Lichtwerk in de vijfde dimensie, wat betekent dit? ♥ Irene Verweij ♥ Lichtwerkers Nederland


In deze intense overgangstijd van de derde naar de vijfde dimensie is alles, werkelijk alles aan het verschuiven. Wat betekent dit voor lichtwerk? Wat ga je zelf merken of merk je misschien al? 

 

Van lichtwerker naar lichtdrager

 

Wat mij betreft kunnen we het woord ‘lichtwerker’ gaan vervangen voor ‘lichtdrager’. De tijd waarin we als lichtwerkers vooral bezig waren om onze donkere stukken tegen het licht te houden, zodat deze in licht konden transformeren, is voorbij.

In deze transformatie naar de vijfde dimensie gaat het leven niet langer vanuit mind, patronen en conditionering ervaren worden, maar vanuit het hart.

In ons prachtige hart zijn we licht. We gaan van doen naar zijn. Vandaar deze transformatie van lichtwerker naar lichtdrager. Wist je overigens dat het woord ‘lichtdrager’ al in de bijbel genoemd wordt?

 

Wat betekent dit concreet?

 

Je gaat de komende weken en maanden vooral bemerken dat je hoofd rustiger wordt. Je raakt beter uitgelijnd, afgestemd op je hart. Zat je misschien eerst nog vast in polariteit waarin je felle gesprekken aanging over de huidige gang van zaken in de buitenwereld, nu merk je dat je daarom kunt glimlachen. Ja het is er nog, maar je voelt diep vertrouwen en rust dat dit, na een wellicht chaotische transitieperiode, vanzelf tot rust komt. Je bent als het oog in een orkaan. 

 

Veranderde actieradius van jouw hart

 

Je merkt op dat je je niet langer met berichten voedt die je uit je midden halen. Zodra je een bericht leest, voel je de bepaalde frequentie die erbij hoort. Moeiteloos haal je je blik ervan af en focust je opnieuw op je hart. Vanuit daar voel je de kracht van het licht in jouw hart. Leerde de wetenschap ons dat de actieradius van het hart ooit 8 meter was, nu voel je dat deze zoveel verder reikt, misschien wel kilometers ver! 

 

Je landt eindelijk in je lichaam

 

Ook voel je dat je meer in je lichaam landt. Eindelijk aard je volledig in jouw prachtige, intelligente en ingenieuze lichaam! De behoefte om op blote voeten door de natuur te wandelen, is sterk. Had je daar eerst wellicht nooit tijd voor, ineens lijkt tijd vloeibaar te zijn en kun je dit regelmatig doen. Je ademhaling wordt dieper, krachtiger. Fysieke problemen waar je misschien al een tijd mee liep, lossen langzaam op. Maar bovenal, je voelt je zo krachtig in jouw licht dat je iedere dag weer een beetje dieper in jouw natuurlijke staat van Zijn belandt, namelijk in geluk. 

Irene Verweij
www.lightworker-academy.nl

 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.