Magische transformatie & jouw Tribe • Nieuwe Maan in Boogschutter 23 november 2022 ♥ Manuela van der Knaap ♥ Lichtwerkers Nederland


Dit is de beschrijving voor de komende maand vanuit de nieuwe Maan in Boogschutter van woensdag 23-11. Het is een maand met diepe transformerende magische, helende processen. In het artikel lees je meer over diepe transformatie en hoe je uit het huidige overlevingsmechanisme kan stappen die je uitholt en klemzet in verantwoordelijkheden en zwaarte. Vind jouw persoonlijke doorgang van magische transformatie en aansluiting bij jouw Tribe. Ik wens je veel leesplezier…

Maak jezelf vrij

 

Ik val maar gelijk met de deur in huis. Deze nieuwe Maan (en dus de komende maand) gaat over het vrijmaken van je inspiratie en manifestatiekracht en daar de juiste kanalen (groepen/familie) voor vinden. Velen ervaren het vrijkomen van hun Goddelijke en Wezenlijke kwaliteiten en het eindelijk gaan doen waar ze voor geboren zijn. Maar dat gaat meestal niet zonder horten en stoten. De schaduw meldt zich en dient onder ogen gezien te worden. Door de lessen die je overlevingsmechanisme je laat zien en deze te omarmen maak je jezelf vrij om vanuit je Wezenlijke Zelf steeds moeitelozer te manifesteren.

(Noordelijke Maansknoop in het 9de huis conjunct Uranus in Stier. Zwarte Maan in Kreeft conjunct zwarte Zon 11de huis oppositie Priapus in Steenbok 5de huis conjunct Pluto. Nieuwe Maan in Boogschutter 4de huis is Heer van zwarte Maan in Kreeft 11de huis. En nieuwe Maan conjunct Venus en Mercurius=Venus is Heer van noordelijke Maansknoop. Heer nieuwe Maan is Jupiter stationair conjunct Neptunus 8ste huis Vissen.)

 

Bevrijden uit macht en onmacht

 

Het overlevingsmechanisme laat een proces zien van autoriteitsconflicten, het onder de loep nemen en afstoten van verantwoordelijkheden en zien waar je te streng bent voor jezelf, maar ook macht en onmacht over je eigen stroom mogen volgen. Mogelijk ervaar je vanuit het overlevingsmechanisme dat niets loopt en lukt, alsof de rem op je leven staat. Pluto regeert ook over de dood en verbonden met het overlevingsmechanisme is het mogelijk dat meer mensen zullen overgaan naar andere niveaus van het bestaan, door de dood heen. Dit gaat ook over de egodood en het groeien naar de stilte van het ZIJN en het claimen van je bestaan. Al vanaf de zomer zijn we bezig om onszelf te bevrijden uit situaties die macht en onmacht oproepen. Op allerlei gebieden is dit levensgroot aanwezig. 


(Priapus in Steenbok 5de huis conjunct Pluto.)

 

Holle leegte

 

Om vanuit je Wezenlijke Zelf te kunnen leven en manifesteren, is het nodig om uit de beperkingen van de dualiteit van de Matrix te stappen. Deze beperkingen zijn van buitenaf opgelegde structuren die dicteren hoe je moet leven en bewegen. Externe autoriteiten kunnen ouders zijn, je werkgever, de overheid, je familie of je vriendengroep enzovoort. Het overlevingsmechanisme van deze nieuwe Maan en dus voor de komende maand, laat een confronterende creatieve stroom zien die muurvast zit in allemaal heilige zaken die MOETEN. Maar deze vastzittende creatieve stroom verstikt dus je innerlijke stroom. Het kan zelfs zover gaan dat je niet meer weet wat jouw eigen stroom is of wat er vanbinnen leeft in jou. Dit overlevingsmechanisme zet je gevangen in jezelf in een holle lege ruimte zonder leven, met een uitzichtloze toekomst.

(Priapus in Steenbok 5de huis conjunct Pluto.)

 

Oorspronkelijke aardeverbinding

 

Zoals ik al in het 2de deel van de jaarhoroscoop voor 2023 uitgebreid heb uitgelegd, is het nodig om uit deze Matrix te breken en je natuurlijke oorspronkelijke aarding te vinden. Hiermee bedoel ik de ware verbindingen van jouw Goddelijke Wezensessentie naar het Goddelijke Wezen van aarde en Bron. Een grote groep is klaar voor deze sprong en tijdens het speciale meditatie-webinar met extra Q&A voor het herinneren en ervaren van de oorspronkelijke aarding, hebben we dit op een individuele manier, maar met een grote groep tegelijkertijd mogen ervaren. Deze aarding is dragend, voedend, inspirerend en is ook een levende communicatie. De komende maand is deze oorspronkelijke aarding krachtig en met meer gemak dan normaal beschikbaar voor iedereen die daaraan toe is. Dit is een diepe maar zeer magische transformatie/transmutatie.

(Heer nieuwe Maan in Boogschutter 4de huis conjunct Venus en Mercurius is Jupiter stationair conjunct Neptunus 8ste huis Vissen.)

 

Trouw aan je innerlijke stroom

 

Zoals ik al in het jaarartikel deel 2 heb verwoord, betekent deze oorspronkelijke kosmos-aarde verbinding ook dat je keuzes zal moeten maken, misschien afscheid zal moeten nemen van verbindingen en situaties die niet meer passen bij een vrije autonome expressie van jezelf. Het gaat om het trouw zijn aan je eigen innerlijke stroom. Als je je eigen innerlijke stroom volgt, dan vind je ook aansluiting bij anderen die gelijkgestemd zijn en die jouw innerlijke stroom sterker maken en ondersteunen. Het overlevingsmechanisme waarmee je jezelf klemzet, door jezelf in een systeem te persen of te luisteren naar externe autoriteit of iemand anders zijn mening, zal je dan moeten doorbreken en je zult dan zeer waarschijnlijk afscheid moeten nemen van wat niet meer klopt.

(Zwarte Maan en zwarte Zon 11de huis in Kreeft oppositie Priapus conjunct Diamant en Pluto 5de huis Steenbok.)

 

Schuld, schaamte en gevangenschap

 

 Een belangrijke sleutel om los te komen van externe beperkingen en autoriteit, is het loskomen van schuld en schaamte.

Meestal zijn schuld en schaamte belangrijke pijlers van de Matrix, zoals in de maatschappij bijvoorbeeld de milieulobby via schuld en schaamte offers vraagt. En op het persoonlijke niveau gaat dit vaak over commitment en het dragen van verantwoordelijkheden voor anderen. Met schuld en/of schaamte stem je vrijwillig in met opgelegde schuld en is de schaamte de bevestiging hiervan. Je zet jezelf dus vrijwillig vast in het verleden, want het is zelden iets wat in het NU gebeurt. Innerlijk is er meestal een oude referentie van schuld en schaamte waar nieuwe schuld en schaamte op aanhaken. De huidige innerlijke stroom vraagt om schuld en schaamte te transformeren naar krachtig kiezen voor jezelf en wat klopt voor jou. Dit doe je door middel van vergeven van jezelf en de ander. Dus ook door de ander te vergeven en schuld los te laten, geef je een enorm multi-dimensionaal cadeau. En als we dit betrekken op de maatschappij, dan kom je op deze manier los van valse profetieën en vind je jouw ware visie, inspiratie en pad. De wond van Cheiron is kosmisch en dus komt deze schuld en schaamte universeel terug op alle niveaus van je multi-dimensionale Zelf. Daarom is de heling zeer diep en is van alle niveaus, wanneer je de beklemming van schuld en schaamte kan doorbreken.

(Cheiron in Ram 8st huis T-vierkant zwarte Maan en zwarte Zon in Kreeft 11de huis en Priapus in Steenbok 5de huis conjunct Diamant en Pluto.)

 

Depressie en droevige hopeloosheid

 

Iets anders wat je kan vasthouden in het oude, zijn teleurstelling, depressie en droevige hopeloosheid. Dit is een zware last die je kan dragen, waarin het vertrouwen naar een toekomstige andere uitkomst er niet meer is. Daarmee zet je jezelf ook vast in een steeds herhalende uitkomst. Erkennen en zien van dit patroon helpt je om er los van te komen en mogelijk andere keuzes te maken.

(Cheiron in Ram 8st huis T-vierkant zwarte Maan en zwarte Zon in Kreeft 11de huis en Priapus in Steenbok 5de huis conjunct Diamant en Pluto.)

 

Vind jouw Tribe

 

Vanuit je vrije stroom, die je op een speelse vrije manier kan ervaren in jezelf (innerlijk kind), schep je ruimte om met elkaar het nieuwe te laten ontstaan. Dan wordt een eventuele last met elkaar gedragen. Op die manier is de last niet groot, maar wordt een voedende inspiratie en een blije speelse gebeurtenis die door liefde gedragen wordt. Dus bevrijd jouw innerlijke stroom en vind daardoor jouw Tribe. Je bent van harte welkom bij mijn meditatie-webinars. Ik wens je een geweldige, voedende en gedragen maand.

(Zwarte Maan en zwarte Zon 11de huis in Kreeft oppositie Priapus conjunct Diamant en Pluto 5de huis Steenbok. Beide in een T-vierkant met Cheiron 8ste huis Ram. Heer zwarte Maan is nieuwe Maan in Boogschutter conjunct Venus en Mercurius in Boogschutter. Heer nieuwe Maan is Jupiter stationair conjunct Neptunus 8ste huis Vissen. )

 

Heb het goed… 💞

 

© Manuela van der Knaap
www.inzichten.com 

Hocus Pocus (of toch niet?)

Zondag 27 november 2022, 20:00 uur gechanneld door Wieteke Koolhof

Tarotleggingen of kaartleggingen in het algemeen, hoe kan het dat de resultaten voor mij altijd accuraat zijn? Hoe zit het met het zien van dubbele getallen of meestergetallen en hoe werken we met deze boodschappen?

Hoe kan het dat sommige mensen zo duidelijk fysiek reageren op zonnevlammen en houdt dit verband met onze ontwaking? Wat is de Schumann Resonantie nu precies en hoe gebruiken we deze informatie?

Vrijwel alle specifieke astrologische informatie is gebaseerd op onze geboorte datum, -plaats en -tijd. Waarom is dit? En is Human Design een gechanneld systeem? En hoe kan het dat dit ook zo to the point is?

Is het veilig om een stargate te gebruiken om contact te maken met het buitenaardse? En met welke wezens is er dan communicatie?

Wat gebeurt nu precies als ik energie meet met wichelroedes op oude krachtplaatsen? En hoe kan het dat sommige mensen deze energiestromen amper of helemaal niet waarnemen? En wat is het verschil tussen leylijnen en synchronisatie lijnen?

Knoflook naast de voordeur om kwade geesten te weren of een ruimte energetisch reinigen met zout. Werken dit soort truckjes nu echt of is dit totale onzin?


 Dit en meer in de transmissie Hocus Pocus (of toch niet?) op zondag 27 november 2022, om 20:00 uur.


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.