Klaar voor de volgende ascentie ronde ♥ Eveline van Dongen ♥ Lichtwerkers Nederland


Wie een beetje het nieuws volgt kan er niet meer omheen: het apenpokkenvirus is in opmars.

De WHO heeft zelfs al besloten tot een spoedvergadering vanwege deze plotselinge wereldwijde uitbraak van apenpokken. Aldus het AD.

Deskundigen gaan zich daarom vrijdag buigen over de vraag of er alarm moet worden geslagen, zo is vernomen bij de organisatie. De WHO zou een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid van internationaal belang kunnen uitroepen, menen waarnemers.

 Voor diegenen die nog niet zijn bekomen van de coronahysterie, is dit een flinke klap in het gezicht. Voor diegenen die ondertussen de, niet meer zo geheime, agenda kennen van bepaalde elitaire groepen waar onze regeringsleiders zich voor het karretje hebben laten spannen, is dit geen verrassing.

Of zoals Bill Gates het zei: ‘The next one we will be taken seriously.’

Ondanks dat deze ziekte staat beschreven als veel minder ernstig dan het pokkenvirus dat zou zijn uitgeroeid door vaccinaties, wordt er direct weer vol ingezet op paniekzaaierij en verdeeldheid. Niet alleen wisselen berichten over de mortaliteit van 1 op de 100 naar 1 op de 4, ook zijn het nu volgens de berichten vooral homoseksuele mannen en kinderen die door dit virus geraakt dreigen te worden.

Tegelijkertijd heeft Ab Osterhaus zijn rentree alweer gemaakt en is de ring-vaccinatie als strategie ook al geïntroduceerd. Deze aanpak richt zich op het bij een uitbraak vaccineren van individuen of dieren die zich in een zekere straal om de uitbraak heen bevinden.

Het doet mij denken aan het ruimen van pluimvee bij de vogelgriep en de nertsen tijdens Corona. Uit voorzorg moeten we er dan bij een uitbraak allemaal aan geloven.

Helaas echter blijken we niet voldoende vaccins tegen de pokken op voorraad te hebben, die werken volgens Ab namelijk ook goed tegen deze apenvariant. Wie dus in aanmerking komt voor dat vaccin is nog niet zeker. Wel is duidelijk dat dit maal degenen onder de 50 jaar het meeste risico lopen, omdat zij nooit zijn ingeënt tegen de pokken.

Waar dus tijdens Corona diegenen boven de 50 jaar werden lek geprikt, zijn het nu naar verwachting vooral de mensen onder de 50 die risico lopen en aan de prik moeten.

Waarom dit virus nu opeens oprukt is onduidelijk. Volgens Ab echter hebben we een niche gecreëerd doordat mensen niet meer gevaccineerd worden tegen de pokken. Het is opvallend, of misschien toch niet, dat hij juist dit woord ervoor gebruikt. Een niche is in de marketing namelijk een specifiek deel van een bepaalde markt. Wellicht heeft Ab ook aandelen in dit pokkenvaccin en komt zijn woordkeuze wederom voort uit dollertekens in zijn ogen.

Ik ben benieuwd wie er nog meer in die markt stapt, of erin trapt.

In elk geval staan de apenpokken PCR testen al klaar en met een beetje geluk wordt eerdaags een internationaal verdrag van de WHO getekend en mag Tedros ons dit keer met een serieus en meelevend gezicht door deze pandemie leiden.

Ik zeg doen.

 Want als er iets duidelijk is geworden door de hele corona crisis is het wel dat dit het collectief ontwaken heeft gekatalyseerd.

 Het heeft ons doen herinneren wie we zijn, wat we willen en vooral wat niet.

 Het heeft behoorlijk veel blinde vlekken geopenbaard, gif naar de oppervlakte gehaald en ziekte in onze interne en externe systemen aan het licht gebracht.

 

Of we nu willen of niet, we zijn blijkbaar klaar voor de volgende ascentie ronde

 

Hoe boeiend is het dat deze begint met het apenpokkenvirus en het teruggrijpen op het eerste vaccin dat ooit is ontstaan. Want waar velen ondertussen wel beseffen dat de mRNA vaccins niet al te betrouwbaar zijn, zo mogen we nu ook bewust worden van de hele scam rondom de ‘normale’ vaccinaties.

 We gaan dus letterlijk terug naar de oorsprong van het (al dan niet bewust) vergiftigen van ons lichaam en het met dierlijk DNA vermengen van ons menselijk DNA.

Het was de Britse Jezuït Edward Jenner die de eerste link probeerde te leggen tussen dierenziekten en mensenziekten en die door een bijzonder administratief trucje koeienpokken verwisselde met mensenpokken en daarmee zijn vaccin, afkomstig van het woord vacca dat koe betekent, vastlegde als effectief middel in de strijd tegen de menselijke pokkenziekte.

Dit principe werd later ondersteund door beweringen van Louis Pasteur over de ziektekiemtheorie: namelijk dat ziekte van buitenaf komt. Dat laatstgenoemde op zijn sterfbed zelf zijn hele bewering terugriep is helaas nooit in de vervolg onderzoeken verwerkt.

Ook werden gevaccineerden die toch kwamen te overlijden aan pokken niet als zodanig geregistreerd en werd er compleet voorbijgegaan aan het feit dat alleen de gezondheid in brede zin van de mens bepaalt of hij ziek wordt, en dus ziekte enkel van binnenuit komt.

In tegenstelling tot wat men beweerde was het juist het immuunsysteem, hygiëne en voeding wat bepaalde of men ziekt werd. In het bijzonder werd ook de belangrijke functie van vitamine C ter zijde geschoven.

 Aangezien het vaccin zich bemoeit met het immuunsysteem lijkt het verder niet geheel toevallig dat auto-immuunziekten en kanker de laatste decennia explosief zijn gestegen.

Personen met een verstoord of verzwakt immuunsysteem zijn eerder vatbaar voor ziekten. Het zou ook verklaren waarom in tijden van uitbraken, ook pokken altijd eerst de gevaccineerden raakt.

In de lijn van Pasteur en Jenner was het Charles Darwin die op basis van dit zogenoemde wetenschappelijk onderzoek van Jenner zijn onderbouwing vond voor zijn evolutietheorie inhoudende dat we van de apen afstammen. Jenner, Pasteur en Darwin vormen zo een unieke drie-eenheid die een gigantische impact hebben gehad op onze huidige gezondheidsstatus en ons leven.

Daarmee stootten zij de drie-eenheid: de vader, de zoon en de heilige geest jaren geleden van de troon.

En zo is de cirkel, of moet ik zeggen: de ring, rond.

We gaan terug naar de oorsprong van het vergeten weten over wie we zijn, waar we wel en niet van afstammen, wat gezondheid is en hoe we gezond kunnen blijven. En met dat die kennis weer wordt verspreidt, zullen ook de principes en beweringen die ten grondslag liggen aan vaccinaties an sich ten onder gaan.

 We gaan terug naar het punt waarop we zijn afgedreven.

 Het zal de wereld op zijn grondbesten doen (los) trillen.

 Want alleen zo kunnen we ascenderen en al het oude dat ons niet meer dient achter ons laten.

Wat een prachtige metaforen in deze huidige apenpokken uitbraak met ring-strategie.

En alhoewel de resultaten uit de tabletop-oefening van NTI ( Nuclear Threat Initiative) in samenwerking met de veiligheidsconferentie in München dat plaatsvond in 2021 een geheel andere strategie laat zien, zoals neergelegd in het document: Strengthening Global Systems to Prevent and Respond to High-Consequence Biological Threats, geloof ik heilig dat het grote ontwaken nu echt in een versnelling in gaat.

Liefs,

Eveline van Dongen
innertreasure.nl


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.