Nieuwe maan 8 mei 2024 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Woensdag 8 mei 05.24 uur is er Nieuwe Maan. De zwaarte van afgelopen winter trekt stilaan weg, en deze Nieuwe Maan kan je zin geven om dingen te plannen die je misschien had uitgesteld, maar nu eindelijk hun plek mogen krijgen in je leven. 

 

 

De rijkdom aan positieve en minder makkelijke ervaringen in het eerste deel van dit jaar maakt dat je een stuk bewuster nieuw territorium betreedt, dat je plannen meer kans op succes hebben omdat je door je evolutie nu meer geaard bent, beter aanvoelt wat kan en wat niet kan, dat je meer feeling krijgt over het juiste kosmische moment om iets te gaan doen, en dat je veel meer moed hebt om - indien dat nodig is - een drempel over te gaan, hindernissen te overwinnen, en je ego-belemmeringen bewust te overstijgen.

De sterke Zon-activiteit van afgelopen dagen kan wel invloed hebben op de supergevoeligen, en kan hen (vaak ook kinderen en huisdieren) extra spanning doen voelen, het gevoel van op het randje gespannen te zijn, snel geïrriteerd te raken, emotioneel te worden, vermoeidheid, soms wakker te worden 's nachts, meer te eten enz. Zoals je weet: dit hoort bij het proces van trillingsverhoging en verlichtingsproces van onze Aarde, en doorheen de tijd leert ieder daarmee om te gaan, en hoe zichzelf telkens opnieuw in balans te zetten.

Het helpt al om niet te vergeten te spelen, te genieten, te lachen, mensen te ontmoeten, iets nieuws aan te pakken, goed voor je lichaam te zorgen, enzovoort. Het hangt wat van jezelf en je intenties af hoe je doorheen deze intense tijden gaat, en denk eraan: het is een les voor elke mens om het leven 'in handen te nemen', en je zo steeds minder te laten overrompelen en overweldigen door alle uitdagingen die horen bij elk menselijk leven.

Uiteindelijk creëer jij je eigen leven, en creëren wij ons leven samen - en hoe bewuster we dat doen, hoe liefdevoller ook, en hoe beter de wereld vooruitgaat.

 

Fran Tielemans
www.maitreya.be