Verlichtingsactivatie

Elke maand vanuit je eigen fijne plek: lekker thuis door Davy Diekstra


Na meerdere bijna-doodervaringen heeft Davy Diekstra zich ruim 20 jaar exclusief bezig gehouden om de wijsheid van ‘de andere kant van de sluier’ praktisch toepasbaar te maken voor iedereen. Davy heeft een brug weten te slaan naar de multidimensionaliteit van de ziel.

Dit is de plaats waar je vrij kunt worden van psychische en fysieke problematiek en nog heel veel meer.

Elke verlichtingsactivatie draagt bij aan de zelfrealisatie dat jij een ziel bent. Jouw geloofsovertuigingen zijn het enige obstakel van deze realisatie en vormen ”de zogenaamde sluier” tussen jou en gene zijde.

Davy beschrijft zijn bijna-doodervaringen als het wakker worden in een andere realiteit, een realiteit die vele malen echter aanvoelt dan de 3 dimensionale werkelijkheid die de meesten als ‘de echte realiteit’ beschouwen.

 

Deze ervaring maakte niet alleen dat Davy wakker werd in de multidimensionale realiteit van de ziel, hij werd direct daarna ook geconfronteerd met spontane genezing voor iets waar de reguliere zorg hem chemo, operaties en drugs tot aan zijn marmer steen voorschreef.

Het activeren van jouw bewustzijn in de multidimensionale realiteit van de ziel

 

Als we iets leren van de menselijke geschiedenis is dat woorden niet leren maar alleen de ervaring leert en daarom is het prachtig om je te openen voor de multidimensionale realiteit van je ziel. Zo kan je voor jezelf gaan ondervinden dat je letterlijk alleen nog maar een schaduw bent geweest van wie je daadwerkelijk bent.


Elke maandelijkse activatie bestaat uit twee delen. Het eerste deel gaat vooral over mogelijk nieuwe ideeën en concepten om je rustig en voorzichtig te openen. Deze informatie is bedoeld om jou bij te staan om wie je denkt te zijn rustig af te breken, zodat je open(er) bent om jezelf (steeds meer) te realiseren. Hier gebruikt Davy zijn bijna-doodervaringen voor en vlecht hij vele gechannelde, spirituele en wetenschappelijke stromingen in elkaar om je nieuwe perspectieven aan te bieden.

In het tweede deel stappen we gezamenlijk de realiteit van de ziel binnen, die in alle dimensies aanwezig is. Davy neemt je mee met een reis naar de multidimensionale realiteit van jouw ziel, om daar jouw licht/bewustzijn in te activeren. De ervaringen die jij ‘daar’ maakt, kunnen je bewust maken van een realiteit die veel reëler is dan de derde dimensionaliteit die jij voor waarheid hebt aangenomen.

Als je graag meer duidelijkheid of verdieping wenst op jouw spirituele weg en je begrijpt dat je geen opleiding nodig hebt om jezelf te herinneren wie je daadwerkelijk bent, dan heeft deze activatie zeker de potentie om je het gevoel te geven weer Thuis te komen bij je Zelf.

Het licht van jouw bewustzijn laten doordringen in dimensies waar genezing, het vrijkomen van angsten, contact met 'overledenen' en nog veel meer mogelijk is, was nog niet eerder zo duidelijk.

Natuurlijk ben je je bewust dat jouw inzet en openheid te maken hebben met de oogst die voor jou persoonlijk te behalen valt. Iedere ervaring is uniek. Verlichting is een proces en iedereen heeft een andere muur om te doorbreken. Vraag jezelf af welke intentie je echt hebt als je je met deze materie bezighoudt, want wat jij erin stopt is wat jij er voor jezelf uit kan halen.

 

 

Het is – voor zover wij weten – niet mogelijk om je ‘zo diep’ mee te nemen in de realiteit van je ziel, zoals iemand ervaart tijdens een bijna-doodervaring. Wel zijn ervaringen van heelwording, verlichting en meesterschap meer dan binnen handbereik, waar jij ook staat in je leven, mocht dat je interesseren.

Verlichtingsactivaties

Meedoen vanuit je eigen fijne plek: lekker thuis

Verbinding met je ziel retraites

Zodra mondkapjes-testen-vrij vliegen is toegestaan


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief