Jouw unieke stem en bijdrage in de omkering • Nieuwe Maan in Leeuw 8 augustus 2021 ♥ Manuela van der Knaap ♥ Lichtwerkers Nederland

❥ Dit artikel beschrijft de processen en energieën voor de nieuwe Maan in Leeuw van zondag 8 augustus 2021.

Deze nieuwe Maan valt midden in de ‘Leeuwenpoort’ en de twee volle Manen in Waterman en is daarmee een bijzonder moment voor het neerzetten van jezelf en de essentie herstellen in relaties en verbindingen met anderen.

In dit artikel lees je over de grote omkering en op welke manier jij jouw bijdrage kan leveren aan het geheel. Maar ook over hoe wij met elkaar nu al een gezond Watermantijdperk aan het bouwen zijn en dat jouw unieke visie van het grootste belang is op dit moment, als bijdrage aan de grote omkering. Ik wens je veel leesplezier…

Verbindingen herstellen

 

Omdat we in de nieuwe tijd van Waterman aan het aankomen zijn, zal veel oudzeer in relaties en verbindingen beëindigd worden. We kunnen dat het oplossen van ‘Karma’ noemen, maar karma is niks meer en niks minder dan onafgemaakte losse eindjes tot afronding brengen. Daarmee herstel je jouw kracht en je zuiverheid. Alles is weer rond, afgerond, in evenwicht en komt weer in neutraliteit. Vanuit deze neutrale, zuivere kracht in jezelf kun je jezelf weer zijn in verbinding met de ander. Ook geeft het een beter zicht op wie je bent. Voor jezelf, maar ook naar de ander toe, kan je vanuit je essentie zichtbaar worden, met het grootst mogelijke gemak en vanuit eenvoud. (Zwarte Maan in Tweelingen in het 7de huis conjunct noordelijke Maansknoop oppositie Priapus is Boogschutter in het 1ste huis conjunct zuidelijke Maansknoop in het 1ste huis. Mercurius is Heer van de zwarte Maan en staat conjunct met de nieuwe Maan (Zon en Maan) in het 9de huis is Leeuw. De nieuwe Maan staat (ruim) oppositie Saturnus in Waterman in het 3de huis.)

 

Jouw individuele stem

 

Het oude kunnen we voorgoed loslaten, zodat we klaar zijn om ons Wezenlijke (Goddelijke) Zelf de ruimte te geven. Dat Wezenlijke Zelf kan dan helemaal tot bloei komen in het nieuwe tijdperk van Waterman, waarin we allemaal gelijkwaardig zijn aan elkaar en als broeders en zusters naast elkaar leven en elkaar inspireren in vrijheid.

❥ Deze nieuwe Maan vraagt van jou dat je jezelf uitspreekt en jouw visie laat horen. Het gaat er daarbij niet om dat je de ander moet overtuigen, maar vooral dat je jezelf met jouw visie zichtbaar maakt.

Het gaat om jouw individualiteit en jouw unieke individuele stem en dat is vooral een gevoel, dat authenticiteit en autonomie teweegbrengt. Dat gevoel wil op dit moment vanbinnen in jou, vol ervaren worden. Dat voelen van deze unieke individuele kracht in jezelf is het allerbelangrijkste, veel belangrijker dan dat die ander deze kracht van jou ook aanneemt, aanhoort in een visie of zelfs accepteert als waarheid. (YOD: Mercurius in Leeuw in het 9de huis inconjunct Pluto in Steenbok in het 2de huis sextiel Neptunus in Vissen in het 4de huis (ruim) conjunct IC in Vissen conjunct Nessus. Zwarte Maan in Tweelingen in het 7de huis conjunct noordelijke Maansknoop oppositie Priapus is Boogschutter in het 1ste huis conjunct zuidelijke Maansknoop in het 1ste huis. Mercurius is Heer van de zwarte Maan en staat conjunct met de nieuwe Maan (Zon en Maan) in het 9de huis is Leeuw.)

 

Unieke gift van deze nieuwe Maan

 

Door deze unieke, individuele, zuivere kracht in jezelf te voelen, helemaal in eigendom te nemen en zo ook uit te drukken in jouw dagelijks leven, aard je deze kracht in jezelf en ga je ervaren dat je jouw plek inneemt op deze Aarde met jouw unieke kwaliteiten.

Deze kracht kan dan ook helemaal integreren in het fysieke lichaam. Dan val je er ook helemaal mee samen.

Deze transformatie kan op lichamelijk niveau heel intens zijn en ook voor het ego is het behoorlijk pittig om deze stappen te nemen. Maar als je door dit proces heen gaat, dan wordt de grond onder je voeten stevig en word je ook helemaal, in volle omvang ontvangen door de Aarde. Dat is de unieke gift van deze bijzondere nieuwe Maan in Leeuw. (YOD: Mercurius in Leeuw in het 9de huis inconjunct Pluto in Steenbok in het 2de huis sextiel Neptunus in Vissen in het 4de huis (ruim) conjunct IC in Vissen conjunct Nessus. Zwarte Maan in Tweelingen in het 7de huis conjunct noordelijke Maansknoop oppositie Priapus is Boogschutter in het 1ste huis conjunct zuidelijke Maansknoop in het 1ste huis. Mercurius is Heer van de zwarte Maan en staat conjunct met de nieuwe Maan (Zon en Maan) in het 9de huis is Leeuw.)

 

Jouw unieke bijdrage

 

 

Het lijkt dat je als individu geen kracht hebt in dat hele grote collectief, met jouw persoonlijke visie. En zeker niet in een systeem dat zo vastzit als onze maatschappij. Het kan misschien voelen alsof je alleen staat met jouw visie en mening, waardoor je zelfs gaat twijfelen aan jezelf. Je ziet jouw visie dan waarschijnlijk niet terug in de maatschappij en daardoor kun je het gevoel krijgen geïsoleerd te zijn met jouw gevoel en visie.

❥ Maar je bent niet alleen en door voor jezelf te gaan staan en voor jouw visie, leg je de macht en kracht terug in jezelf. Daarmee neem je nog meer jouw visie in eigendom en kan je gelijkgestemden aantrekken en zal er een diepe transformatie plaatsvinden.

Die transformatie is niet altijd gemakkelijk, maar blijf verbonden met je hart en je krijgt iedere keer precies wat je nodig hebt in het moment. De diepe transformatie is niet alleen in jou, maar ook in de wereld om jou heen én in het collectief. Je wordt dan een lichtbaken voor waarheid en jouw unieke bijdrage aan het geheel en zo maak je anderen ook bewust en wakker. (YOD: Mercurius in Leeuw in het 9de huis inconjunct Pluto in Steenbok in het 2de huis sextiel Neptunus in Vissen in het 4de huis (ruim) conjunct IC in Vissen conjunct Nessus. Zwarte Maan in Tweelingen in het 7de huis conjunct noordelijke Maansknoop oppositie Priapus is Boogschutter in het 1ste huis conjunct zuidelijke Maansknoop in het 1ste huis. Mercurius is Heer van de zwarte Maan en staat conjunct met de nieuwe Maan (Zon en Maan) in het 9de huis is Leeuw. Zwarte Zon in het 8ste huis in Kreeft oppositie Diamant in het 2de huis in Steenbok.)

 

Gezonde basis voor het Watermantijdperk

 

Dit stukje is voor het Watermantijdperk een stap die onmisbaar is. De nieuwe collectieve energie die nu volop voelbaar is, heeft beide kanten van de medaille nodig; het sociale, gelijkwaardige en vrije van Waterman heeft het unieke van het individu van Leeuw nodig om blijvend in evenwicht te zijn en gezond.

❥ Dus zonder autonome en unieke mensen in een Watermantijdperk niets waard, maar worden we afhankelijk van het sociale netwerk in de wereld dat onze individuele behoeftes onderdrukt.

Geloof daarom in jezelf, in jouw unieke kwaliteiten en druk deze uit in een visie die jou zichtbaar maakt en zo verbindt met de omgeving en daarmee ook met het collectief. Verbindingen met gelijkgestemden, meestal in vrije groepsverbanden, zijn de basis die nodig is om het nieuwe tijdperk van Waterman vorm te geven. Dus daarom is de druk nu zo hoog, anders zouden we blijven zitten in ons comfortabele, oude leventje. Nu wordt het spel tussen donker en licht uitgespeeld en heeft alles een functie, hoe heftig het ook mag zijn. (Zwarte Maan in Tweelingen in het 7de huis conjunct noordelijke Maansknoop oppositie Priapus is Boogschutter in het 1ste huis conjunct zuidelijke Maansknoop in het 1ste huis. Mercurius is Heer van de zwarte Maan en staat conjunct met de nieuwe Maan (Zon en Maan) in het 9de huis is Leeuw. De nieuwe Maan staat (ruim) oppositie Saturnus in Waterman in het 3de huis.)

 

De grote omkering

 

De energie geeft aan dat we er al doorheen zijn en dat het nieuwe tijdperk is begonnen. Dit is nog niet verankerd in de cultuur, maatschappij en in het dagelijks leven. Daar zien we nog veel dwang en angst en drukt het oude nog haar stempel, maar dit is al in verval en toont enorm veel chaos.

❥ Het verankeren van de energie voor het nieuwe tijdperk gaat via jou en mij, via het individu.

De natuur en de Aarde zijn deze kwaliteiten van het nieuwe tijdperk al aan het uitdrukken. Als je lekker in je vel zit en samenvalt met jouw unieke Wezenlijke Zelf, dan kun je deze heerlijke speelse en vrije energie voelen in de natuur en word je ook ontvangen door de Aarde, die je draagt. Voor de omkering in de cultuur en maatschappij ben jij de schakel. Zet de stap en ervaar jouw unieke visie over wat er speelt en hoe jij de wereld graag zou zien. Daarmee lever jij jouw unieke bijdrage aan het collectief en zorg je voor de grote omkering.

❥ Die omkering is nu en is best een diepe en pittige transformatie, maar hou vol, wees dapper en blijf bij jezelf en jouw unieke ervaring van deze bijzondere tijd.

(YOD: Mercurius in Leeuw in het 9de huis inconjunct Pluto in Steenbok in het 2de huis sextiel Neptunus in Vissen in het 4de huis (ruim) conjunct IC in Vissen conjunct Nessus. Zwarte Maan in Tweelingen in het 7de huis conjunct noordelijke Maansknoop oppositie Priapus is Boogschutter in het 1ste huis conjunct zuidelijke Maansknoop in het 1ste huis. Mercurius is Heer van de zwarte Maan en staat conjunct met de nieuwe Maan (Zon en Maan) in het 9de huis is Leeuw. Zwarte Zon in het 8ste huis in Kreeft oppositie Diamant in het 2de huis in Steenbok.)

 

Heb het goed...

 

 

© Manuela van der Knaap
www.inzichten.comBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.