Ik wil je ZO GRAAG HELPEN ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Esther Hicks channelt Abraham Hicks

 


Jouw werk is om je af te stemmen en te verbinden met Wie Je Werkelijk Bent en dan zal iedereen waar je de aandacht op richt daarvan profiteren.

Je hoeft niet eens met hen in dezelfde kamer te zijn, je zou aan de andere kant van de planeet kunnen zijn, je zou ergens ver weg van hen kunnen zijn.

Wanneer jij iemand als object van je aandacht houdt en je voelt je geweldig terwijl je dat doet dan roep je ze naar binnen; je roept ze naar de vibrationele Voorraad die ze hebben vergaard en waarmee jij in lijn bent gekomen.

 

Jij dient dan als katalysator die hen voorwaarts roept

 

En het is interessant, ze horen jou misschien nog wel beter dan dat ze hun eigen Bron-Energie horen, omdat er iets is aan de Energie via jou wat het voor hen gemakkelijker maakt om het te ontvangen. Dat is de eerste keer dat we dit zeggen, begrijp je het? Je werkt dan als een schotelantenne die het signaal uitzendt omdat jij het vertaalt naar een echte fysieke, wereldse ervaring.

Oh, het voordeel dat je iemand biedt wanneer je je afstemt op Wie Je Bent en dan de aandacht op hen richt:

Je kunt iemand gewoon geen groter geschenk aanbieden dan dat

 

En je kunt iemand geen nadeliger ding geven, dan hen te zien zoals ze zichzelf voelen en zoals ze jou proberen over te halen om het ook zo te zien.

❥ Met andere woorden, mensen pleiten de hele tijd voor hun beperkingen.

Ze zullen zeggen: "Oh, het gaat niet zo goed", en jij probeert ze op te vrolijken. En hoe meer je ze probeert op te vrolijken, hoe meer ze jou proberen te overtuigen dat je hen niet moet opvrolijken.

En ze proberen je niet opzettelijk mee de afgrond in te slepen; het is gewoon het enige wat ze op dit moment weten.

❥ En als jij daarin meegaat, dan laat je je Innerlijke Wezen achter….. en nu zitten jullie samen daar beneden te wentelen in dit ongemak. En vervolgens ga jij het ze kwalijk nemen omdat je je beter voelde vóórdat je ze probeerde te helpen.

Dus als je eindelijk begrijpt, dat je niemand kunt helpen tenzij je je goed voelt, en ... oh, hier is de kern:

 

Als jij je heel erg goed voelt en zij voelen zich heel erg slecht, dan ben je misschien niet degene die hen kan helpen omdat de frequenties te ver uit elkaar liggen

 

Blijf ze dan gewoon zien zoals je ze ziet, wetende dat iemand onderweg, iemand die zich een beetje beter voelt dan zij, hen wat zal leiden. En iemand die zich nog wat beter voelt, zal hen verder leiden. En iemand die zich weer een beetje beter voelt, zal hen nog wat verder leiden. En iemand die zich weer een beetje beter voelt, zal hen weer wat verder leiden.

❥ En dan zullen ze vrij snel binnen jouw vibrationele bereik zijn en zullen jullie je samen heerlijk voelen.

Abraham Hicks

 

www.abraham-hicks.com

Speciale dank voor de vertaling:

❥ Annelie van Eijk
www.mijnspirituelenatuur.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.