Je bent een vibrationeel Wezen: wat is dan vibratie? ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

Gast: Abraham, ik zou graag een definitie willen hebben van ‘vibratie’. Ik begrijp het als jullie zeggen dat ik vibrationeel interpreteer door middel van zien, aanraken en ruiken, maar ik kan niet goed bevatten dat ik een vibrationeel persoon ben.

Abraham: De reden dat het wat moeilijk is om dit te bevatten is omdat vibratie de basis is van alles, dus kan het op allerlei verschillende manieren vertaald worden. Met andere woorden, de vibratie van geluid ken je het beste. Je kunt een stemvork nemen en dit ergens tegenaan slaan en dan ook bijna de vibratie daarvan voelen.

Esther is vibrationeel heel gevoelig. Ze voelt het als er iets op breken staat in een apparaat. Ze voelt het als de ventilator in de nieuwe badkamer niet goed geïnstalleerd is en de vibratie niet is zoals hij zou kunnen zijn. Met andere woorden, het is niet problematisch en het huis zal niet in elkaar zakken, maar het is niet in balans en ze kan dit horen en voelen.

Vibratie is gewoon een weerkaatsing, en andere woorden die we gebruiken zijn Energie of gedachte-vibratie, maar geen enkele is bevredigend.
De beste omschrijving die we kunnen geven van vibratie is, de variantie tussen het ene en het andere ding – het is de relatie tussen iets en iets.  

Zelfs in wat wij de zuivere vibratie van Bron-Energie noemen, is nog steeds een gewaar zijn van wat gewenst is en gebrek daaraan. En de vibrationele frequentie van Bron-Energie is volgens jullie standaard zeer hoog – niet te onderscheiden zelfs – want vanuit fysiek perspectief zou je niet gevoelig genoeg kunnen zijn om het variabele te bespeuren. 

 

Hoe lager de vibratie is, hoe verder de golven van elkaar verwijderd zijn, en hoe hoger de vibratie is, hoe dichter de golven bij elkaar zijn


Alles in het Universum is dus relatief tot al het andere in het Universum, en de Wet van Aantrekking zoekt het allemaal uit en brengt de vibraties die gelijk zijn bij elkaar. Dus nu brengt de Wet van Aantrekking vibraties die gelijk zijn bij elkaar, en dan heeft die vibratie een relatie met iedere andere vibratie. En daarom is er cellulaire vibratie.

En het is niet gek dat je dit niet kunt bevatten want er zijn gewoon teveel verschillende perspectief-punten van vibratie om zelfs maar aan te denken. En dat hoeft ook niet. Je hoeft ze niet allemaal te isoleren. 

Je zou het perspectief van een eencellig organisme niet kunnen begrijpen. Je hebt triljoenen cellen in je lichaam die vibrationeel een onderlinge verhouding hebben, en je kunt niet met hen communiceren zoals ze met elkaar communiceren.... maar je zou erop kunnen vertrouwen dat ze weten wat ze doen en uit de weg blijven.

❥ En als je erop vertrouwt dat ze weten wat ze doen, en uit de weg blijft door gedachten te kiezen, door je Emotionele Leiding te gebruiken om je vibrationele relatie tussen de ene en de andere gedachte te onderscheiden, dan leef je je leven zoals je bedoeling was.

Dit is zo ver als we maar gaan kunnen zodat het nog betekenisvol of bevredigend is.

Wetenschappers observeren vibratie op allerlei manieren, en heel veel van jullie technologie is er omdat er steeds meer begrip is van vibratie. Elektriciteit draait helemaal om vibratie. Jullie gebruiken het, maar begrijpen het niet – je kunt de knop omdraaien en je hoeft het niet te begrijpen zolang je de knop maar kunt omdraaien. En je Emoties zijn een soort van knop-omdraai-ervaring, waar je begrijpt wat vibratie is op een manier die er voor jou toe doet. 

Abraham Hicks
www.abraham-hicks.com

 

Vertaling: Annelie v Eijk
❥ www.mijnspirituelenatuur.nl Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.