Lichtwerkers Nederland Reis Gran Canaria


Zodra mondkapjes-testen-vrij vliegen is toegestaan, zullen wij met veel enthousiasme onze retraites voortzetten. Mogelijk op meerdere / andere locaties. Daarom zijn de prijzen en de datums voor de aankomende retraites nog niet bekend. Wil je alvast je plekje ''reserveren'' dan kan je contact met ons opnemen om jezelf op de wachtlijst te plaatsen. Jij zal dan als eerste op de hoogte worden gesteld.


Welke invloed zal het op jouw leven hebben, als je de hand van de ziel pakt?


Tijdens deze reis zal je duidelijk worden hoe kinderlijk simpel het is om je te verbinden met de ziel. Vaak zijn we deze kinderlijke wijsheid kwijtgeraakt en is het in de praktijk nog best een uitdaging om je onvoorwaardelijk goed te voelen.

Een lichtwerker is iemand die er bewust voor kiest het licht van zijn ziel te volgen. En dit kan lastig zijn, omdat je dan je leven niet meer kunt leven door ideeën buiten jezelf te volgen. Je voelt de roep van de ziel die je aanmoedigt het licht in jezelf te ontdekken en paden te bewandelen die nog niet gelopen zijn, laat staan te overzien.

Maar eigenlijk klinkt het volgen van jouw vreugde, jouw waarheid, jouw ziel, moeilijker dan het is. Terwijl het voor veel mensen de grootste stap is die ze zullen nemen in dit leven.

 

Je ziel communiceert met jou, door de gevoelens die je ervaart

 

Tijdens deze reis gaan we de hand van de ziel vastpakken en leren hoe we deze hand kunnen implementeren in ons dagelijkse leven, bij alles dat we doen.

Jouw ziel is vreugde, waarheid, licht en onvoorwaardelijk.

En ieder moment dat jij je vreugdevol voelt is een succes dat leidt naar méér tevredenheid, méér gezondheid, méér overvloed, méér innerlijke vrede, méér gelukzaligheid, méér gelijkgestemden etc, etc. Dit is hoe het voelt om met de stroming van je ziel mee te gaan.  Dit is de actie die je in het hier en nu kan nemen.

En dit gaan wij gezamenlijk in beweging zetten tijdens deze reis.

Als je bewust de hand van de ziel pakt heeft dit zijn uitwerking in elk gebied van je leven

 

 


Het maakt dus niet uit waar jij op dit moment in je leven staat... 
... wat het is dat je aan het ontrafelen bent in jezelf

 

Alle antwoorden die je zoekt bevinden zich in het contact met je ziel

 


Wij introduceren je graag aan jouw ziel, die vanaf het aller eerste moment dat jij op aarde kwam al klaar stond met een uitgestrekte hand.

Wil je bewust de verbinding met je ziel aangaan en kies je er bewust voor om je vrije wil in te zetten, samen te willen werken met je ziel?

Als je bewust ervaart dat er negatieve gedachtegangen plaatsvinden in jou, heb je de eerste stap al gezet.  Ben je er dan nu klaar voor om deze innerlijke roep om te zetten tot actie = manifestatie?

Jij bent zelf de verandering op wie jij wacht.

De wereld heeft krachtige lichtwerkers nodig! En wij staan je graag bij in jouw transformatieproces.


Welke ervaringen mag je verwachten?

» In contact treden met de intelligentie van het fysieke lichaam

» Herkennen en leren loskoppelen van negatief momentum

» Directe communicatie met de ziel (met o.a. de verlichtingsactivaties)

» De filter plaatsen in je energieveld

» Navigatie van de ziel tools

En natuurlijk zeker ook:

 

» Fijn contact met ons en je medelichtwerkers

» Veel zon, zee, strand, duinen, zwembad, lekker eten en lekker weer

» Terrasjes, winkelcentrums, de prachtige boulevards van Playa del Ingles, Maspalomas en Meloneras

» veel verdieping en verbinding met gelijkgestemden

» Persoonlijke ondersteuning tijdens jouw innerlijke reis indien gewenst


Deze reis is geschikt voor jou als je jezelf klaar voelt om te leunen naar meer tevredenheid en je vrije wil gebruikt om deze levensveranderende doorbraak te realiseren.

Wat is exclusief aan deze reis?

 

Een kleine groep deelnemers zodat er voldoende ruimte is om samen met ons het maximale uit jezelf te halen.


 

De accommodatie


We verblijven in een prachtig 3 sterrenresort in Maspalomas. Elke deelnemer ontvangt een één- of tweepersoonsappartement vol charme en comfort. Deze appartementen hebben twee eenpersoonsbedden of één tweepersoonsbed, een ingerichte keuken waar je eventueel fijn je eigen maaltijden kan bereiden, een terras of balkon en een volledig uitgeruste badkamer met zelfs een bubbelbad (!) 

 

Spa Experience


Woensdag gaan we loslaten op cellulair niveau, tijdens de ultieme Spa experience in het Corallium. Deze binnen en buiten spa is uitgespreid over een oppervlakte van  3500 m² en neemt je mee langs twaalf unieke kamers die specifiek zijn ontworpen om de eliminatie van toxines aan te moedigen, ontspanning en harmonie te bevorderen en het cardiovasculaire en immuunsysteem te versterken.

* Zwemkleding is verplicht

 

Ons programma


We komen drie ochtenden bij elkaar in onze penthouse voor de workshops van ongeveer twee uren. Op de woensdagochtend genieten we van een Spa Experience en de rest van deze reis staat vooral in het teken van doen waar jij zelf zin in hebt.

Er is genoeg ruimte om ons op een speelse manier met elkaar te verbinden en er is ook genoeg privacy is voor degenen die dat wensen. Alles is mogelijk en afhankelijk van wat de groep wilt.

Wij van Lichtwerkers genieten heerlijk van de zon, het zwembad (de glijbaan!) de zee, het strand, de terrasjes, de winkelcentra, etc, en er is de mogelijkheid je bij ons aan te sluiten of bij de andere deelnemers.


Het belangrijkste is dat je doet wat goed voelt voor jou, zodat je hand in hand met de ziel naar huis gaat en je leven nooit meer hetzelfde is.

 

Wij kijken er naar uit om met jou op vakantie te gaan!

 

Verbinding met je ziel retraites


Kernwoorden:
 Ruimte, gemak, speelsheid, vrijheid, ontspanning, plezier.

Vanwege de reset zijn de prijzen van dit (2022) jaar zijn nog niet bekend.

 

Over Davy en Denise Diekstra

 

Davy en Denise hebben jarenlang ervaring als therapeut, manager, directeur, ''medium'', hel(p)er en zijn de drijvende kracht achter Lichtwerkers Nederland. Dit valt allemaal in het niet als jij jezelf kunt voorstellen dat zij ouderverstoting, chemokuur diagnose, ongeneeslijk degeneratief ziek diagnose, misbruik, faillissementen, van verslavingen tot eetstoornissen en meer hebben doorleeft en nu gezond, stralend én vreugdevol in het leven staan.

Al deze dingen hebben geleid tot hun contact met de ziel waar ze onbeschrijfelijk dankbaar voor zijn.

Zij zijn het bewijs dat je onvoorwaardelijk van jezelf kunt houden en dat je onvoorwaardelijke vreugde kunt zijn door een levend contact met de ziel te ervaren.Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.