Je mind regelmatig leegmaken ♥ Tamara Beekmans ♥ Lichtwerkers Nederland

Je kunt je mind ruimer en helderder maken door deze regelmatig leeg te maken. Als je mind de kans niet krijgt zich leeg te maken, dan wordt hij overweldigd met onverwerkte informatie.

Veel daarvan is op angst gebaseerde programmering die in stand gehouden wil worden door de media die proberen anderen te controleren en te manipuleren door angst.

Deze oefening die je mind bevrijdt en opent geeft gevorderde zielen de kracht om zichzelf te bevrijden van manipulatie en controle.

 

Het kenmerk van een disfunctionele maatschappij is dat er wordt verwacht dat de mind het hart domineert in plaats van dient.

 

De mind kan getraind worden om een hele goede verdediger te worden van wat echt waarde heeft voor ons hart.

Maar de kracht om te voelen wat betekenis heeft voor ons, wat ons voldoende beweegt om boven onze angsten uit te stijgen en groei te riskeren komt uit ons hart en niet onze mind. Als de mind de taak krijgt om te voelen en het hart wordt gezegd niet te voelen, dan worden verlamming, verwarring en ongemak ervaren.

Als je begint met deze oefening zul je de behoefte krijgen om meer afstand te nemen van al wat jou is aangeleerd in de programmatie, zodat je vragen leert stellen en vanuit je hart leert voelen wat waar is.

Als je je losmaakt van je mentale patronen en je gedachten gaat observeren in plaats van erin meegesleept te worden.

Al snel ga je jezelf ervaren als een vreedzaam constant licht van liefde wat je eigenlijk bent. Zal hierin je mind ook meegaan? Ja, als je dit weer ervaart zal je mind zichzelf ook terugleiden naar vrede. De manier waarop je met je bewustzijn met je mind omgaat zal je mind in bewustzijn doen veranderen en je zult vele malen sterker worden.

Verslaafd zijn aan denken geeft vaak depressie, destructieve zelfspraak en obsessies. Hierdoor raak je uitgeput. In plaats daarvan is het veel gezonder om regelmatig een pauze te nemen van je mind door meditatie, aanwezig te zijn in het moment en een gevoel te krijgen van energie, speelsheid en rust.

Programmeer je mind, je innerlijk criticus met volharding, compassie voor het beschermingsmechanisme, vriendelijkheid en wilskracht.

Geef jezelf zoveel mogelijk en zo regelmatig mogelijk de ruimte om de mind even tot rust te laten komen en uit te schakelen, zodat je alle informatie kan verwerken en je hoofd leeg kan maken. Hierdoor kun je direct beter voelen wat je hart verlangt. En wat je hart verlangt, geef je jezelf.

Deze informatie is voor mensen die hierin willen oefenen. Die voelen dat ze hier klaar voor zijn. Ook de wereld zal van jou kunnen profiteren als jij leert constructief met je mentale energieën (je mind, je innerlijke criticus) om te gaan. Dit geeft zoveel meer vrede en geluk. Zo binnen, zo buiten.

Zeg 3x hardop en met liefdevolle kracht tegen jezelf:

“Ik roep de onvoorwaardelijke liefde wezens aan me te helpen om mijn mind leeg te maken en te verfrissen en vernieuwen. Vanuit mijn eigen vrije wil en vrijheid kan ik mijzelf uiten door het nemen van verstandige beslissingen die mij en de wereld vreugde en liefde brengen. Ik roep compassie, bescherming en begeleiding op, in dit proces van mijn engelen en gidsen die onvoorwaardelijk van mij houden. Het grote licht van de liefde in mijn hart schijnt ongehinderd door mijn mind en (energie)lichaam heen en hierdoor ook aan de wereld. Ik wens alle mensen licht, genezing en plezier in vrije wil. Aho.”

© Tamara Beekmans
vrouwenkrachtacademie.nl


Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.