Jouw ware kracht ligt in het loslaten van de weerstand ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

Er zijn er maar weinig die zich verbinden met hun ware kracht, want het klinkt niet logisch dat er power te vinden is in ontspanning, in loslaten, in liefde, vreugde of gelukzaligheid.

De meeste mensen begrijpen niet dat hun ware kracht ligt in het loslaten van de weerstand – wat het enige obstakel is tot hun ware kracht.

❥ De meeste mensen verwachten niet dat het pad naar overvloed er één is van gemak en vreugde.

Hen is geleerd dat strijd, ontbering en opoffering nodig is voordat de beloning van grote overvloed gerealiseerd kan worden.

❥ De meesten begrijpen niet dat de strijd, waar zij zich in hun queeste naar succes en groei expres in mengen, juist tegen hen werkt.

Jullie is zo veel geleerd te geloven wat tegengesteld is aan de machtige wetten van het Universum, dat het moeilijk is om anders te gaan denken. En daarom presenteren we dit pad van veel minder weerstand....

We willen dat je Ademt in plaats van probeert. Dat je ontspant in plaats van moeite doet. Lacht in plaats van worstelt. Bent in plaats van doet.. want je ware kracht wordt alleen ervaren binnenin de Vortex.

ALS JE ZIN HEBT IN HET LEVEN en veel objecten hebt om je op te richten waardoor de Niet-fysieke Energie opgeroepen wordt, dan profiteert niet alleen dat object ervan maar ook je fysieke lichaam waar de Energie doorheen stroomt.

 

Het enige waardoor je fysieke lichaam aftakelt is omdat dat de conditie is waar men op focust


Het is omdat dat de overheersende verwachting geworden is waardoor zovelen het meemaken, dat is alles. Het is niet nodig dat je lichaam aftakelt. Je zult ouder worden, dat hou je niet tegen omdat je nu eenmaal dit ding genaamd ‘tijd’ hebt, maar aftakelen is helemaal niet nodig.

Zo veel mensen zijn ervan overtuigd dat als ze een bepaalde leeftijd bereiken, hun lichaam langzaam zal aftakelen. Het is verbazend hoeveel ‘verwachting’ daar aan vast zit.

En het is absoluut het tegenovergestelde van wat je bedoeling was, van wat je cellen kunnen en van wat Bron Energie aanlevert..

 

Je hoeft niet af te takelen. Het is alleen door je negatieve verwachting of zorgen maken over het een en ander waardoor de Energie afgeknepen wordt.

Je takelt niet af omdat je lichaam opraakt.

Je takelt af omdat je de Voorraden niet toelaat die ervoor zorgen dat je je goed voelt. Dat is alles.

En dat is altijd zo, zonder uitzondering.

 

Abraham Hicks
www.abraham-hicks.com

 

 

❥ Vertaling: Annelie v Eijk
www.mijnspirituelenatuur.nl 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief