

Vertaald vanuit het Engels door Annelie van Eijk

 

Doe het werk. Dat is wat we regelmatig tegen iedereen zeggen. Je kunt niet dezelfde dingen blijven denken en dezelfde dingen blijven zeggen, en dezelfde dingen blijven doen en toch vibrationeel verbeteren. Je moet vibrationeel verbeteren. En de enige manier om gestaag te kunnen verbeteren, is door alles te negeren wat anderen zeggen en alleen te letten op wat BETER VOELT voor JOU.

 

En als het beter voor je voelt om boos te zijn, wees dan boos. En als het beter voor je voelt om te verwijten, verwijt dan. En als het beter voor je voelt om ergens gefrustreerd over te zijn, ben dan gefrustreerd.

 

 

Maar reik altijd uit naar iets wat je een beetje verlichting geeft.

 

En we beloven je dat als je uitreikt naar verlichting, je weerstand loslaat. En als je weerstand loslaat kom je weer in lijn met Wie Je Bent.

 

Doe hier niet te moeilijk over en laat je mantra zijn:

 

“Ik ga er het beste van maken. “Ik ga er het beste van maken”, en voel het verschil.

 

Soms maak je er niet het beste van maar maak je het erger. Dan ben je ergens in frustratie, en praat je jezelf regelrecht de boosheid in. En dan breng je jezelf regelrecht naar het gevoel van echte machteloosheid!

 

Je kunt het voelen als je er het beste van maakt, en je kunt het voelen als je het erger maakt. en het is tijd dat je ophoudt het erger te maken want je hoeft niets aan anderen uit te leggen.

 

De reden dat je het erger maakt, is omdat je met heel je Wezen weet dat de dingen goed zouden moeten gaan, en als het niet goed met je gaat dan wil je dat ergens verklaren.

 

Maar verklaar het niet door op een negatieve manier naar jezelf te wijzen!

 

Wijs naar een ander, dat voelt beter.... voor even.

 

En uiteindelijk zul je helemaal niet meer hoeven te wijzen, omdat je dan op die heldere plek van verbinding bent die normaal is voor Wie Je Bent.

 

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com