Jij bent de magie ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Esther Hicks channelt Abraham Hicks

 

 

Gast: ..... Oké, dus we hebben invloed op water.

Abraham: Op alles.

 

Gast: Ja, dus...

 

Abraham: Op alles.

 

Gast: Alles.

 

Abraham: Elk deeltje van het Universum vibreert, en als jij onder invloed bent (van Bron-Energie) dan zal alles waar je op focust profiteren van die invloed. Als je ingetuned en afgestemd bent heb je invloed op alles, zelfs op zand.

 

Gast: Ja, oké, dus als je net als met water een intentie zet van vreugde en geluk, dan verandert die vibratie het water.

 

Abraham: Maar waarom alleen water? Waarom praten we over water? Waarom praten we niet over alles?

 

Gast: Alles, oké – omdat ik zojuist op het water was.

 

Abraham: Dat weten we, en jij wil het water voorop stellen, en wij niet. Wij willen het Bewustzijn, de Focus, de Intentie voorop stellen. We willen niet over de magie van water praten – het water is niet magisch.... JIJ BENT MAGISCH.... en het water reageert op jou.

 

Gast: Oké, dus dan hebben we ook niet al die apparaatjes en dat soort dingen nodig om het te veranderen. Wat doet dan gestructureerd water? Heeft dat nut?

 

Abraham: Even los daarvan.... begrijp je dat we het eigenlijk hebben over in-lijn-komen? Dus je bundelt je krachten met Oneindige Intelligentie, met Bron-Energie en als je dan focust structureer je alles. Je VERBINDING zorgt voor het structureren.

Er zijn zo veel apparaten en gadgets die mensen door de tijd heen hebben aangeboden om mensen op een nieuwe manier te laten focussen – dat is een goed iets, dat is een heel goed iets – maar het is je VERBINDING die daarvoor zorgt, dus niet alleen het gestructureerde water.

 

[...]

 

Esthers vriendin had een flesje gestructureerd water bij zich en deed daarvan wat in Esthers water en zei “Probeer dat eens.” En Esther proefde geen verschil maar het water voelde wel anders in haar mond.

 

Gast: Hoe kwam dat?

 

Abraham: Het voelde anders in haar mond, en toen voelde Esther een waardering voor het water. Nou, wat ze voelde was een waardering van de intentionaliteit, een erkenning van welzijn willen van dit leven-gevende water. Met andere woorden, er waren genoeg redenen daarvoor. En toen hadden we daar een gesprek over. En toen de vraag kwam “Hoe kan dat beetje water wat toegevoegd werd aan meer water het verschil maken?” En we zeiden, omdat het gestructureerde water het andere water beïnvloedde.

 

Alles met intentie beïnvloedt alles zonder intentie


Dat was de reden dat Esthers bellen gingen rinkelen – het was niet zozeer van het water-apparaat als wel van het concept van het gesprek.... dat elke keer als je in lijn bent en je iets de aandacht geeft, het beïnvloed wordt.

Met andere woorden, Esther had water al lang niet meer gewaardeerd – de meesten doen dat niet, jullie drinken het omdat je dorst hebt of omdat iemand zegt dat je water moet drinken – maar Esther had lang niet gefocust op de leven-gevende voordelen van water.

 

Gast: Het voelt anders, daar zit iets in, maar zit dat alleen in mijn hoofd? Want het voelt anders om eronder te douchen of het te drinken...

 

Abraham: Alles wat met intentie is voelt anders. Wat je zegt is niet verkeerd – het water wordt beïnvloed door de intentionaliteit, en het apparaat versterkt je intentionaliteit.

 

❥ Wij zouden het ontzettend fijn vinden als iedereen zoveel aandacht zou geven aan ieder aspect van zijn leven.

 

Stel dat je een flesje water hebt en je besluit om de hele wereld te gaan verbeteren, dus je sprayt het overal op – doe dat niet op elektrische dingen. [lol] Moet je nou echt iets sprayen? Of kun je je Energie er naartoe focussen? Het gaat om je intentie.

 

❥ Vaak versterkt actie je intentie, maar je loopt ook het risico dat je dan de kracht aan het apparaat geeft; dat is het enige wat we willen verduidelijken.

 

Niets heeft de kracht, behalve JIJ, en je gebruikt het of je gebruikt het niet.

 

En echt, alles wat er voor nodig is om te zorgen dat je het met meer intentie doet en bewuster, is een heel goed iets.

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com

Speciale dank voor de vertaling:

❥ Annelie van Eijk
www.mijnspirituelenatuur.nl

 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.