November portaaldagen: laten gebeuren


Het kan niet op... 10-11-2023 = 10 en 11-11-2023 = 11 … (19 en 20 November idem). We hebben deze Novembermaand een grote doorbraak qua tijds- en ruimtebesef. Verleden en toekomst komen in ons samen als een nieuw begin in het hier- en- nu, vanuit onze oorsprong.

 

Meer dan ooit ervaren we het verlangen om er helemaal te mogen ZIJN, nu, op aarde, in onszelf. Door de vele portaaldagen vliegen we door processen heen. Dit is mede dankzij de extra hulp uit hogere dimensies en dankzij onze eigen delen die in hogere dimensies verkeren. Veel van die delen kunnen zich nog niet aan onze huidige fysieke frequenties ‘hechten’ maar we gaan ze wel steeds meer waarnemen!

 

Om de weg vrij te maken naar die hogere delen worden we innerlijk schoon “geperst”.

 

Dit kan allerlei reacties geven, die afwisselend fijn of heel vervelend kunnen zijn: mentale verwarring of juist helderheid ervaren, je emotioneel overbelast of juist ontlast en opgelucht voelen; totaal geen puf hebben om iets te ondernemen of juist een niet te stuiten wilskracht hebben en je ziekig voelen (waarbij veel oude verdichte, verharde of verslijmde energie afgevoerd wil worden) of juist je gezonder dan ooit voelen.

Het is menselijk om, als je je niet lekker voelt, daar de oorzaak van te zoeken. Zodat je er iets aan kunt veranderen. Maar eigenlijk valt het nog niet te vatten wat er gebeurt. Het gebeurt in ons, we zijn er aan toe en er wordt zorgvuldig aan ons gewerkt! Er zijn downloads, upgrades en flinke detox-processen. Ik hoor van veel mensen dat ze de ene dag een rotsvast vertrouwen ervaren en dat ze de andere dag in oude angst en wanhoop vastzitten en het niet meer weten of het wel klopt wat ze dachten.

 

Als je dat jojo-en kunt laten gebeuren zonder daar een oordeel op te zetten of het weg te willen hebben, dan doe je jezelf echt een plezier. Dat heet ‘innerlijke evolutie toestaan’. Het ‘her-ijken’, die nieuwe balans vinden, moet echt door jouw fysieke lijf heen gebeuren.

Er is geen andere weg, want jij bent zowel de ontvanger, de container, de transformator als de uitzender. De voorbereidingen voor jouw ascensie zijn al levens geleden begonnen. Hoogfrequente coderingen en energieën daalden vanuit de goddelijke geest, als een sterrenregen uit de hemel, in de meer verfijndere, etherische lagen van jouw zijn. En ook nu ontvang je dag en nacht impulsen om jou te laten ontwaken.

 

Alles wat er in jou nog slaapt wordt geactiveerd op het moment dat jij er qua bewustzijn aan toe bent.

Met name dat wat heel diep in jouw botten en vezels, in jouw DNA, in jouw zenuwstelsel en in jouw geheugen-bank zit. Jij staat onder stroom, je bent ingeplugd in het grote veld van de grootste bewustwording ooit die de mensheid zal meemaken.

De uittocht uit de dualiteit is een universele triomf, aangestuurd door de Lichtwereld! Dus: laat gebeuren, laat zijn wat er is en geef toe aan wat je werkelijk nodig hebt. Laat de kille eisen over waar je vanuit oude verwachtingen aan zou ‘moeten voldoen’, of het liefdeloze idee dat een ware opstanding voor jou niet zou zijn weggelegd (onzin!) achter je. Sta toe dat de goddelijke stem van onvoorwaardelijke liefde jou het beste mag influisteren tijdens alle momenten van inkeer.

 

November is de maand van laten uitrazen en tot rust komen. Van tijd voor jezelf nemen. Van jezelf laven aan krachtplaatsen die jouw ware goddelijke Zelf weerspiegelen!

 

Mieke Vulink

www.miekevulink.nl