In gesprek met Emery Smith (1) ♥ David Wilcock ♥ Lichtwerkers Nederland

Hi, ik ben David Wilcock. We hebben een speciale verrassing voor jullie. Een ‘insider’ die ik voorheen ‘Paul’ noemde, maar die nu met zijn echte naam naar voren komt: Emery Smith. En misschien kennen jullie hem wel als je de film ‘’Sirius’’ hebt gezien. (Bekijk deze hier gratis).

Welkom bij de show Emery.

Emergy: Dankjewel Dave, ik ben zo enthousiast dat ik hier ben, nu 10 jaar nadat we hebben samengewerkt en samen een mooie relatie hebben opgebouwd.

Eigenlijk ben jij de reden David, door mij aan te moedigen nu naar voren te reden, om al deze informatie vrij te geven. En tegelijkertijd voel ik ook dat het nu de tijd is om het verder de wereld in te brengen, dus dankjewel voor het bijdragen om mezelf tot dit punt te brengen.

David: In de film Sirius is er een autopsie te zien van een blijkbaar buitenaards wezen van een grootte van zes inch. Wie in de film doet die autopsie?

Emergy: Ik was ongeveer 5 jaar lang de vice president van de CSeTi en wat daar gebeurde: er was daar een wezen, dat - natuurlijk - overgenomen werd door een civiel laboratorium in Spanje. De regering had het natuurlijk eerder dan wie dan ook, maar niemand weet dat. Dus het ding was: de mensen waarmee ik samenwerkte in CSeTi hadden besloten dat het een goed idee zou zijn om te gaan en een autopsie te doen en daarmee ook DNA materiaal te bemachtigen. Want ja, als je DNA kunt krijgen… dat overtreft gewoon alles. En laten we er ook een grote universiteit bij betrekken.

Dus door mijn achtergrond heen, werkte ik met verschillende soorten tissue/weefsel van niet aardse oorsprong in zeer gecompartimenteerde programma’s.

Weetje, ik heb er meer dan 3000 soorten gezien, het was dus geweldig voor mij om die persoon te zijn die deze autopsie uit mocht voeren met een senior team. Ik ben geassisteerd door dokter Steven Greer en dokter Jan Bravo. Zij waren natuurlijk de artsen, de getuigen en hielpen me met de oogst van dit weefsel.

David: Ik denk niet dat iemand mij zal vergeven als we niet op zijn minst praten in deze eerste aflevering, met om te beginnen: hoe het komt, dat jij meerdere medische, doctorale kennis hebt van geheime militaire programma's? Dus kunnen we praten over wat jij deed in het leger, wat jij deed als militair met deze ongebruikelijke biologie?

Emergy: Ja natuurlijk, eigenlijk het begon allemaal toen ik bij het leger ging op een zeer jonge leeftijd. Ik was toen zoals zij het noemde: 90252. Ik denk niet dat ze deze codes nu nog gebruiken voor iemand, maar goed: het had er dus mee te maken dat ik een chirurgische technicus was. Ik was toen gewoon een persoon die instrumenten overhandigde aan de arts. Ik was ook een paramedicus en een chirurgisch eerste assistent en daarna kreeg ik al vrij snel een leraar-functie.

Toen ik werd overgeplaatst naar Kirtland Air Force Base boden ze mij - ja ze noemen het een ‘’moonlight job’’ - aan. En weetje, ik was nog steeds een kind zie je.. Ik was toen nog zeer jong maar zeer intelligent en zeker ook zeer volwassen voor mijn leeftijd toendertijd. 

 

Ik was zo gefascineerd toen ik verantwoordelijkheid mocht dragen voor ''miljoen dollar apparatuur'' die normale burgers niet eens kunnen gebruiken. Het is nog niet eens klaar om door burgers te worden gebruikt. Dus dat lokte me enorm om hiermee te mogen werken.

Ze zeiden: ''Luister eens Emery, ‘’Sergeant Smith’’, we gaan zeggen dat je ‘’dit’’ gaat doen, maar eigenlijk ga je ‘’dat’’ doen. Maak je geen zorgen, je wordt gewoon betaald.'' Dus ik: ''oké... dus eigenlijk, ga ik werken voor civiele, gecompartimenteerde programma's maar ik ben dus ''gewoon'' een actief dienstlid hier?''

Ach weetje, het is gelukt. Ik vertelde tegen de collega’s dat ik werkte in de operatiekamers, maar toen kwam het ‘’waarom vertrekt Mr. Smith elke middag tijdens lunchpauze? Waar gaat hij heen?'' Oh, hij heeft een knieprobleem, werd er dan gezegd. Hij gaat naar de ‘’fysiotherapie’’. Dat soort dingen. Dus onderaan in het commandostructuur wisten mensen dat er wat aan de hand was, maar goed de ‘hogere hand’ moest het ook op een bepaalde manier ‘gerechtvaardigd’ houden, totdat ze op een gegeven moment zeiden ‘’laten we die jongen hieruit halen en laten we hem fulltime inzetten met dit, jeweetwel, het ontleden van weefsels van onbekende oorsprong. En dat is dus eigenlijk waar ik een beetje ingezogen ben. Ik voelde ook wel dat ik steeds meer geobsedeerd werd van wat ik daar allemaal aan het doen was.

David: Je zei dat dit Kirtland Air Force Base was?

EmergyJa dit was Kirtland Air Force Base waar het eigenlijk allemaal is begonnen. In Albuquerque, New Mexico. Ik was niet zomaar ‘daar’ aan het werk, ik had een ‘’moonlighting job’’ en dat had te maken met het Sandia labaratorium en het Los Alamos laboratorium. Het Sandia Labaratorium is een andere beveiligde locatie op Kirtland Air Force Base zelf. Het is als een basis binnenin een basis.... ondergronds.... met vele, vele verhalen.

David: Oke, laten we hier een beetje op inzoomen. En ik heb je gesproken over dit, nou ja gesproken, elke keer stukje bij beetje dat je informatie losliet, inmiddels verspreid over een decennium nu. En zoals de tijd voorbij is gegaan ben je steeds meer in staat geweest om meer te delen, nu je ook geautoriseerd bent om mij meer te vertellen. Dus laten we dit nu op zijn plaats zetten: kunt je mij nu bevestigen dat je gemachtigd bent om dit openbaar te maken, waar we nu allemaal over gaan praten? Dat dit dus officieel oké is in deze tijd?

Emergy: Weetje, ik ga niet praten over iets, waar ik mezelf niet comfortabel bij voel, of als ik geloof dat het iets is dat jou of mij in gevaar zal brengen. Maar ik geloof wel dat het oké is, ik ben nog nooit bedreigd voor zoiets. De enige keer dat ik bedreigd ben geweest is de keer dat ik DNA terugbracht van de Atacama (woestijn) naar Spanje. En ik dacht dat wanneer de regering - wanneer ik bedreigd zou worden...  en dat hebben ze drie keer geprobeerd - drie moordpogingen....

David: Ik herinner me dat ja.

Emergy: Het was werkelijk verschrikkelijk, ik dacht dat dit gebeurde omdat ik de DNA van daar naar hier bracht en naar Stanford ‘’sniekte’’. Maar dat had er dus achteraf gezien helemaal niets mee te maken. Het had ermee te maken dat iemand best van streek was geraakt, omdat ik ontslag had genomen. Drie gecompartimenteerde laboratoria hadden hun eigen ‘’natte’’ teams (wet teams) - zoals ze dat noemden tijdens mijn dienst aan deze groep -  ‘’om het kleine vuile werk op te knappen’’. Maar ik was in staat om daaruit te komen, godzijdank en met hulp van eigenlijk, de Amerikaanse regering. En sommige militairen, CIA officieren en het leger hebben me echt geholpen en hebben terug ''gedreigd'' en het was niet alleen ik hé,  er was ook een collega van me bij betrokken die ook met me meewerkte aan het wezen en daar ineens stopte letterlijk alles..

En ik dacht nog, dat ze me vertelden dat ik zou worden meegenomen naar de wet room (de natte kamer) omdat ik gevlucht zou zijn door de bedreigingen toen ik in Florida was. En ik vroeg ze dan ook ‘wat heb ik gedaan? Waarom ben ik hier?'

David: Nu, voordat in sommige gevallen de mensen hier niet op de hoogte van zijn: de wet room heeft tegels op de muren, de vloer, een afvoer in het midden van de vloer en het ‘’nat’’ is dus in principe het ‘’nat’’ van het bloed.

Emergy: Ja, zo is het uitgerust. Dit is waar ze mensen naartoe brengen om ze te doden en ja, het is gemakkelijk op te ruimen. Je hebt een grote afvoer, een stel slangen en een enorm groot desinfectie-systeem.

David: Dus jij wist wat dit was, toen ze jou daar dus brachten?

Emergy: Absoluut.

David: Dus je bent enorm geïntimideerd.

Emergy: Ik heb verschillende typen van wet rooms gezien en niet voor mensen, maar voor andere ‘’dingen’’ en andere gecompartimenteerde projecten. Maar nooit in Washington DC. Dus wat ze zeiden tegen mij was van: ''zo, jij hebt je contract geschonden.’’ En ik zei: ‘’voordat je me dood, wil je me alsjeblieft laten zien en vertellen waar ik mijn contract precies geschonden heb? En ik zal daar tevreden mee zijn… Ik zei :’’ jullie weten alles van mij, je werpt je eigen satelliet op mij, jullie kennen elk telefoonnummer, elk bericht, elk gesprek, jullie weten alles, alles wordt afgeluisterd/gemonitord. Ik had echt zoiets van: ‘wat heb ik gedaan?’ Vertel het me gewoon...''

En toen, inmiddels ongeveer acht uur later terwijl ik zat te zweten in die kamer, kwam hij terug en zei: ''Het spijt ons enorm meneer Smith, het was een intern probleem en je zal nooit je nooit meer zorgen hoeven te maken dat dit ooit weer zal gebeuren. We bieden onze excuses aan.''

En dat was echt een prachtig moment, want dat was de eerste keer dat ik het gevoel kreeg dat de alliance van die mensen daar, mij probeerden te beschermen of in ieder geval iets positief voor me probeerde te doen, in plaats van mij openbaar te maken of mijn familie te pijnigen, weetjewel.

David: Je gaat naar Sandia en ..

Emergy: Eigenlijk woonde ik daar al op de basis. Ik had al mijn eigen ruimte op de basis en ik werk in een ziekenhuis niet op de basis, de VA Kirtland Air Force Base Hospital is eigenlijk ‘’van de base/basis af’’, wat eigenlijk best wel vreemd is. Vergeet niet dat Kirtland Air Force Base de vijfde grootste basis in de wereld is en waar ze kernbommen verstopten in de bergen. Ik heb mijn handlers en andere mensen die daarheen vliegen, gewoon de deuren laten zien, echt gigantische deuren. Die worden trouwens niet meer voor dat gebruikt, maar meer voor andere dingen.

David: Dus we hebben New Mexico en Nevada, bij elkaar in de buurt en natuurlijk hebben we Area 51 in Nevada.

Emergy: Ze zijn allemaal in connectie met elkaar.

David: Heb je ooit met het subshuttlesysteem gereden?

Emergy: Alleen van Sandia naar Los Alamos, en ik ben misschien naar dulce en terug gegaan, maar ik weet niet precies waar het stopte, dat was omdat ze ook iets anders te doen hadden.

Er zijn vier van deze mag lev-type treinen. Maar van wat ik onlangs hoorde, zijn ze allemaal geüpgraded, geüpdatet en compleet anders, meer een magnetisch ding met vacuümbuis.

Dit zijn bijvoorbeeld ook andere dingen waaraan ik heb meegewerkt. Alleen al vanwege het weefselregeneratie-spul waar ik bij betrokken was, werd ik gekoppeld aan verschillende projecten om naar vaartuigen te komen kijken, dit was omdat een vaartuig eigenlijk: leeft.

David: Leefde het vaartuig?

Emergy: Ja, het vaartuig leeft. Het is bewustzijn.

Emery Smith
emerysmith.net

David Wilcock
divinecosmos.com

Cosmic Disclosure
www.gaia.com 

Denise Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nl 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.